|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 21 بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۴۹ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: یک app ای می شناسید که برای برنامه ریزی هفتگی باشه؟ در اون روز و ساعت رو به صورت جدول هفتگی ببینیم.
+ خیلی بی حوصله و بی انگیزه شدم. کلا تنبلی می کنم کاری نمی کنم فقط از صبح تا شب وقت تلف می کنم![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
IsoTimer
Planner classic
البته من خیلی چیزا دانلود کردم ولی نتونستم باهاشون کنار بیام و تهش رسیدم به نوشتن توی دفتر.
برید توی اینستاگرام hodavvv اونجا چند تا اپ خوب معرفی کرده بود واسه planning.
دفتربرنامه ریزی تیک تاک گاج خیلی خوبه. حتی واسه کسی که دانشجو نیست.
دفتر برنامه ریزی همگام هم خوبه.
آها این هم چیز خیلی جالبی هست. ولی بستگی به آدمش داره :دی
Atimelogger
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 21 بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۴۰ ب.ظ
دوستان برای ترک اعتیاد به شبکههای اجتماعی کسی پیشنهادی نداره؟ هرکاری میکنم فقط روزی یک بار بخوام تلگرام رو چک کنم نمیشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 21 بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۲۱ ب.ظ
ی موضوع خیلی باحال که ی چند روزه دارم بهش فکر میکنم اینه : از وقتی اومدم رشته ی کامپیوتر کم کم توی انجام دادن به کارهام تغییر کردم , سعی میکنم هر کاری رو به ساده ترین روش و کوتاه ترین روش انجام بدم , حتی مسائل خیلی پیش پا افتاده یعنی بعضی وقتا کاری رو که میشه طبق روالش توی ۱۰ دقیقه انجام بدم میشینم ی راه ساده براش طراحی میکنم که بشه مثلا ۵ دقیقه , حالا شاید همین طراحی راه جدید خودش یه ربع طول بکشه
دست خودمم نیست !
--------------------------------------------------------------
اولین بار با یه ایده برنامه نویسی اندروید رو شروع کردم(سه سال پیش) , ی قسمت از برنامه رو که نوشتم ۳۶۰۰۰ خط کد جاوا شد فقط . خسته شدم ازینکه ادامشو بنویسم , امروز برای فرار از درس خوندن گفتم دوباره بشینم همون ایده رو بزنم ببینم چی میشه , توی ۳۰۰۰ خط جمع شد قسمت اولش آشنایی با محیطی که توش داری کار میکنی خیلی مهمه !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۲۱ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: ی موضوع خیلی باحال که ی چند روزه دارم بهش فکر میکنم اینه : از وقتی اومدم رشته ی کامپیوتر کم کم توی انجام دادن به کارهام تغییر کردم , سعی میکنم هر کاری رو به ساده ترین روش و کوتاه ترین روش انجام بدم , حتی مسائل خیلی پیش پا افتاده یعنی بعضی وقتا کاری رو که میشه طبق روالش توی ۱۰ دقیقه انجام بدم میشینم ی راه ساده براش طراحی میکنم که بشه مثلا ۵ دقیقه , حالا شاید همین طراحی راه جدید خودش یه ربع طول بکشه
دست خودمم نیست !
اولین بار با یه ایده برنامه نویسی اندروید رو شروع کردم(سه سال پیش) , ی قسمت از برنامه رو که نوشتم ۳۶۰۰۰ خط کد جاوا شد فقط . خسته شدم ازینکه ادامشو بنویسم , امروز برای فرار از درس خوندن گفتم دوباره بشینم همون ایده رو بزنم ببینم چی میشه , توی ۳۰۰۰ خط جمع شد قسمت اولش آشنایی با محیطی که توش داری کار میکنی خیلی مهمه !
یعنی شما توی یک روز ۳۰۰۰ خط کد میزنی؟ دمت گرمه![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۲۱ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: ی موضوع خیلی باحال که ی چند روزه دارم بهش فکر میکنم اینه : از وقتی اومدم رشته ی کامپیوتر کم کم توی انجام دادن به کارهام تغییر کردم , سعی میکنم هر کاری رو به ساده ترین روش و کوتاه ترین روش انجام بدم , حتی مسائل خیلی پیش پا افتاده یعنی بعضی وقتا کاری رو که میشه طبق روالش توی ۱۰ دقیقه انجام بدم میشینم ی راه ساده براش طراحی میکنم که بشه مثلا ۵ دقیقه , حالا شاید همین طراحی راه جدید خودش یه ربع طول بکشه
دست خودمم نیست !
یعنی شما توی یک روز ۳۰۰۰ خط کد میزنی؟ دمت گرمه![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif) ![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
برنامه نویسی اندرویده دیگه , ی قسمتاییش adapter و ایناست که از پروژه قبلیام کپی کردم , بقیشم بازی با زبان شیرین جاواست پروژه ساده ایه فقط کار با checkbox و edittext و ازین حرفا زیاد داره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۱:۵۲ ق.ظ
.....
.....
....
اینم حرفای من امشب کلی نقطه .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ ق.ظ
کاش
می شد مثل اعضا بدن
احساس را هم اهدا کرد
تا نامهربانی نباشد در دنیا...
اسکات گلن:
اولین قانون من برای زندگی اینه،
برای بهترین آرزو کن،
برای بدترین آماده باش.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ
چه درسای خوبی دارن بچه های علوم انسانی (دبیرستان). اون سیستم هدایت تحصیلی ما بر اساس IQ خیانت بزرگی بود.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ب.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: بالاخره فهمیدم چی آرومم میکنه. : )
به منم بگو.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۳۷ ب.ظ
کی رفتهای زدل که تمنا کنم تو را ----- کی بودهای نهفته که پیدا کنم تو را
شعر کامل:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۴۴ ب.ظ
راهپیمائی ۲۲ بهمن خیلی حس خوبی به آدم میده.
همه با یک هدف واحد و متعالی دور هم جمع میشن.
قشرهای مختلف مردم میان.
افراد مختلف تو هر سن و سال و با هر شرایطی.
همه حالشون خوبه.
همه می خندند.
همه در کنار همدیگه منسجم میشن و قدرتشون رو به رخ می کشند.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ
عجب کارای خفنی می کنن با دستگاه CNC. باید کار جالبی باشه که آدم یه چیز جالب رو با این دستگاه درست کنه. ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
یه سری چرخ دنده باحال:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۴۴ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: راهپیمائی ۲۲ بهمن خیلی حس خوبی به آدم میده.
قشرهای مختلف مردم میان.
همه حالشون خوبه.
همه می خندند.
همچین قشرهای مختلف هم جمع نمیشه خیلی
هدف همه هم یکی نیست
این فقط نقد بود به جملات شما. وگرنه که خیلی خوبه همه برای وطن متحد باشن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۲۶ ب.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: (22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۴۴ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: راهپیمائی ۲۲ بهمن خیلی حس خوبی به آدم میده.
قشرهای مختلف مردم میان.
همه حالشون خوبه.
همه می خندند.
همچین قشرهای مختلف هم جمع نمیشه خیلی
هدف همه هم یکی نیست
این فقط نقد بود به جملات شما. وگرنه که خیلی خوبه همه برای وطن متحد باشن. ![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
منظور از "همه" همهٔ حاضرین بود.
نه دیگران...
اتفاقاً همه هم حالشون خوب بود.
همه هم میخندیدند.
از قشرهای مختلف هم تا دلتون بخواد حضور داشتند.
و از همه مهمتر، هدف همه هم یک چیز بود. دفاع و پاسداری از وطن. مثل تمام این سالها که همه با هم تو فراز و فرودهای روزگار، مملکت رو حفظ کردند و خواهند کرد انشاءاللّٰه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 22 بهمن ۱۳۹۵ ۰۵:۱۵ ب.ظ
چقدر ساده اند بعضی ها ...
|