تالار گفتمان مانشت
اعلام نتایج نهایی ارشد - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - noronet - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ق.ظ

پیش بسوی خندوانه ....

شاد باشید ....

[تصویر:  379332_a8d3c-2464353-9906-b.jpg]

هه هوو اوووووو

اعلام نتایج نهایی ارشد - pe.esf - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ق.ظ

واقعا خسته شدیم بدین دیگه جواباروووووووووووووووووووووووووووو

(۰۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ب.ظ)pesare_sabz70 نوشته شده توسط:  حضور فعال بچه ها نسبت به نتایج اولیه کمتر شده....!!! جریان چیه؟؟!!!
چون خیلی از دوستان رتبه هاشون خوب نشده و امیدی به قبولی ندارن نمیان سر به مانشت بزنن

اعلام نتایج نهایی ارشد - ehsansjs - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ق.ظ

اتفاقا من میدونم که به احتمال ۹۹% قبولم انشال.. ولی چیزی که برام مهمه اینه که نمیدونم واسه معافیت تحصیلی کی باید اقدام کنم(هنگام اعلام نتایج نهایی یا ثبت نام در دانشگاه)؟
۱/۵ روز از مرخصیم مونده فردا برم دانشگاه میتونم نامه معافیت بگیرم ازشون؟

RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - غضنفری - ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ

[quote='ehsansjs' pid='379335' dateline='1440964338']
اتفاقا من میدونم که به احتمال ۹۹% قبولم انشال.. ولی چیزی که برام مهمه اینه که نمیدونم واسه معافیت تحصیلی کی باید اقدام کنم(هنگام اعلام نتایج نهایی یا ثبت نام در دانشگاه)؟
[/quote
واسه کاردانی به کارشناسی که قبول شدم موقع ثبت نام دانشگاه یه نامه بهمون داد بردیم واسه نظام وظیفه و معافیت تحصیلی گرفتیم.
فک کنم تا موقع ثبت نام باید تو خدمت بمونید.

اعلام نتایج نهایی ارشد - khordad.girl - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ

من فردا یه آزمون مهم دارم استرسم واسه اون خیلی بیشتره ولی ناخوآگاه دستم به گوشی میره میزنم sanjesh.org......کاش صب زود بزنن من تا شب نمیتونم چک کنم دیگه اون آزمونمم خراب میشه Sad

RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - ehsansjs - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  [quote='ehsansjs' pid='379335' dateline='1440964338']
[/quote
واسه کاردانی به کارشناسی که قبول شدم موقع ثبت نام دانشگاه یه نامه بهمون داد بردیم واسه نظام وظیفه و معافیت تحصیلی گرفتیم.
ضمن تشکر از پاسخ شما
دانشگاه نامه "بهتون" داد یعنی دقیقا به کی؟ الآن که من برم پاسگاه(در استان دیگه) برادر یا پدرم میتونه این نامه نگاری و کاغذبازیهارو انجام بده یا وکالتنامه و ... میخواد؟! بعید میدونم بعداز ۱۰ روز مرخصی هنوز نرسیده بازم مرخصی بده بهمSad

اعلام نتایج نهایی ارشد - khordad.girl - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نتایج نهایی آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ساعت بیست فردا منتشر می شود.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - t.mehr - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ

من که فقط دارم آهنگ a simple motion رو گوش میدم.

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نتایج نهایی آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ساعت بیست فردا منتشر می شود.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - غضنفری - ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  [quote='ehsansjs' pid='379335' dateline='1440964338']
[/quote
ضمن تشکر از پاسخ شما
دانشگاه نامه "بهتون" داد یعنی دقیقا به کی؟ الآن که من برم پاسگاه(در استان دیگه) برادر یا پدرم میتونه این نامه نگاری و کاغذبازیهارو انجام بده یا وکالتنامه و ... میخواد؟! بعید میدونم بعداز ۱۰ روز مرخصی نرسیده بازم مرخصی بده بهمSad
من نامه رو فرستادم واسه خونمون و بابام از نظام وظیفه شهرمون واسم برگه معافیتو گرفت. وکالتنامه نمیخواد.
منم خدمتمو کلانتری بودم. یادمه چند نفر ارشد قبول شدن و با اینکه موقع مرخصیشون نبود اجازه دادن برن. اونام رفتن واسه ثبت نامو دیگه هم بر نگشتن.
تو آموزشیم که پادگان بودم چند نفر دانشگاه قبول شدن و رفتن.
میزارنت بری واسه ثبت نام. بعد ثبت نامم که میری معافیت میگیریو دیگه سرباز نیستی.

اعلام نتایج نهایی ارشد - khordad.girl - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ)t.mehr نوشته شده توسط:  من که فقط دارم آهنگ a simple motion رو گوش میدم.

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نتایج نهایی آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ساعت بیست فردا منتشر می شود.

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اصن داغون شدم با این ساعت ۲۰ Sad

RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - ehsansjs - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  [quote='ehsansjs' pid='379335' dateline='1440964338']
[/quote
ضمن تشکر از پاسخ شما
دانشگاه نامه "بهتون" داد یعنی دقیقا به کی؟ الآن که من برم پاسگاه(در استان دیگه) برادر یا پدرم میتونه این نامه نگاری و کاغذبازیهارو انجام بده یا وکالتنامه و ... میخواد؟! بعید میدونم بعداز ۱۰ روز مرخصی نرسیده بازم مرخصی بده بهمSad
من نامه رو فرستادم واسه خونمون و بابام از نظام وظیفه شهرمون واسم برگه معافیتو گرفت. وکالتنامه نمیخواد.
منم خدمتمو کلانتری بودم. یادمه چند نفر ارشد قبول شدن و با اینکه موقع مرخصیشون نبود اجازه دادن برن. اونام رفتن واسه ثبت نامو دیگه هم بر نگشتن.
من خیلی احمقم دقیق متوجه منظورتون نشدمHuh
الآن یعنی لازم نیست من برگردم پاسگاه و اسلحه و ... رو که بهم تحویل دادن رو تحویلشون بدمUndecided

RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - Sadi_gh - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ ق.ظ

همچنان تیک ...... تاک ..... تیک ..... تاک ..... Dodgy

RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - غضنفری - ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ق.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  
[/quote
ضمن تشکر از پاسخ شما
من خیلی احمقم دقیق متوجه منظورتون نشدمHuh
الآن یعنی لازم نیست من برگردم پاسگاه و اسلحه و ... رو که بهم تحویل دادن رو تحویلشون بدمUndecided

این چه حرفیه عزیزم.
مرخصیت که تموم شد باید بری کلانتریت.
اما روز ثبت نام باید مرخصی بگیریو بری دانشگاه.
از دانشگاه نامه میگیریو میبری واسه نظام وظیفه که بهت برگه معافیت تحصیلی بدن. نظام وظیفه هم ممکنه بفرستت کلانتری که تسویه حساب کنی بعد بهت برگه معافیت بده.

اعلام نتایج نهایی ارشد - violet_z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ق.ظ

کاشکی همین امشب اعلام میکردن.خیلی استرس دارم
اینجوری نه امشب خواب درستی دارمو وسط خواب بیدار میشم رفرش میزنم سایتو نه فردا میتونم کار کنمو حواسم به کارم جمع باشه

اعلام نتایج نهایی ارشد - sepehr . kh - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ

۸شششب! هرجور میسنجم فقط پی میبرم مریضند اینا!
یعنی اینقد ارشد امسال بی ارزش شده که توکلی با پیژامه و زیرپیرهن بیاد نتایجا بذاره؟؟