|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۲۶ ق.ظ
آخ جون! دوباره بحث باز شد. 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - naser.71 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۳۵ ق.ظ
بچه ها بحث شیرین ازدواجو به جنگ و دعوا نکشونید ما جوونیم آرزو داریم بی خیال حالا من یه چی گفتم سخت نگیرید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۳۵ ق.ظ)naser.71 نوشته شده توسط: بچه ها بحث شیرین ازدواجو به جنگ و دعوا نکشونید ما جوونیم آرزو داریم بی خیال حالا من یه چی گفتم سخت نگیرید
بیشتر پسرهایی که اطراف من هستن و خواستگاری میرن از خواستگاری دل خوش ندارن. این بحث هایی که میشه یه مقدارش نمود اون قضیه است.
-----
آقا بذار بحث کنن. عه! چرا جداشون می کنی. بذار بحث کنن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۴۹ ق.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۲۶ ق.ظ
.........
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۹:۴۵ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۴۹ ب.ظ)naser.71 نوشته شده توسط: هیچ وقت الکی و رو احساسات و عجله ازدواج نکنید چون اثراتش تا آخرین لحظه عمر میمونه رو خودتون و بچه هاتون سلامت روح و روانتون . به بدترین شکل ممکن تو ازدواج سخت گیر باشید.
خیلی با خودم کلنجار رفتم چیزی ننویسم ولی نتونستم 
من با سخت گیر بودن در ازدواج موافقم ولی بستگی داره از کدوم نظر سخت گیر بودن اگر منظورتون از نظر اقتصادی باشه کاملا مخالفم.
+توصیه میکنم کلاس مجردهای آقای شهاب مرادی رو پیگیر باشید خیلی کمک میکنه در دیدتون نسبت به ازدواج و...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۹:۵۸ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۱۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: چقدر هزینه آزمون های زبان زیاد است. ![[تصویر: confused.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/confused.gif)
آدم دلش نمی آد آزمایشی شرکت کنه. ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
والا این روزا چی گرون نیست؟
یکی اش هم ازدواج (جهت ادامه دادن بحث) دوتا جون تا بخوان یک زندگی را شروع کنن کلی هزینه داره حتی دور از تجمل و ریخت و پاش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - virtual girl - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۱۰ ق.ظ
من بعد چند ماه اومدم . کدوماتون عروس داماد شدین عایا ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۳۶ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۵۸ ق.ظ)WILL نوشته شده توسط: کلا پیروزی با کسی است که پست تر باشدو بیشتر حیله کند
واقعیت تاسف برانگیزیه، تمام روابط دارن به این جهت میرن، روابط خانوادگی، کاری، سیاسی....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۶ ۰۹:۴۵ ق.ظ)so@ نوشته شده توسط: +توصیه میکنم کلاس مجردهای آقای شهاب مرادی رو پیگیر باشید خیلی کمک میکنه در دیدتون نسبت به ازدواج و...
مگه تهران نیست کلاساش؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴ ق.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خوب معلومه. چون حقوق سرباز خیلی پایینه.
بعد تازه این همه سرباز برای چی لازمه؟! دیدم جایی رو که اصلا جای حساسی نبوده و نیاز به مراقبت هم نداشته اما اصرار داشتن هر شب دو تا سرباز شیفت باشن. خوب این سربازا اضافی هستن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۲۸ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: اگه مهریه عندالمطالبه باشه ، خانم میتونه بدون اطلاع آقا بره مهریه اش رو به اجرا بزاره ، وقتی هم احضاریه اومد اونو قایم کنه . تا وقتی که بره و حکم جلبشو بگیره . بعد یه روز با مامور بیاد خونه و آقا رو دستگیر کنه. یعنی توی خونه ی خودت نشستی و هر لحظه ممکنه مامور دم در باشه که ببرتت
سناریوی تخیلیه چون مرد میتونه ادعا کنه احضاریه رو ندیده بعدشم امکان تطبیق خط و امضا وجود داره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۴۵ ب.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۴۹ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: (07 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: وقتی نامه رو میارن نباید خود مرد امضا کنه؟
کسایی که احضاریه ها رو تحویل میدن خیلی سخت نمیگیرن
اگه چندبار بیاین و در بسته باشه احضاریه رو پاره میکنن یا میندازن توی حیاط ، خودشون یه امضایی میزارن -- دیدم که میگم
یه مامور با کلی احضاریه اشتباها اومده بود در خونه ی ما ، احضاریه آدرس دقیق نداشت،فقط اسم محله بود ، اسم فرد هم نداشت ، فقط فامیلی بود ، به همراه اسم فامیلی همسایه اش . انقد دنبالش گشته بود که از خستگی میخواست به زور بدش به من 
من هم دیدم، که احضاریهها رو میدن به همسایه یا میزنن توی تابلوی اعلانات مجتمع ساختمانی
آقا مواظب خودتون باشید و به قانون و قاضی و مجری اعتماد نکنید
ما که اعتماد کردیم و ضربه خوردیم
|