|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 28 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۵۷ ب.ظ
بعضی از اساتید راهنما از صد تا اُستاد داور بدترن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 28 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۴۰ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: حالا بیشتر هم میشه! زیاد نگران نباشید! طبیعیه! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
نه دیگه بهش گفتم هزار تومن بیشتر بشه باید از جیب خودش پرداخت کنه ، سارا مصمم .
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۴۰ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: سایت ساده؟ ۵۰ میلیون ریال یا تومان؟ یعنی اگه دومی باشه من همین الان برم یه بلایی سر خودم بیارم! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
۵۰ میلیون تومان ، اخه مشتری برای سایت ساده اومده بود نمیدونست با قرارداد اتوماسیون برمیگرده حالا اگه دوست دارید میتونم اسم شرکتو براتون پ.خ کنم. قیمت ها بالاست مهندس بالااااااا .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 28 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۰ ب.ظ
اینقدر بدم میاد از اینکه یکی پیغام خصوصی بزنه در حالی که می تونست تو تاپیک یا بخش عمومی مربوطه بپرسه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 28 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۹ ب.ظ
وقتی هیچ کس اطراف تو نیست و از کسی انتظاری نداری
تو تنها نیستی
آزادی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 28 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۰۰ ب.ظ)stateless نوشته شده توسط: تحصیلاتِ رایگان جایی دیدید به ما هم اطلاع بدید!!!
پردیس مفته! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
کسی که میاد ترمی ۱۲ تومن شهریه دکتری میده درس نمی خونه پول خرج میکنه! شایدم واسه ما خیلی هست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 28 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ب.ظ
......
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 28 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ب.ظ
هنوز هم اوراکل و گوگل ما رو تحریم کردن. پس کدوم تحریما برطرف شده؟
تو مسایل بانکی میتونیم مثلا پولی که از فروش یه نرم افزار بدست آوردیم رو بدون استفاده از صرافی های اینترنتی نقد کنیم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zarisa - 28 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ب.ظ
ما نه سر پیازیم، نه ته پیاز![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
پس حرف نزن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ametrine - 28 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ب.ظ
ﻏﻤﮕﯿﻦ ﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺑﯿﺎﯾﯽ ﻭ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﺍﻭﻣﺪﻧﺖ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ نشه
اینه که ﺑﺮﯼ ﻭ ﮐﺴﯽ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺭﻓﺘﻨﺖ ﻧﺸﻪ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Innocence - 28 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ب.ظ
به کائنات اعتماد کنید چون کائنات تا حدی نظام مند و دقیق عمل میکنه که شما رو در بهترین زمان در بهترین مکان قرار میده تا اتفاقی که بهترینه بیفته.
در مورد زمان و مکان بی تابی نکنید و کائنات رو با فرکانس های منفی دلسرد نکنید.
مطمئن باشید که کائنات بهتر از شما کار خودشو بلده.
لحظه هایی که تلاش میکنید از کار کائنات سر در بیارید میتونید دعا کنید ،سپاسگزاری کنید و با فرکانس های مثبت کائنات رو بمباران کنید.
وظیفه ی شما اعتماد و مثبت اندیشیه.
سعی کنید فقط وظیفه ی خودتون رو انجام بدید تا کائنات هم با آزادی بیشتری اتفاقات رو سرو سامون بده.
به خدا ایمان داشته باشید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 29 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ق.ظ
نمی دونم چرا ارتباط با دیتابیسم مشکل بهم زده!! ماکروسافت فک راضیش نیست مفت استفاده کنیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ametrine - 29 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ق.ظ
Don't you ever judge a book by its cover
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 29 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: هنوز هم اوراکل و گوگل ما رو تحریم کردن. پس کدوم تحریما برطرف شده؟
تو مسایل بانکی میتونیم مثلا پولی که از فروش یه نرم افزار بدست آوردیم رو بدون استفاده از صرافی های اینترنتی نقد کنیم؟
یک صرافی آنلاین هم بزن، پرداخت های کردیت کارتی ملت رو انجام بده ریال بگیر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 29 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۰۲ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: پ.ن: البته تو انجام هیچ پروژه ای حاضر نیستم از فوتوشاپ استفاده کنم !! اصلا دوست ندارم یاد بگیرمش !!
کلا بعضی از افراد فعال در حوزه وب این انجمن (که بهتره نام نبرم! ) بر علیه این فتوشاپ مظلوم در حال توطئه هستند! ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: بهترین روز های زندگیم وقتیه که کلا موبایل ندارم.
نمیگم "بی" ولی منم کمموبایلی، کمتلویزیونی و کلا کمرسانهای رو خیلی دوست دارم، یعنی عاشق لحظاتی هستم که شبا برق میره و قراره شمع روشن کنیم! در همین راستا کتابی داریم با عنوان "The Shallows" که یکی از پرفروشترین کتابهای حوزه خودش تو دنیاست و در ایران هم با عنوان "کمعمقها" ترجمه و چاپ شده و به این مسئله پرداخته که رسانهها دارن چه بلایی سر مغز انسان میارن، من خوندن این کتاب و کلا کتابهایی در حوزه" سواد رسانهای" رو به افرادی که خیلی درگیر تلویزیون، کامپیوتر، موبایل، تبلت، بازیها و... هستند توصیه میکنم، مطمئنا تاثیرگذاره، حتی خیلی کم!
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۲ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: ۵۰ میلیون تومان ، اخه مشتری برای سایت ساده اومده بود نمیدونست با قرارداد اتوماسیون برمیگرده حالا اگه دوست دارید میتونم اسم شرکتو براتون پ.خ کنم. قیمت ها بالاست مهندس بالااااااا .
پنج تا شرکت که میتونن چنین پروژهای رو بگیرن رو میتونم حدس بزنم، ولی حالا شما یواشکی اسمش رو بگید شاید یه نیروی نفوذی اون تو پیدا کردیم! من بعضی مواقع قیمتهای تهران رو حداقل با شهرستان مقایسه میکنم واقعا با خودم میگم ما داریم چیکار میکنیم اینجا؟ حالا الان خیلی مهم نیست ولی بعد از تموم شدن دانشگاه چی؟ و این تصمیم که باید تو تهران ادامه داد یا نداد...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Innocence - 29 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ق.ظ
تا حالا به لحظه تحویل سال ۱۴۵۰ فکر کردید!!! ؟؟
همه بلند میشن، روی همدیگر رو می بوسن ، و فرا رسیدن سال نو رو بهم تبریک میگن و ...
اون وسط یک مهربون از جمع جدا میشه و قاب عکسی را میبوسه و روش دست میکشه و میگه روحت شاد مامان بزرگ، روحت شاد پدر بزرگ !!!
میدونید اون عکس کیه ؟
اون عکس من و شماست!!!
تبدیل شدیم به یک خاطره ...
آنهم شاید اگر خیلی خوش شانس باشیم...
این واقعیت روزگار من و توست...
۵۰ سال دیگر فقط یک خاطره ایم
تو یک قاب عکس خاک گرفته...
شاید هم نه عکسی و نه قابی ...
همین و واقعا همین !!....
پس چرا حرص ؟؟
چرا دل شکوندن ؟؟
چرا تظاهر ؟؟
چرا چاپلوسی ؟؟
چرا دروغ ؟؟
چرا تعصبات بیهوده ؟؟
چرا ادعای جاهلانه ؟؟
چرا بیمهری ؟؟
چرا ....؟؟
بیاید مهربون باشیم ،
شاد باشیم ،
به مردممون بیشتر برسیم ،
کینه ها رو دور بریزیم ،
همین الان دلی بدست بیاوریم،
اون سالها چه بخواهیم چه نخواهیم بزودی فرا خواهند رسید...
پس بهتره خاطره ای خوش و یادی از انسانی شایسته بجا گذاشته باشیم..
با خواهرت
شوخی کن، ماچش کن، بغلش کن، حمایتش کن واحترامش رو حفظ کن.
داداشتو
محکم بزن به سَر شونش وبگو مخلصیم ، هواشو داشته باش خصوصا وقتی تنهاست وکمک نیاز داره .
مامانتو
کاری کن پیش دوستاش پُزتو بده، کیف کنه از داشتنت ، واسش هدیه بخر ، ازش بخواه دعات کنه ،و گاهی یواشکی پاهاشو ببوس
دوستت
اگه تنهاست، اگه غم داره تو دلش ،اگه مشکلی داره، تو هواشو داشته باش و تنهاش نذار...
همسرت
رو بغل کن بهش بگو چقدر دوستش داری، اگه از دستش دلگیری به این فکر کن که اون توی تمام آدمای دنیا تو رو برای ادامه زندگی انتخاب کرده،
پس ببوسش ، ازش تشکر کن و بهش وفادار باش.
باور کنیم
روزی هــــــــــــــزار بار میمیره، کسی که فکر میکنه برای کسی مهم نیست...
هوایِ هم رو داشته باشیم ..
حتما بهـــــــــــتر میشه ...
شاید یه روز دیگه وقت نباشه ...
شاید ما نباشیم
شاید اون نباشه...
و دیدنش آرزومون بشه...
وقت کمه.
زندگی کوتاه ست !!!
|