عکسایی که خودتون گرفتید - نسخهی قابل چاپ |
عکسایی که خودتون گرفتید - ppositiveenergy - 30 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: اینم داداشم.......... دوستان نظری راجع به داداشم نداری؟ اسم مرغی که در بالا میبینید داداشه.پراش ریخته.گفتیم سردش نشه.براش لباس درست کردیم. |
عکسایی که خودتون گرفتید - diligent - 30 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ
این بیچاره کتک خورده؟یا دچار ریزش پر (همون ریزش مو خودمون) شده؟ |
عکسایی که خودتون گرفتید - sahar121 - 30 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ
دو سال پر نداشت!!!! چرا آخه؟؟؟میشه یعنی؟ |
عکسایی که خودتون گرفتید - انرژی مثبت - ۳۰ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ
تا اونجایی که شنیدم اگر سایر مرغهاتون پرهای اینو می خورن شاید به این دلیل باشه که یه ماده ای رو کمبود دارن که پرهای اینو می خورن می تونید به دامپزشک مراجعه کنید برای این مورد. |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - kimidoonekekie - 04 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط:آخی...خدای من(30 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: دو سال پر نداشت!!!! چرا آخه؟؟؟میشه یعنی؟ چه قشنگ و بااحساس اگه ما بودیم میخوردیمش |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - yasemi - 05 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۰۴ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ)kimidoonekekie نوشته شده توسط: آخی...خدای منیعنی این ابراز احساسات منو کشت |
عکسایی که خودتون گرفتید - ppositiveenergy - 09 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ب.ظ
میخوردیش!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی؟ دادشه منو میخوردی.نامرد! |
عکسایی که خودتون گرفتید - A V A - 09 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
ما هم یه جوجو داشتیم بزرگ شد خوردیمش شما تا کی میخواین صبر کنین؟ اما بی شوخی خوش بحالتون مامانه من دیگه اجازه نمیده جوجویی خرگوشی پیشی ای چیزی داشته باشیم |
عکسایی که خودتون گرفتید - ppositiveenergy - 09 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۱۷ ب.ظ
اجازه نمیدم هیچ کس بخورش. |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - kati - 09 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: ما هم یه جوجو داشتیم بزرگ شد خوردیمش شما تا کی میخواین صبر کنین؟ هع !! عجب دلی دارید شما البته شایدم من رو این جور چیزا خیلی حساسم... اما اگه من باشم یاد زنده بودنش می افتم هی گریه ام می گیره تنها حیوون خانگی که داشتم یه دونه ماهی قرمزم بود که خدا بیامرز ۴ سال عمر کرد ... طاقت مردنشون رو ندارم! کلا با این روحیه ایی که من دارم چه حالی میده برم شکار ... |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - kimidoonekekie - 11 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ق.ظ
ولی خب ما همه چیزو میخوریم اولاش مام همین طور بودیم ، یه مرغ و ماهی ای ک داشتیم یه چیزیش میشد گریه میکردیم خاکش میکردیم ولی خب جور زمونس دیگه ، چه میشه کرد... الان تفنگ دم پنجرس.... گنجشک رد شه ....تااااااااااااااااااق |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - Somayeh_Y - 12 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ
حرم امام رضا (ع) شب شهادت. ساعت ۱ نیمه شب. دی ماه ۹۲ اذن دخول- باب الرضا اَللّهُمَّ اِنّى وَقَفْتُ عَلى بابٍ مِنْ اَبْوابِ بُیُوتِ نَبِیِّکَ، صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ الِهِ، وَقَدْ مَنَعْتَ النَّاسَ اَنْ یَدْخُلوُا اِلاَّ بِاِذْنِهِ، فَقُلْتَ یا اَیُّهَا الَّذینَ امَنُوا لا تَدْخُلُوا بُیُوتَ النَّبِّىِ اِلاَّ اَنْ یُؤْذَنَ لَکُمْ، اَللّهُمَّ اِنّى اَعْتَقِدُ حُرْمَةَ صاحِبِ هذَا الْمَشْهَدِ الشَّریفِ فى غَیْبَتِهِ، کَما اَعْتَقِدُها فى حَضْرَتِهِ، وَاَعْلَمُ اَنَّ رَسُولَکَ وَخُلَفآئَکَ عَلَیْهِمُ السَّلامُ اَحْیآءٌ عِنْدَکَ یُرْزَقُونَ، یَرَوْنَ مَقامى وَیَسْمَعُونَ کَلامى، وَیَرُدُّونَ سَلامى، وَاَ نِّکَ حَجَبْتَ عَنْ سَمْعى کَلامَهُمْ، وَفَتَحْتَ بابَ فَهْمى بِلَذیذِ مُناجاتِهِمْ، وَاِنّى اَسْتَاذِنُکَ یا رَبِّ اوَّلاً، وَاَسْتَاْذِنُ رَسُولَکَ، صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ الِهِ ثانِیاً، وَاَسْتَاْذِنُ خَلیفَتَکَ الْأِمامَ الْمَفْروُضَ عَلَىَّ طاعَتُهُ فُلانَ بْنَ فُلانٍ عَلِىَّ بْنَ مُوسَى الرَّضاعلیه السلام وهکذا پس بگوید: وَالْمَلائِکَةَ الْمُوَکَّلینَ بِهذِهِ الْبُقْعَةِ الْمُبارَکَةِ ثالِثاً، ءَاَدْخُلُ یا رَسُولَ اللَّهِ، ءَاَدْخُلُ یا حُجَّةَ اللَّهِ ءَاَدْخُلُ یا مَلآئِکَةَ اللَّهِ الْمُقَرَّبینَ الْمُقیمینَ فى هذَا الْمَشْهَدِ، فَاْذَنْ لى یا مَوْلاىَ فى الدُّخُولِ، اَفْضَلَ ما اَذِنْتَ لِأَحَدٍ مِنْ اَوْلِیآئِکَ، فَاِنْ لَمْ اَکُنْ اَهْلاً لِذلِکَ، فَاَنْتَ اَهْلٌ لِذلِکَ پس ببوس عتبه مبارکه را و داخل شو و بگو: بِسْمِ اللَّهِ وَبِاللَّهِ وَفى سَبیلِ اللَّهِ، وَعَلى مِلَّةِ رَسوُلِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ الِهِ، اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لى وَارْحَمْنى وَتُبْ عَلَىَّ، اِنَّکَ اَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحیمُ. * بابت کیفیت پایین تصاویر عذرخواهی می کنم. به خاطر شلوغی حرم بود. البته چند تصویر دیگه هم بود که بخاطر عدم وضوح نذاشتم. هدفم فقط این بوده که دل شما عزیزان رو هم به این بهانه راهی مشهد و حرم امام کنم. التماس دعا |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - انرژی مثبت - ۱۶ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ
یک روز برفی در IUT |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - maryam.raz - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
آدم برفی من در یه روز آفتابی |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - SaMiRa.e - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
روز و شب برفی اصفهان عذرخواهی میکنم اگر عکسها کیفیت خوبی ندارند ، وقتی هوا سرد باشه و دست عکاس هم از سرما بلرزه بهتر از این نمیشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |