|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۷:۵۴ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: اونوقت آقایون محترم
من یک سؤال همیشه تو ذهنم بوده.
این دوری از اتفاقات عاطفی (مثلاً همین دورهمی تولد و کادو دادن و تبریک گفتن) واقعاً برای شما بیاهمیت و عادیه؟ یا اینکه شرایط و جو جامعه و خانواده باعث شده که بهش بیتفاوت باشید (یا حتی خودتون رو بیتفاوت نشون بدید).
یعنی واقعاً شما دوست ندارید افراد مهم زندگیتون (مثلاً خانواده) بابت تولدتون (و یا خیلی چیزهای دیگه) با همین دورهمیها و ... خوشحالی و محبت و علاقهشون رو نسبت به شما و بودنتون نشون بدن؟ واقعاً به نظرتون این کارها بیاهمیته؟
لطفاً صادقانه جواب بدید نه با مصلحتاندیشی.
من همینکه بهم تبریک بگن خوشحال میشم , خب از یه سری از افرادم مسلما بیشتر انتظار دارم
ولی حقیقتا زیاد از مهمونی گرفتن و اینکه چند نفر جمع شن و کیک و عکس و اینجور چیزا خیلی خوشم نمیاد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: ولی حقیقتا زیاد از مهمونی گرفتن و اینکه چند نفر جمع شن و کیک و عکس و اینجور چیزا خیلی خوشم نمیاد
فرض کن مهمونا حرکات جلف هم از خودشون بروز بدن
(۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۴۵ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: حالا خودتون اهل تبریک گفتن هستین؟ این که می گن تاریخ تولد یادشون نمی مونه درسته؟ یا اگه کسی براتون مهم باشه تولدش یادتون می مونه؟
بله
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۶:۲۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (23 بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: (22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: به منم بگو.
مرتب کردن اتاقم یا تغییر جزئی تو چیدمان وسایل و ..
تا به حال دقت نکرده بودم که وقتی ناراحتم یا ذهنم درگیره چقدر مرتب کردن جایی، آرامش بخشه و فکرم رو جمع و جور میکنه.
نه بابا من با تمیزکاری بیشتر افسرده میشم
نقل قول: + عه.. تبریک میگم بهتون...دکتراتون رو میگم. : )
این همون دانشگاه معروف و خوش نام نیست که انقدر به فکر وقت دانشجو و همینطور انرژی هستند که تو کتابخونشون سرسره گذاشتن؟
همیشه موفق باشید : )
مرسی. آره همونه
تبریک عالیه بهترین جاااااست . من عاشق این چهارتا دانشگاه توی اروپا هستم:
ای پی اف ال
ای تی اچ
تی یو مونشن
دلفت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۴۵ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: حالا خودتون اهل تبریک گفتن هستین؟ این که می گن تاریخ تولد یادشون نمی مونه درسته؟ یا اگه کسی براتون مهم باشه تولدش یادتون می مونه؟
من تاریخ تولد ها رو همیشه یادم میمونه. حتی کسایی که ازشون خوشم نمیاد ولی برحسب اتفاق میدونم کی هست تولدشون.
و لزوما به همه تبریک نمیگم.
اگه کسی برام مهم باشه از یه ماه قبلش کادو میخرم براش کلا کادو خریدن رو از کادو گرفتن خیلی بیشتر دوس دارم. خیلی لذت بخشه. حالا واقعا لزومی نداره اون کادو گرون و اینا باشه ولی آدم ذوق میکنه وقت گشتن پیِ ش. اون ابتکار و اینا توی درست کردنش و انتخابش هم که خب کار تخصصی و خیلی جالبیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۰۳ ب.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: اون ابتکار و اینا توی درست کردنش و انتخابش هم که خب کار تخصصی و خیلی جالبیه
انتخاب کادو خیلی کار سختی است من اگه قرار باشد برای یکی کادو بگیرم اصلا نمی دونم باید چی بگیرم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۱۰ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (23 بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۰۳ ب.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: اون ابتکار و اینا توی درست کردنش و انتخابش هم که خب کار تخصصی و خیلی جالبیه
انتخاب کادو خیلی کار سختی است من اگه قرار باشد برای یکی کادو بگیرم اصلا نمی دونم باید چی بگیرم
واسه خانوما کادو خریدن سخت نیست. : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۲۸ ب.ظ
......
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ
من تاریخ تولدم تو عید نوروز هست اصولا خودم برای خودم جشن می گیرم ( کلی آجیل و پسته و ... ) می خورم و ایرانسل اولین پیام تبریک رو بهم می گه !
به قول دوستمون خدا پدر ایرانسل رو بیامرزه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۲۷ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: ای زخمه زن بر تار دل , با ناله ام یکرنگ شو
تو راه دیگر می روی , او نقش دیگر می زند ...
به یاد استاد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(که بدون شک غم هجران ایشون جزو تلخی های سال ۹۵ خواهد بود) شنیدن اجرای زیر رو به دوستان پیشنهاد میکنم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
چه عالی. مرسی بابت لینک.
اتفاقاً من هم دیشب که داشتم یک بداههنوازی تار از ایشون میدیدم به همین جای خالی همیشگیشون فکر میکردم.
روحشون شاد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۰۳ ب.ظ
این آزادی بیان مردم و رسانههای آمریکا تو اعتراض و انتقاد به انتخاب ترامپ و زیر سوال قرار دادن تصمیماتش و کلا نقد به هر شخص و موضوعی که اراده کنند رو که میبینم واقعا لذت میبرم از دموکراسیای که دارند. از طرفی لغو دستور اجرایی ترامپ بر ضد هفت کشور اسلامی، نشوندهنده اوج آزادی عمل قضات در اجرای قانون، برقراری عدالت و مردمسالاری واقعی هست و چقدر این موضوع شیرینه که تو کشوری هیچ خط قرمزی بالاتر از قانون وجود نداشته باشه، من که انقدر دور هستم کاملا حسش میکنم که چقدر به آدم احساس احترام، توجه، امنیت و آرامش میده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نارین - ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۰۳ ب.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: اگه کسی برام مهم باشه از یه ماه قبلش کادو میخرم براش کلا کادو خریدن رو از کادو گرفتن خیلی بیشتر دوس دارم. خیلی لذت بخشه. حالا واقعا لزومی نداره اون کادو گرون و اینا باشه ولی آدم ذوق میکنه وقت گشتن پیِ ش. اون ابتکار و اینا توی درست کردنش و انتخابش هم که خب کار تخصصی و خیلی جالبیه
حالا که تخصص دارید منم الان تقریبا یه ماه وقت دارم تا تولد همسرم راهنمایی ام کنید چی بخرم براش ... واقعا نمیدونم چیزی به ذهنم نمیرسه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۷:۵۴ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: این دوری از اتفاقات عاطفی (مثلاً همین دورهمی تولد و کادو دادن و تبریک گفتن) واقعاً برای شما بیاهمیت و عادیه؟
واسه من اصلا مهم نیست(نه تولد نه روز های من درآوردی دیگه) ولی برخی رفقای مذکر برنامه ریزی چند ماهه می کنند یا کلاس هنردستی میرن صرفا به خاطر کادوی دستی واسه عشقشون درست کردن! فکر می کنم به تربیت و طرز بزرگ شدنشون ربط داره.
تو خانواده ما ها مثلا میگفتن: اینجور چیزا دخترونس، پسر که اهل کادو و شمع و اینا نیست.(همون قضیه ماشین بازی پسرا و عروسک بازی دخترا یا فرق بین روز پدر و مادر)
احتمالا علاوه بر محیط و تربیت به تفاوت ژنتیکی پسر و دخترام مرتبط باشه.(بهتر بودن و علاقه بیشتر داشتن دختران به فعالیت های اجتماعی)
به نظرم درصد بالایی از پسرا از این جنگولک بازیا زیاد خوششون نیاد مگر اینکه کادو رو همسر/دوست دختر گرام بخره یا رفیق باز باشن و بهونه ای واسه جمع شدن بروبکس بشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ب.ظ
بعضی چیزا هضمشون سخته... خیلی سخت...
[attachment=21260]
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نارین - ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ب.ظ
خسته ام ...
.
.
.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - delete4all - 23 بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۳۲ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: این ها این جوری هستن پسرایی که ما دیدیم خودشون برنامه تولد می چینن و دوستاشون رو دعوت می کنن و ...بیشتر از دخترا شور و شوق دارن.
طبیعتا بدشون نمی آد کسی بهشون تبریک بگه و ...
عجب!!
اوناشاید دختره پسر نما باشن!؟ نیستن!؟
مهمه تولد ولی خوب آدمه دیگه یادش میره!
|