|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 22 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۰۷ ق.ظ
یه مدته حس میکنم آدم فعالی شدم , خیلی حس خوبیه 
مخصوصا بعد از ی مدت که حس بی تحرکی داشته باشی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 22 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ق.ظ
همیشه یاد کنکور ارشد می افتم یه سر هم به مانشت می زنم بیشتر مطالب رو می خونم امشب دوست داشتم یه کم هم بنویسم و نوشتم حالا که نوشتم یه یادی هم بکنم از یکی از دوستای خوبم avicenna که دیگه ندیدمش اینجا کلن دوستای خوبی پیدا میشه حیف که فقط مجازی و شاید هیچوقت نتونی ببینیشون یا حتی باهاشون بازم حرف بزنی یهو برای همیشه از اینجا هم میرن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 22 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۵ ۱۱:۵۴ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: آره. از میزان رأی هائی که آورد کاملا مشخصه.
بماند که الآن همون مقدار رو هم نتونسته حفظ کنه.
۹۰ درصد حکومت دست ۱۰ درصدیه که به تندرویی مثل جلیلی رای داد، همون ۵۰ درصد قدرت دست روحانی باشه بسه.
روحانی باید عرضه بیشتری نشون میداد ولی با این وجود امید اینه که دوباره امثال روحانی یا بهتر از اون رای بیارن بلکه از شر تندرو ها خلاص بشیم.
روحانی امسال و حسن خمینی/علی مطهری واسه چهار سال بعد! not bad, not bad at all
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 22 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۴۹ ق.ظ
عجب خبری خوندم همین الان
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سطر آخرش البته نمیدونم درسته یا غلط چون تو یه سایت خارجی نوشته احتمالش در آینده نزدیک، خیلی کمه.
چقدر فضا اسرار آمیزه.. بشر یعنی یه روزی میتونه از کل فضا اطلاعات به دست بیاره؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 دى ۱۳۹۵ ۱۱:۵۳ ق.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۵ ۰۹:۵۹ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: امروز که تعطیل بود قاطی وسایلم داشتم میگشتم که نانچیکومو پیدا کردم. 
یادش بخیر ایام جوانی ، البته هنوزم بیشترین خطر رو برای خودم داره ولی به هر حال حواستون رو جمع کنید 
اون حس اعتمادی رو که قبلا داشتم، نسبت به این تاپیک ندارم. نمیتوم و منصرف میشم از اینکه اون چیزی که واقعا دل تنگم میخاد رو بگم.
چند وقته یه سری مسائل بدجور رو سینه م سنگینی میکنه. حرفایی که بعضی وقتا میام بگم ولی در نهایت تبدیل میشه به ....... حرفایی که هرجایی و به هرکسی نمیشه زد و ....
یه جور شده انگار همه شمشیرو از رو بستن ... خوب شد نانچیکو رو پیدا کردم ...
شاید باید رفت...
شاید دیگه اینجا جای موندن نیست...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 22 دى ۱۳۹۵ ۰۸:۰۳ ب.ظ
مُشک را گفتند
تو را یک عیب هست
با هر که نشینی از بوی خوشت به او دهی.
گفت
زیرا ننگرم که با کی ام
به آن بنگرم که من کی ام...
فیه ما فیه - مولانا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 22 دى ۱۳۹۵ ۰۸:۵۳ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ق.ظ)jazana نوشته شده توسط: درصد حکومت دست ۱۰ درصدیه که به تندرویی مثل جلیلی رای داد، همون ۵۰ درصد قدرت دست روحانی باشه بسه.
روحانی باید عرضه بیشتری نشون میداد ولی با این وجود امید اینه که دوباره امثال روحانی یا بهتر از اون رای بیارن بلکه از شر تندرو ها خلاص بشیم.
متناقض حرف میزنی!
ولی همین که چشماتو روی واقعیت فعلی نبستی خوبه.نشون میده هنوز زنده ای
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zarisa - 22 دى ۱۳۹۵ ۰۹:۲۳ ب.ظ
I missed university=I missed myself
...Poor myself
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 22 دى ۱۳۹۵ ۱۰:۲۵ ب.ظ
آخیشش بلاخره این امتحانا تموم شد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 22 دى ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ب.ظ
یه وقتایی ............................................
یه وقتایی دلت میخوات بالهاتو باز کنی بری تو اوج آسمونا از اون بالا بالای ابرا زمین را تماشا کنی وببینی که چه قدر کوچیکه و مهتر اینکه مشکلات چهقدر کوچکترن
یه وقتایی دلت میخواد کنده بشی و بری دور از هیاهوی شهر تو خونه کاهگلی مادربزرگ روستایی زندگی کنی و به ذهنت سرو سامون بدی
یا بری بالای یه کوه بلند یه آتیش درست کنی و.............
خدایا دلم آرامش میخواد آرامشی نه از جنس سکون نه از جنس توقف
آرامشی که در اون هیاهویی بزرگ باشه آرامشی با امید فردای بهتر //ارامشی که بدونی و مطمئن باشی فردا یه روز بهتره نه اینکه تکرار امروزته
دلم سفر میخواهد ولی اینبار از جنس رسیدن..........
دلم پروازمیخواهد نه برای پریدن برای اوج گرفتن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 23 دى ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ق.ظ
واسه بوکمارک عالیه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۲۲ دى ۱۳۹۵ ۰۸:۵۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: متناقض حرف میزنی!
آره 
هر وقت دموکراسی واقعی وجود داشت، به کاندیدای غیر متناقض مون رای میدیم نه گلچین آقایون.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Innocence - 23 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ق.ظ
ازش پرسیدم: پدر جان، آدم برای رفتن چقدر باید مطمئن باشد؟
گفت: مردها نمیگذارند هوای رفتن به سر زنی بزند که دوستش دارند
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 23 دى ۱۳۹۵ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ق.ظ)Marzie_1371 نوشته شده توسط: ازش پرسیدم: پدر جان، آدم برای رفتن چقدر باید مطمئن باشد؟
گفت: مردها نمیگذارند هوای رفتن به سر زنی بزند که دوستش دارند
و در جایی دیگر شاعر میگه،هر چقدر هم شما خوب باشی و همه چی تموم، اون کسی که بخواد بره ،میره ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 23 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ب.ظ
بعضی خواستنها هستن انگاری از ریشه یه ریشه قدیمی و کهنسال محکم و قوی جز نشدنیا هستن ازون خواستنهایی که هر چقدر بخوایش از محالاته و غیرقابل عملی شدن تاابد.. اینجور خواستنا حتی دیگه روی کائناتم تاثیر مثبت نداره وقتی سرنوشتت از قبل رقم خورده.. اما من باز به خواستنم ادامه میدم و این تازه هنوز اولشه....
و هربار انگار که برام هنوزم اولشه..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 23 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۳۸ ب.ظ
ای ساربان آهسته رو کآرام جانم میرود
و آن دل که با خود داشتم با دلستانم میرود
|