هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 02 اسفند ۱۳۹۵۱۲:۳۵ ب.ظ
۹ اسفند تولد دو سالگی خواهرزادهجان عزیزمه.
اصلاً نمیدونم براش چی بگیرم!
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 02 اسفند ۱۳۹۵۰۱:۲۸ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: اسفند تولد دو سالگی خواهرزادهجان عزیزمه.
اصلاً نمیدونم براش چی بگیرم!
قربونش برم
وای که چه قدر دلم میخواد یه ساعت فقط یه ساعت خواهر زاده ام پیشم بود.حدودا ۵ماه دیگه باید صبر کنم تا ببینمش...
به نظرم خاله حمیده شما یه اسباب بازی متحرک براش بخر .از این قطار ها که میزارن روی ریل .برای بچه توی این سن وسیله متحرک جالبه
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 02 اسفند ۱۳۹۵۰۱:۳۴ ب.ظ
این عکس حس خوبی بهم داد گفتم اینجام بذارم:
[attachment=21304]
پی نوشت: چقدر اون بچه بچه ی ماهی هست که توی اون روز عزیز به دنیا اومده :)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 02 اسفند ۱۳۹۵۰۲:۰۰ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: خودم نظرم اینه که به بچه باید اسباببازی کادو داد. چون واقعاً باهاش خوشحال میشه.
یکی دیگه گفت اسباببازی نگیر، دو سالشه، نمیتونه درست ازش استفاده کنه، میزنه خرابش میکنه، لباس بگیر.
یکی دیگه هم میگه، لباس نه، بچه خودش به اندازه کافی لباس داره، پول نقد بده.
همون اسباب بازی از همه اش بهتره...
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 02 اسفند ۱۳۹۵۰۲:۵۶ ب.ظ
با سپاس از لطف، محبت و همفکری دوستان عزیز.
پس همین قطار متحرک رو میخرم. خیلی هم عالی.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 02 اسفند ۱۳۹۵۰۳:۲۹ ب.ظ
خوردنی هم میشه خرید. خواهر زاده من شیر طالبی هم خیلی دوست داره.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 02 اسفند ۱۳۹۵۰۳:۵۳ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خوردنی هم میشه خرید. خواهر زاده من شیر طالبی هم خیلی دوست داره.
اون که برنامهٔ ویژهمونه.
پسرک من عاشق پاستیل و اسمارتیسه. یعنی فقط کافیه بو ببره که پاستیل یا اسمارتیس داری! چنان سریع میاد پیشت و با اون خندههای مرموزش (خندههای مرموزش خیلی فرق داره با خندههای عادیش) فریبت میده و باهات طرح رفاقت میریزه و پاستیلها و اسمارتیسها رو ازت میگیره که خودتم نمیفهمی چی شد.
یه بار اومدم بهش پاستیل ماری شیبا بدم. دستاش کوچیکه، دید تو دستاش دو تا بیشتر جا نمیشه. اول یکی گرفت گذاشت تو دهنش، بعد هم یکی با این دستش برداشت، یکی هم با اون دستش. در عین حال چشمش هم دنبال بقیهاش بود.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - stateless - 02 اسفند ۱۳۹۵۰۴:۰۶ ب.ظ
این آخرِ سالی که همه فکرِ خریدِ لباس و خوراکی و نو کردنِ وسائل خونه و از این مدل خریدها هستن، بعضی از انتشارات و کتابفروشی ها تخفیف های خیلی خوبی دارن. مثلِ انتشاراتِ جنگل که تا ۵۰ درصد هم تخفیف داره. زبان هم که چیزیه که همیشه به دردِ همه میخوره و هرچی بخونیم کمه. تو ایامِ عید هم خیلی جاها از این تخفیف ها دارن. کتابفروشی های خیابون کریمخان وانقلاب رو که مطمئنم. شهرستانها هم حتما از این اتفاقای خوب دارن.
+ کتاب عیدی بدیم.
- نمیدونم این ارسالم تبلیغ حساب میشه یا نه ولی چون خودم چند تا کتاب رو با قیمت خیلی خوب که اصلا باورم نمیشد، خریدم گفتم بگم شاید بقیه هم استفاده کنن.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 02 اسفند ۱۳۹۵۰۸:۰۵ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۱۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: سالهاست که برام مهم نیست !
من دیگه لباس خریدن برام مهم نیست مگر اینکه اون چیزایی که دارم دیگه قابل پوشیدن نباشن .
ایضاً me
اینکه بری تو یه کشور دیگه و قانون کشور خودت رو سگ محل کنی , اصلاً کار قابل دفاعی نیست
حالا اون قانون هرچی میخواد باشه !
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 02 اسفند ۱۳۹۵۰۸:۵۱ ب.ظ
این که آدم سرشو بکنه توی زندگی بقیه و اعتقادات خودشو به به زور به بقیه تحمیل کنه اصلا کار قابل دفاعی نیست.
حالا هر اعتقادی میخواد باشه.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 03 اسفند ۱۳۹۵۰۱:۲۳ ق.ظ
بی زحمت برای مریض ما هم دعا کنید.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 03 اسفند ۱۳۹۵۰۱:۲۶ ق.ظ
خیلی دلم میخواد بعدا یه گوشه از خونه م یا یه اتاق رو اینطوری سنتی درست کنم. خیلی قشنگه. دلم روستاهای شمال رو میخواد.
[attachment=21315]
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 03 اسفند ۱۳۹۵۱۲:۰۲ ب.ظ
.....
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 03 اسفند ۱۳۹۵۰۱:۵۸ ب.ظ
بچه ها میبینن.. بچه ها یاد میگیرن!
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 03 اسفند ۱۳۹۵۰۲:۰۰ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط:
(02 اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: چقدر اون بچه بچه ی ماهی هست که توی اون روز عزیز به دنیا اومده :)
۹ اسفند منظورتونه؟
چرا؟ اتفاق خاصی قراره امسال بیفته؟
آخه جستجو زدم فقط "روز ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان" است و "شکستن لوله انتقال آب زاینده رود از اصفهان به یزد" و . . .