|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ
معمولا وقتی میام مانشت یه راست میام تو فروم. امروز یه سر زدم به وبلاگ!!! یه ارسال از دکتر و خوندم واسه سال ۸۷!! راجع به تهران و مردمش.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
چقدر زمان زود می گذره و یکی واسه سال ۸۹! و الان ۹۱ هست. هنوز باورم نمی شه که این عمره که می گذره و من چقدر بی تفاوتم
" بر لب جوی نشین و گذر عمر ببین" هر چند که توی همه چیز می شه دید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - uniquegirl - 19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: دل اگه تنها نبود جا برای مهمون نمیذاشت ، کوه اگه عاشق نبود ، سر به بیابون نمیذاشت . . .
هیچ کس نفهمید که کوه، چون سنگ بود، تنها شد یا چون تنها بود، سنگ...
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)Belissima نوشته شده توسط: بچه ها بحث در مورد عشق و دوست داشتن و تفاوت این دو زیاده شاید تو یه تاپیک مناسب بحث بشه نظرات مختلف هم دیده بشه بهتر باشه.
ولی کلا حتما یه مرحله بعد از انتخاب طرف مقابل بذارید و بعد برید سراغ مرحله علاقه وقتی انتخابش کردید بروید سراغ مرحله شناخت و بعد از اون علاقه خودتون رو وسعت بدید.
دنیای ادمها واقعا متفاوت هست باید اول با ادبیات اون ادم اشنا بشی بعد پیامهای حساست رو بفرستی همون شعر سهراب بهترین توصیف هست که باید نرم و اهسته وارد دنیای کسی شد و باز هم میگم شناخت روحیات.
به نظر من بهترین مقایسه رو دکتر شریعتی از تفاوت عشق و دوست داشتن داشته...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
به همین دلیله که من فکر میکنم عشقی که به دوست داشتن نرسه، لایق تنفره... هرچند این فقط تمثیله...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: معمولا وقتی میام مانشت یه راست میام تو فروم. امروز یه سر زدم به وبلاگ!!! یه ارسال از دکتر و خوندم واسه سال ۸۷!! راجع به تهران و مردمش.
چقدر زمان زود می گذره و یکی واسه سال ۸۹! و الان ۹۱ هست. هنوز باورم نمی شه که این عمره که می گذره و من چقدر بی تفاوتم
البته شما دیگه سنی ازتون گذشته حق دارید اینطوری صحبت کنید!
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: معمولا وقتی میام مانشت یه راست میام تو فروم. امروز یه سر زدم به وبلاگ!!! یه ارسال از دکتر و خوندم واسه سال ۸۷!! راجع به تهران و مردمش.
ممنون از یادآوری . من تا حالا نخونده بودمش. خیلی زیبا بود.
واقعا بعضی وقتا فکر می کنم چرا خیلی ها دوست دارند تهران زندگی کنند از خونه و محل و شهر خودشون دل می کنند میرند تهران. واقعا چرا؟
مثل اینکه botanicula خیلی رو شما تاثیر گذاشته!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مثل اینکه botanicula خیلی رو شما تاثیر گذاشته!
بله
botanicula و machinarium
پس samorost رو هم امتحان کنید. اونم واسه amanita design هست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ
فلسفه الاکلنگ :
اثبات بزرگی کسی است که فرومینشیند تادیگری پروازراتجربه کند .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)sansho نوشته شده توسط: ۲-۳روز پیش یه سخنرانی از دکتر انوشته دیدم
وسطش در مورد ماههای بدنیا آمدن و رابطش با شخصیت فرد میگفت..........
برا بهمن که ماه تولدمه گفت: مدیرترین، مدبرترین ؛ باهوش ترین و....... افراد(تو دل خودم گفتم ایول دیگه اخرشیم چون همه ماهها رو گفته بود تا این حد ازش تعریف نکرده بود.. یک روحیه ای گرفتم که نگو..... اما!!!!!!!!!!!!!!!) اما آخرش گفت زنان متولد بهمن هستن...
نمیدونین چه ضد حالی خوردم..........
پیش خودم گفتم تو اینم شانس نداشتیم.........
واقعا قراره ماه تولد شما شخصیتتون رو تعیین کنه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - یاقوت سرخ - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)sansho نوشته شده توسط: ۲-۳روز پیش یه سخنرانی از دکتر انوشته دیدم
برا بهمن که ماه تولدمه گفت: مدیرترین، مدبرترین ؛ باهوش ترین و....... افراد(تو دل خودم گفتم ایول دیگه اخرشیم چون همه ماهها رو گفته بود تا این حد ازش تعریف نکرده بود.. یک روحیه ای گرفتم که نگو..... اما!!!!!!!!!!!!!!!) اما آخرش گفت زنان متولد بهمن هستن...
آره ربط داره!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Potential - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ
من امروز روز تولد یک سالگی م هست... هر چند لحظه تولد من تا اعلام نتایج اول و دوم خیلی روزهای استرسزایی بود ولی بهترین لحظات بودند ... خیلی زود گذشت (باورم نمیشه).... دوباره میخوام برگردم همون ایام ... همون تاپیک استرسزا ... D:
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - goldoonehkhanoom - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: (18 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)goldoonehkhanoom نوشته شده توسط: (18 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: ناگهان چقدر زود دیر می شود...
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ)nafiseh1366 نوشته شده توسط: (18 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ب.ظ)goldoonehkhanoom نوشته شده توسط: دنیای عجیبیه.نمیدونم چرابیشتردوست داشتنها اخرش تنفره.اشتباه کجاست؟
دوست داشتنی که به تنفر ختم بشه اسمش دوست داشتن نیست، خودخواهیه .
بدترین چیز اینه که دلت بخواد از کسی که دوستش داری، متنفر بشی، اما نتونی مسخرست نه؟
منم منظورم همین بود.اینکه به خاطرشرایط مجبورشی اون ادم و فراموش کنی و خودت و مجبورکنی متنفرشی که دیگه به طرفش برنگردی.اره مسخرست ولی گاهی اوقات چاره همینه دیگه.
چرا تنفر؟!!!
بهتر بجای ایجاد حس تنفر در مورد حسهای فعلی و شرایط کنونی بیشتر فکر کرد و باهاشون کنار اومد، الان وقت اینه که به این فکر کنی که کجای کار ایراد داشته که دوباره تکرارش نکنی...
ایجاد این حس تنفر میتونه برای اینده ، تصمیمات اینده و حسهایی که ممکنه در اینده برای فرد دیگه ای ایجاد بشه مشکل ساز بشه
.
دقیقاهمین اتفاق واسم افتاده.به همه چی بی اعتماد و دوس داشتن هم که کلا تعطیل
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ)یاقوت سرخ نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)sansho نوشته شده توسط: ۲-۳روز پیش یه سخنرانی از دکتر انوشته دیدم
آره ربط داره!
واقعا اعتفاد داربد بهش؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - homa - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ
هرروز یه لبخند به آئینه هدیه میدم و در جواب لبخند میگیرم زندگی یعنی ایــــــــــــن ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ
وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اگه همه آرزو میکنن از یه مانعی رد بشن تا بهدفی برسند حتما" دلیل مهم بودن هدف، رد شدن از اون مانع نیست.گاهی راه دیگری بلد نیستند.
پس پشت دیوار یک آرزو نشین.
مهم اینه که بدونی در اکثر موارد پشت خیلی از دیوارهای آرزو خبری نیست.وقتی رد شدی میبینی انگار اونجا هم خیلیا دوباره پشت یه دیوار دیگه تو فکر رد شدن هستند.
اگه دیوار آرزوت برایت بلنده، یا خیز بیشتری بگیر یا آرزوی کوچکتری بکن.
فقط یادت باشه آرزوت این نبوده که قهرمان پرش از مانع بشی!!!!
آرزوت رد شدن از مانع نبوده،رسیدن به هدف بوده.
راستی خیلی از موانع سر راه هدفی نیستن. فقط مانعند همین!!!!
گاهی وقتا ادم نمیدونه ارزوش بزرگه یا همتش کم! دونستنش مهمه تا بدونی کدوم کار رو انجام بدیم. البته گاهی هم ارزو خیلی کوچیکه که وقتی بهش میرسیم دیگه می مونیم چیکار کنیم.
فهم این که باید حتما از روی این مانع رد شد تا به هدف رسید یا این که راه های دیگه ای هم داره و باید سراغشون رفت حتی اگه بقیه امتحانشون نکردند هم سخته!
کلا در این جور موارد درک دقیق به نظرم مهمه البته نمی دونم شاید من دقیقا متوجه منظورتون نشدم!
و البته این ارزوها هستند که هدف رو می سازند ولی خیلی وقتا نمی دونیم راه رسیدن بهش چیه! گاهی جاده خاکیا زیادن گاهی موانع و گاهی راه رو اشتباه میریم و گاهی باید در هدف تجدید نظر کرد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - narges_r - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ق.ظ
گاهی وقتها درسته پشت موانع بلند هدف کوچیکی هست اما پریدن از همین موانع جسارت پرش از موانع بلند دیگه ای که پشتشون هدفهای بزرگ هستن رو میده
خیلی وقتها هم باید با زحمت از موانع بزرگ عبور کنیم و به هدفهای کوچیک برسیم تا تجربه بشه که بتونیم در انتخاب هدفهامون بیشتر دقت کنیم
خوبه هم هدف گرا بود هم مسیر گرا که بعضی وقتها منافعی که در مسیر هست در هدف نیست...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ)sansho نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)sansho نوشته شده توسط: ۲-۳روز پیش یه سخنرانی از دکتر انوشته دیدم
همونطوری که خانم یاقوت سرخ گفت .اره خیلی ربط داره
چه خرافاتی!
من که اخلاقمو خودم تعیین میکنم نه ماه تولدم!
|