|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۴۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: از اونجایی که امروز به دلایل نامشخص شادزی رو پیشه کردم یه موزیک تقریبا شاد (اندی و شهرام نیست :| بعدا معترض نشید ) میزارم:
Keith Urban - Somebody Like You
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
شهرام شپره بذار آهنگ ایول
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۰۱ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۳:۰۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: حالا فرض کنید من آدمی باشم که علاقه دارم کار عملی انجام بدم بدون اینکه کارمند دیگری باشم. دوست دارم روی همون برنامه نویسی متمرکز بمونم و درگیر کارهای مربوط به بازاریابی، فروش، مدیریت، بیزینس و ... نشم..... آیا راه دیگری هست برای چنین برنامه نویسی وجود داره؟
من فکر می کنم در شروع یه کار نوپا گریزی نیست و باید درگیر خیلی از مسائل شد ولی خوب بعد میشه کارها رو به بقیه سپرد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۰۶ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۰۱ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: من فکر می کنم در شروع یه کار نوپا گریزی نیست و باید درگیر خیلی از مسائل شد ولی خوب بعد میشه کارها رو به بقیه سپرد
شروع کار یعنی مثلا چقدر؟ چیزی که من دیدم موسسین شرکت های کوچک حتی بعد ۵-۱۰ سال هم هنوز هم درگیر مدیریت هستن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (18 آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۰۱ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: من فکر می کنم در شروع یه کار نوپا گریزی نیست و باید درگیر خیلی از مسائل شد ولی خوب بعد میشه کارها رو به بقیه سپرد
شروع کار یعنی مثلا چقدر؟ چیزی که من دیدم موسسین شرکت های کوچک حتی بعد ۵-۱۰ سال هم هنوز هم درگیر مدیریت هستن.
همه دوست دارن به سطح مدیریت برسن و هیچ کس دوست نداره فقط یه فنی کار باشه بعد از چند سال از کار فنی خسته می شی !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۱۳ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۴۴ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: این تصویر فضایی ناسا از ایران واقعا خیلی قشنگه؛
این خیلی خوووبه. من فک کردم شبیه سازی ای چیزیه. سرچ کردم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یافتم. اما فک کنم این تصویر خالی از افکت نیست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۱۳ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۰۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: همه دوست دارن به سطح مدیریت برسن و هیچ کس دوست نداره فقط یه فنی کار باشه بعد از چند سال از کار فنی خسته می شی !
به قول اسفهبد توی گوگل یه فلسفه ای دارن اونم اینکه وقتی فردی داره به خوبی برنامه مینویسه نیمذارنش توی شغل مدیریتی که معلوم نیست اونجا جواب بده یا نه. همچنین تو گوگل شما میتونی کار فنی انجام بدی و همینطور پیشرفت کنی و بری بالا بدون اینکه نیاز باشه وارد مدیریت بشی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۱۷ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۴۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: از اونجایی که امروز به دلایل نامشخص شادزی رو پیشه کردم یه موزیک تقریبا شاد (اندی و شهرام نیست :| بعدا معترض نشید ) میزارم:
Keith Urban - Somebody Like You
When you put your arms around me
You let me know there's nothing in this world I can't do
در ادامه تکه هایی از آهنگ هایی که می نویسید
-------
این شادزی رو تو یه فروم دیگه هم خوندم یه نفر که اخر پست هاش همیشه میزنه اینو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - قاصدک۲۳ - ۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۲:۴۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (18 آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۴۸ ب.ظ)M3t30r نوشته شده توسط: (18 آبان ۱۳۹۶ ۰۸:۰۷ ق.ظ)قاصدک۲۳ نوشته شده توسط: سلام
ببخشید من مجبور شدم اینجا یه سوال بپرسم
من پس ورد لپتاپ رو هرچی میزنم میگه یوزر نیم یا پسورد اشتباهه!
درحالیکه من یادم هست
دی وی دی ویندوز رو هم پیشم نیست
خیلی اضطراریه
امکانش هست راهنمایی کنین؟
همین چند روز پیش واسه دوستم یه مشکل شبیه همین پیش اومد با این روش احتمالا مشکل شما هم حل میشه
این روش میاد یه یوزر جدید با دسترسی ادمین ایجاد میکنه
لپتاپ رو روشن کنین بعد وقتی به صفحه login رسیدین همزمان که دکمهshift رو نگه میدارین سیستم رو ریستارت کنین بعد از حالت safe mode with command prompt این دو دستور رو وارد کنین بعد سیستم که دوباره بالا اومد میتونین روی یوزر جدید کلیک کنین و به محیط ویندوز وارد بشین.
net user GHASEDAK /add
net localgroup administrators GHASEDAK /add
shutdown -r
=========================================
اینجا میتونین توضیحات بیشتر رو بخونین.
این حالت رو من تست کردم نشد ، یعنی وقتی من روی یه اکانتم پسورد دارم و می خوام حالا به طریقی از این پسورد رد بشم باید راهکار ارائه بشه
این روشی که شما گفتین من بعد از اینکه گزینه safe mode with command prompt رو می زنم دوباره همان اکانت قبلی رو میاره و می گه پسورد رو وارد کن !!
تازه اگر پسورد دو مرحله ای برای ورود به سیستم داشته باشیم ( syskey ) که دیگه کار سخت تر میشه و باید دنبال روش های دیگه بود یا ویندوز رو عوض کرد .
برای اینکه از پسورد رد بشیم می تونیم از ابزارهای آماده و live که با dvd بوت می شن استفاده کنیم مثل Hiren boot که می تونید از
سلام
خیلی متشکرم
ببخشید امکانش هست من از طریق تلگرام ازتون کمک بگیرم؟
بدون این ترم افزارها نمیشه یعنی؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۳۹ ب.ظ
بعضی وقتا ادم یه کارایی میکنه که پشیمون میشه. امیدوارم این حس فقط برای امشب باشه و تموم شه زود.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - قاصدک۲۳ - ۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۴۰ ب.ظ
سلام
خیلی متشکرم خانم یا آقای khayyam
من این روش رو هم تست کردم نشد
به نظرتان بدون این نرم افزارها نمیشه؟
ببخشید ممکنه من از طریق تلگرام ازتون راهنمایی بگیرم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۴۰ ب.ظ)قاصدک۲۳ نوشته شده توسط: سلام
خیلی متشکرم خانم یا آقای khayyam
من این روش رو هم تست کردم نشد
به نظرتان بدون این نرم افزارها نمیشه؟
ببخشید ممکنه من از طریق تلگرام ازتون راهنمایی بگیرم؟
۱/در پست خصوصی پاسخ شما رو دادم
۲/ اگر راههای که تو گوگل هست رو با دقت دنبال کنید به نتایج می رسید !
how to bypass windows 7 password
در ضمن مگر شما الان ابزار Hiren رو استفاده کردید و باهاش به صورت لایو سیستم رو آوردین بالا !!!!؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شاید نتونستم منظورم رو برسونم. مثلا یکی از شرکت هایی که کار می کردم، یکی از موسسین شرکت مسئول نیروی های پشتیبانی بود و تو بحث های فروش و بازاریابی و جذب نیرو و ... کمترین سهم رو داشت (تا حد امکان وارد نمی شد). با اینکه جزو شرکای اصلی شرکت بود اما کارش رو هم متمرکز روی فنی نگه داشته بود. اینجور چیزی مد نظرمه. یعنی در حالی که فرد مالک کارش باقی می مونه اما درگیر کارهای مدیریتی نشه.
نه من متوجه شدم. بحث محوری همون پیدا کردن مجموعه آدمای معتمد هست دیگه (حالا اخلاقی، تخصصی و...)، بالاخره اون شرکا یه روزی و یه جایی همدیگهرو پیدا کرده بودن، حداقل دو نفرشون. حالا سوالی که پیش میاد اینه که چطور باید این افراد رو پیدا کرد؟ تو دانشگاه؟ تو بازار؟ تو اینترنت؟ تو رویدادهایی مثل استارت آپ ویکند؟ تو ... اگه بخوایم خودمون تنهایی شروع کننده این فرآیند از صفر باشیم، به نظر میاد همین تیمسازی هم خودش یه مهارت مدیریتی به حساب میاد که باید یه حداقلی رو ازش کسب کرد.
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۰۱ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: من فکر می کنم در شروع یه کار نوپا گریزی نیست و باید درگیر خیلی از مسائل شد ولی خوب بعد میشه کارها رو به بقیه سپرد
حتما همینطوره و درستش هم اینه ولی واسه بعضیا خیلی سخته این کار، خصوصا آدمایی که ویژگی رهبری دارن یا سلطهجو هستن (نه به عنوان یک ویژگی منفی). این افراد نمیتونن ببینن که کنترل امور داره از دستشون خارج میشه، حس میکنن هیچکس بهتر از اونا توانایی انجامش رو نداره!
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۱۳ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: این خیلی خوووبه. من فک کردم شبیه سازی ای چیزیه. سرچ کردم
یافتم. اما فک کنم این تصویر خالی از افکت نیست.
یعنی ناسا هم آره؟ اونم زده تو کار فتوشاپ؟ عجب روزگاری شده، دیگه به هیچکی نمیشه اعتماد کرد!
ضمنا یه وقت فکر نکنید حواس بچههای تیم مونیتورینگ مانشت به این مورد نبود:
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۲:۰۴ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: ................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۸:۵۸ ب.ظ
بعضی ها اعتماد به نفس های بالاشون رو از کجا می آرن؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ANGEL* - 18 آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۱۲ ب.ظ
در ادامه ی بحث ماگ
رفتم ماگ هاتونو ببینم
از این خوشم اومد دمنوش ساز
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۱۷ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: این شادزی رو تو یه فروم دیگه هم خوندم یه نفر که اخر پست هاش همیشه میزنه اینو
اون فروم اپلای ابرود بود.
|