|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 07 آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: باز داره هوا سرد میشه. بریم تو فاز هات چاکلت. ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
بزنیم میچسبه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 07 آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: عاقبت رفتن به سمت دین و مذهب میشه همون جریان ... خودتون می دونید
سلام. امکانش هست بیشتر توضیح بدید؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 07 آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: (06 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: عاقبت رفتن به سمت دین و مذهب میشه همون جریان ... خودتون می دونید
همه می دونن جریان چند وقته پیش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - edward71 - 07 آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (07 آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: (06 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: عاقبت رفتن به سمت دین و مذهب میشه همون جریان ... خودتون می دونید
همه می دونن جریان چند وقته پیش
خخخ اونی که فامیلش یکی از رنگ هاست رو میگی ؟؟؟
این بشر آخرشه دیگه، نگرانی های حقوق بشر یکی از مصادیقش همین فرده
Sent from my iPad Air using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 07 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۰۸ ق.ظ
رنگ خوبی هم هست ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ
یه سری چهار قسمته برای آموزش مقدمات فوتوشاپ:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 07 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه سری چهار قسمته برای آموزش مقدمات فوتوشاپ:
i hate photoshop
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: (07 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه سری چهار قسمته برای آموزش مقدمات فوتوشاپ:
i hate photoshop ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
ای بابا.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 07 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه سری چهار قسمته برای آموزش مقدمات فوتوشاپ:
در این فکر بودم که کدام نرم افزار گرافیکی را برای دانلود انتخاب کنم؟ که شما این پیام را فرستادید.
اگر لطف کنید به این سوالم پاسخ بدید ممنون میشم. مسلما فتوشاپ هم مد نظرتون هست ولی در چه اولویتی؟
اگر چند نرمافزار مد نظرتون هست لطفا به ترتیب بیان کنید.
متشکرم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۳۹ ق.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: در این فکر بودم که کدام نرم افزار گرافیکی را برای دانلود انتخاب کنم؟ که شما این پیام را فرستادید.
اگر لطف کنید به این سوالم پاسخ بدید ممنون میشم. مسلما فتوشاپ هم مد نظرتون هست ولی در چه اولویتی؟
متشکرم.
من تو کار گرافیکی مبتدی هستم. تا جایی که من میدونم نرم افزارهای گرافیکی مختلفی هست اما زمینه هاشون با هم تا حدی فرق داره. مثلا برای کار پیکسلی از فوتوشاپ (و تو لینوکس گیمپ) استفاده میشه. برای کارهای وکتوری از ایلستریتر (و تو لینوکس از اینک اسکیپ) استفاده میشه و نرم افزار های دیگه ای هم موجوده برای کارهای دیگه (مثل چاپ یا موشن گرافیک). این نرم افزارها تا حدی اشتراک دارند با هم. مثلا تو یه ویدئوی آموزشی می گفت بعضا با فوتوشاپ هم کار چاپ می کنن. باید مشخص کنید که چیکار میخواید انجام بدید تا بعدش معلوم بشه چه دسته ای از نرم افزارها برای اون کار مناسبه.
پ.ن: بهتره این سوال رو از کسی که کارش این نرم افزار هاست بپرسید. من خودم هنوز تو فاز آموزش هستم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۵۹ ق.ظ
خب روزمون رو با شکار یه اسپمر به پایان رسوندیم، قربة إلی الله.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 07 آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۳۲ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۵۹ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: خب روزمون رو با شکار یه اسپمر به پایان رسوندیم، قربة إلی الله.
شبا که ما می خوابیم آقا مدیره بیداره
ما خواب خوش می بینیم اون دنبال شکاره
می دونم حالم خوب نیست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 07 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۳۹ ق.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: (07 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه سری چهار قسمته برای آموزش مقدمات فوتوشاپ:
در این فکر بودم که کدام نرم افزار گرافیکی را برای دانلود انتخاب کنم؟ که شما این پیام را فرستادید.
متشکرم.
سلام
به نظرم اگه به کارهای گرافیکی علاقمندید، خوب فتوشاپ به عنوان بیس اصلی و به تنهایی درآمد خیلی خوبی داره و به نظرم همه باید یاد بگیرن بعد می تونند تصمیم بگیرن به کدام سمت برن. ولی بعد از فتوشاپ برید سمت افترافکت و ترکیب اون با نرم افزارهای سه بعدی مثلل سینمادی فوردی یا تردی مکس که بتونید باهاش کارهای حرفه ای انجام بدید. حتی ترکیب خود فتوشاپ با افترافکت هم هست که عالیه.
بهترین و مرجع ترین سایتی که می تونم برای کارهای افترافکت و بعضی های ترکیب با سینما فوردی مثال بزنم آموزش سایت زیر ، استاد معظم آقای اندرو کریمر هست :
همه اموزش هاش رو می تونید مشاهده کنید.
یادش بخیر من تا دو سال پیش این کارها روز و شبم بود ولی بعدش گول خوردم رفتم سمت برنامه نویسی : D
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 07 آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۳۱ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط:
سلام
به نظرم اگه به کارهای گرافیکی علاقمندید، خوب فتوشاپ به عنوان بیس اصلی و به تنهایی درآمد خیلی خوبی داره و به نظرم همه باید یاد بگیرن بعد می تونند تصمیم بگیرن به کدام سمت برن. ولی بعد از فتوشاپ برید سمت افترافکت و ترکیب اون با نرم افزارهای سه بعدی مثلل سینمادی فوردی یا تردی مکس که بتونید باهاش کارهای حرفه ای انجام بدید. حتی ترکیب خود فتوشاپ با افترافکت هم هست که عالیه.
بهترین و مرجع ترین سایتی که می تونم برای کارهای افترافکت و بعضی های ترکیب با سینما فوردی مثال بزنم آموزش سایت زیر ، استاد معظم آقای اندرو کریمر هست :
همه اموزش هاش رو می تونید مشاهده کنید.
یادش بخیر من تا دو سال پیش این کارها روز و شبم بود ولی بعدش گول خوردم رفتم سمت برنامه نویسی : D ![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
سلام خیلی ممنون از توضیحات جامع و کاملتون.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 07 آبان ۱۳۹۵ ۰۵:۳۳ ب.ظ
صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت
ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت
گل بخندید که از راست نرنجیم ولی...
هیچ عاشق سخن سخت به معشوق نگفت!
|