|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۳۴ ب.ظ
خیلی راه دوری نریم برادر بنده به خاطر عدم پرداخت مهریه دو سال زندان رفت ، به خاطر مهریه کل زندگیش از هم پاشید ، حالا شاید بگین این وسط مقصر بوده ولی من که از نزدیک بودم دیدم که قانون اساسی ایران چقدر تو این زمینه به نفع خانم ها عمل می کنه !
در هر صورت هر وقت زن درخواست مهریه کنه باید مرد مهریه اونو بپردازه عجب قانون مسخره ای هست !
برای همین آقایون محترم خیلی مواظب باشید اگرم مهریه می بندید حداکثر ۱۴ سکه باشه تا اگر فردا زن رفت و درخواست مهریه کرد بتونید مهریش رو راحت بپردازید .
این حرف که می گن مهریه رو کی گرفته کی داده مال عصر قاجاریه بود الان مهریه رو همه می گیرن و همه می دن !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۳۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: خیلی راه دوری نریم برادر بنده به خاطر عدم پرداخت مهریه دو سال زندان رفت ، به خاطر مهریه کل زندگیش از هم پاشید ، حالا شاید بگین این وسط مقصر بوده ولی من که از نزدیک بودم دیدم که قانون اساسی ایران چقدر تو این زمینه به نفع خانم ها عمل می کنه !
در هر صورت هر وقت زن درخواست مهریه کنه باید مرد مهریه اونو بپردازه عجب قانون مسخره ای هست !
برای همین آقایون محترم خیلی مواظب باشید اگرم مهریه می بندید حداکثر ۱۴ سکه باشه تا اگر فردا زن رفت و درخواست مهریه کرد بتونید مهریش رو راحت بپردازید .
این حرف که می گن مهریه رو کی گرفته کی داده مال عصر قاجاریه بود الان مهریه رو همه می گیرن و همه می دن !
قانون مسخرهای است
تقصیر برادرتون این بوده که اشتباه کرده و مقصر نبوده
باید بیشتر مشورت میکرد و بیشتر احتیاط میکرد
قانون به این شکل منبع درامدی برای بعضی از خانم ها ایجاد کرده
نمیدانم نمایندگانی که سقف مهریه را ۱۱۰ تعیین کردند نمیتوانستند بگویند مهریه اگر تعیین میشود باید همون روز عقد پرداخت شود تا کسی تحت فشار جامعه نیاد مهریه بالا نذاره تا سر جوان ساده گول مالیده نشود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۵۵ ب.ظ
عجب روزگاری شده! همسایمون با دو تا بچه خانومش گفته باید مهریهام رو کامل بدی تا بیام زندگی کنم تازه به ۱۱۴ تای قانونیش هم راضی نیست کلش ۸۰۰ تاس که گفته کلشو باید بدی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۵:۲۰ ب.ظ
برادران گرام؛
عندالاستطاعه مهر ببندین، ولو ده هزار سکه... بقیه ش با من
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۵۵ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: عجب روزگاری شده! همسایمون با دو تا بچه خانومش گفته باید مهریهام رو کامل بدی تا بیام زندگی کنم تازه به ۱۱۴ تای قانونیش هم راضی نیست کلش ۸۰۰ تاس که گفته کلشو باید بدی
در آشنایان ما هم مهریه از دلایل دلخوری بین بعضی زوجین هست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۶ ۰۵:۴۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۵۵ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: عجب روزگاری شده! همسایمون با دو تا بچه خانومش گفته باید مهریهام رو کامل بدی تا بیام زندگی کنم تازه به ۱۱۴ تای قانونیش هم راضی نیست کلش ۸۰۰ تاس که گفته کلشو باید بدی
در آشنایان ما هم مهریه از دلایل دلخوری بین بعضی زوجین هست.
چطوری مهریه میتونه باعث اختلاف بشه؟
منظور دعواها و چونه زدن ( )تو خواستگاریه؟که ممکنه باعث بشه یه سری کدورت ها باقی بمونه و کش دار بشه
چون تا کار زندگی به دادگاه نکشه، حرفی از مهریه نیست، وقتی کار به دادگاه رسیده یعنی یه اختلاف دیگه ای بوده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۰۹ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: چطوری مهریه میتونه باعث اختلاف بشه؟
منظور دعواها و چونه زدن ( )تو خواستگاریه؟که ممکنه باعث بشه یه سری کدورت ها باقی بمونه و کش دار بشه
چون تا کار زندگی به دادگاه نکشه، حرفی از مهریه نیست، وقتی کار به دادگاه رسیده یعنی یه اختلاف دیگه ای بوده
شرمنده، من نمیخوام دیگه تو مانشت بحث کنم. الان جواب بدم باز یکی به من جواب میده و قضیه ادامه پیدا می کنه.
به طور خلاصه: خیر، بعد از ازدواج، حین زندگی مشترک، بدون دادگاه.
آهنگ های medal of honor allied assault:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مخصوصا ترک دوم خیلی خوبه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۰۰ ب.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۰۰ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: (07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۱۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آهنگ های medal of honor allied assault:
عجب سلیقه ای
خوب آهنگ ماموریت اول بازی بود و علاوه بر اینکه قشنگه خاطره انگیز هم هست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۲۵ ب.ظ
این عالی است که وقتی در سلامت کامل هستیم زجر بکشیم ! این یک نعمت است!
فقط مرده ها هستند که زجر نمیکشند. خوشحال باش دختر زیبای من! برو، بدو، پرواز کن، آرزو کن، بزرگ شو، درد بکش یا خوش گذرانی کن، ولی زندگی کن. کمی زندگی کن.
Anna Gavalda
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۴ ب.ظ
چقدر شبیه سازی FIFA 17 دقیقه! حتی داور هم به نفع بارسا میگیره.  
جالب بود:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 08 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۳۵ ق.ظ
این صداهای آستارا و یزد و ... راسته ؟
الان یه عده کت و شلوار پوشیدن برن استقبال امام زمانشون !
بیا و ما رو از دست این منتظرینت رها کن ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۱۹ ق.ظ
یادش بخیر، سال ۸۷ مسابقه پانتومیم (ادابازی) داشتیم. مسابقه ما از این مسابقه ای که تو خندوانه هست استراتژیک تر بود. به این صورت که کلمه ای که هر تیم بازی می کرد رو تیم حریف بهش می گفتن و در نتیجه هر تیم سعی می کرد کلمه سخت تری رو بگه که بازی کنن. یه بار کلمه ای که باید حدس زده می شد این بود: حسن صالح حمیدزیچ  
پ.ن: حسن صالح حمیدزیچ بازیکن بایرن مونیخ بود.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 08 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۳۷ ق.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 08 شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۱۷ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۳۵ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: این صداهای آستارا و یزد و ... راسته ؟
من توی یکی از کانال های تلگرام دیدم
فکر کنم زیر سر آمریکایی جایی باشه
احتمالا داره یه سلاحی چیزی امتحان میکنه
البته آدم یه جوری میشه این صداها را میشنوه
والا تو نشانه های ظهور یادمون نمیاد از آستارا چیزی گفته باشن
|