|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 17 آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۲۴ ب.ظ
بلک خرج گذاشتی رو دستم.
منم یه ماگ(همون لیوان خودمون) با تصویر "جوجه ی خسته، تک و تنها، تو خیابون، زیرِ باروون" سفارش دادم 
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 17 آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۱۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: یه دونه اسپری حشره کش براشون هدیه بخر تا از خجالتشون دربیایی
شما کجایید که توی این سرما پشه ها هنوز دست بر دار نیستن؟
خودم به شدت سردرد میگیرم واسه همین ترجیح میدم استفاده نکنم
تهران
اصن تا اونجا که می دونم پشه ها تو ارتفاعای کم هستن معمولا؛ آخه طبقه چهار چرا باید بیان!! (ایموجی فوران اشک از دو چشم)
(۱۷ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۳۴ ق.ظ)alma1988 نوشته شده توسط: به نسیمی همه راه بهم میریزد
کی دل تنگ تورا آه بهم میریزد
آه...یک روز همین آه تورا میگیرد
گاه یک کوه به یک گاه بهم میریزد
قاعدتا باید کاه باشه 
(۱۷ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: عجب ماگی:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
قشنگه؟؟؟!!   :
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 17 آبان ۱۳۹۶ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: عجب ماگی:
عجب باگی! 
(۱۶ آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: منبع خوب واسه یادگیری انگولار کسی سراغ داره؟
هیچی دیگه اینترنت!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 17 آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۴۴ ب.ظ
اگر قصد ترک چای را دارید این ماگ پیشنهاد میشه
یه کم گرونن ۲۵-۳۰ تمن زیاده برای یه لیوان که باهاش چایی بخوری پس یه مورد خوب پیدا کردم که نیازی به خرید اینترنتی نیست خیلی هم خاطره انگیزه تو خونه همه هم پیدا میشه
(۱۷ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۲۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: منم یه ماگ(همون لیوان خودمون) با تصویر "جوجه ی خسته، تک و تنها، تو خیابون، زیرِ باروون" سفارش دادم ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
آخی چه قدر خاص
برای عصرهای تنهاییه پاییز خوبه
مخصوص اعضای تاپیک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۱۹ ب.ظ
این دو تا ماگ رو پسندیدم:
آواتار جدید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ
یه موز برداشتم بخورم قسمت بالایی خوبه و زرده وسطاش یه کم له شده قسمت انتهایی هم سبزه! سعی کرده همه سلقیه ای رو راضی نگه داره )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ق.ظ
چرا حس میکنم درصد زیادی از ادما کاملا خالی شدن از انگیزه؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: چرا حس میکنم درصد زیادی از ادما کاملا خالی شدن از انگیزه؟؟؟
منم حس میکنم این پست در آینده ای نزدیک حذف خواهد شد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۳۴ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: چرا حس میکنم درصد زیادی از ادما کاملا خالی شدن از انگیزه؟؟؟
آخه واقعا یه جوریه اینجا!!
من موندم که من پیر شدم یا واقعا اینجا قبلا فرق داشت؟!!
اون ور رو نگاه میکنی ۱۵۰ نفر کاربر مهمان آنلاینه بعد میای تو ۵ نفر آنلاینن، ۲ نفر توی دل تنگت بگو،۲ نفر دارن تبلیغات میذارن.
یه نفرم که منم . . .
(۱۷ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۲۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: بلک خرج گذاشتی رو دستم.
منم یه ماگ(همون لیوان خودمون) با تصویر "جوجه ی خسته، تک و تنها، تو خیابون، زیرِ باروون" سفارش دادم 
یعنی واقعا از ته دل دوس دارم سیستمی شبیه ایشون روی من نصب بود از همون بدو تولد
ماگ جوجه . . .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۳۷ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: (18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۳۴ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: چرا حس میکنم درصد زیادی از ادما کاملا خالی شدن از انگیزه؟؟؟
من موندم که من پیر شدم یا واقعا اینجا قبلا فرق داشت؟!!
اون ور رو نگاه میکنی ۱۵۰ نفر کاربر مهمان آنلاینه بعد میای تو ۵ نفر آنلاینن، ۲ نفر توی دل تنگت بگو،۲ نفر دارن تبلیغات میذارن.
یه نفرم که منم . . .
شما که ۹۷ سالتونه ینی از اول که مانشت افتتاح شده کهن سال بودین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۷ ق.ظ
این تایپیک خیلی بی روح و بی انگیزه شده !
اعتراف می کنم قبلا تک تک پست های این تایپیک رو می خوندم الان گذری رد می شم ازش ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۷ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۳۷ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: (18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۳۴ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: چرا حس میکنم درصد زیادی از ادما کاملا خالی شدن از انگیزه؟؟؟
شما که ۹۷ سالتونه ینی از اول که مانشت افتتاح شده در سنین کهن سالی بودین 

===========
واقعا دمِ بچه هایی که این ماگا رو نشون دادن گرم.
همش توو کف بودم که چی بخرم برای کارفرمام . . . مثلا کادوی تولده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۵۰ ق.ظ
این فیلم ها رو چطور میتونم دانلود کنم؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۵۷ ق.ظ
هنوز که هنوزه بحث ماگ داغه!
کار به جایی رسیده که بحث ازدواج به حاشیه رفته!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۵۸ ق.ظ
دوتا ماگ خریدم ،
انصافا دمتون گرم، یه آذری هم میخرم . . .
آبان خریدم فعلا . . .
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۵۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: هنوز که هنوزه بحث ماگ داغه!
کار به جایی رسیده که بحث ازدواج به حاشیه رفته! 
ازدواج از همون اولش یه حاشیه بوده،
بعد کم کم دست و پا در آورده . . .
|