|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 14 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۹ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: تو مِنو رو اماده کن ما کِشون کِشون جناب رتبه رو باخودمون میاریم برج میلاد اصلا هرچی تعداد بیشتر بهتر![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اصلا من کشته این همه تواضعم رتبه زیر۱۰ بیاری و به رو خودت نیاری![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
اول اسمش س نیست؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sabafarhadi - 14 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ب.ظ
نقل قول: این پست رو جدی گذاشتید یا مزاح میکردید دوست عزیز؟ :| :|
بله جدی گذاشتم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: (14 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۹ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: تو مِنو رو اماده کن ما کِشون کِشون جناب رتبه رو باخودمون میاریم برج میلاد اصلا هرچی تعداد بیشتر بهتر![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اصلا من کشته این همه تواضعم رتبه زیر۱۰ بیاری و به رو خودت نیاری![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
اول اسمش س نیست؟
رو بقیه حروف الفبا تمرکز کنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ب.ظ)sabafarhadi نوشته شده توسط: نقل قول: این پست رو جدی گذاشتید یا مزاح میکردید دوست عزیز؟ :| :|
بله جدی گذاشتم. ![Shy Shy](images/smilies/shy.gif)
من برای همه حرف هاتون جواب دارم ولی جسارتا به این بحث ادامه نمیدم چون حس میکنم دیدگاه هامون خیلی از هم دوره و به جایی نمیرسه. از نظرتون ممنونم در هر حال
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: رو بقیه حروف الفبا تمرکز کنید ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
با ظ شروع نمیشه؟ الکی مثلا دارم بازه حذف می کنم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خودتون بگین دیگه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۰ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (14 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: رو بقیه حروف الفبا تمرکز کنید ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
با ظ شروع نمیشه؟ الکی مثلا دارم بازه حذف می کنم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خودتون بگین دیگه
آفریـــــــــــــــن! درست حدس زدید!
الکی مثلا شما جایزه رو بردید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: منوی من که آماده ست هیـــــچ! چن نفرم همراه قراره با خودم بیارم ، شوماها فقط روز و تایم به من بدین ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
قوربانت چشم چشم، کارت دعوت میفرستند جناب رتبه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
نه من میخام ببینم به روی خودش میاره یانه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ب.ظ
اولین ۲۰ ارشدمونم گرفتیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۰ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (14 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: رو بقیه حروف الفبا تمرکز کنید ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خودتون بگین دیگه
رتبه باید رضایت داشته باشه که اعلامش کنیم فعلا هم که روزه سکوت گرفتن و اصلا به روی خودشون نمیارن که باید شیرینی بدن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۳ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: رتبه باید رضایت داشته باشه که اعلامش کنیم فعلا هم که روزه سکوت گرفتن و اصلا به روی خودشون نمیارن که باید شیرینی بدن![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
الان نمی گین ما هم رضایت ندارمیا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۸ ب.ظ
این ویدیو های ورزش سه چرا اینطوری اسماشون؟! سواد دارن اونایی که اسم میذارن برای اینا؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۷ ق.ظ)همیلا نوشته شده توسط: (13 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: این روزا هم که مدام به کنکور دکتری و آینده فکر میکنم... هروقت احساس ترس و نااُمیدی میکنم فوری به خودم لبخند میزنم و میگم نترس! خدای پارسال خدای سال آینده و سالهای آیندهاش هم هست...
چه خوب حال و روز این روزای من گفتین با ایت تفاوت که من حتی ازادم ثبت نام نکردم
وقتی به مهر ماه فک میکنم اینکه یکی میره دانشگاه اون یکی سر کار تنم میلرزه
سلام دوست عزیز.
من خودم این شرایط رو کاملاً درک کردم. واسه همین ساده و بیخیال نمیگم که فکرشو نکن.
اما دو تا موضوع در جریان تأخیر ورودم به ارشد و البته علوم تحقیقات برام عین روز روشن شد:
۱_ به قول پدرم٬ آدم نباید خودشو محدود به یک مسیر کنه. ای بسا خداوند یک مسیر دیگهای رو جلو پاش بذاره که خیلی بهتر از اونی باشه که خ.دش فکرشو میکرده.
۲_ ممکنه تو اون تأخیر هم خیر و صلاح خودت نهفته باشه خودت بعدها متوجهش بشی.
خود من! فقط یک مسیر جلو روی خودم میدیدم و اونم قبولی تو سراسری بود و البته اصلاً هم از تأخیر یکسالهای که تو ورودم به ارشد پیش اومد راضی نبودم و فکرش هم بدجور آزارم میداد.
اما یک ترم که از شروع به تحصیلم گذشت تازه فهمیدم که موقعی که من رسیدن به اهدافم (چیزی فراتر از بحث ارشد و دکترا) فقط و فقط به دانشگاه سراسری فکر میکردم و حاضر به تأخیر هم نبودم٬ خدا که از خودم بهتر به همه چیز آگاهی داره چطور بدون اینکه خودم هم متوجه باشم٬ یک سال تأخیر برام ایجاد کرد و بعدش هم مسیرم رو از علوم تحقیقات عبور داد تا خیلی خیلی خیلی زودتر و بهتر به اهدافم برسم. چیزی که قسم میخورم خودم هرگز فکرشو نمیکردم. هرگز.
قشنگ اون روز که تو دانشگاه وسط فکر کردن به همه اتفاقاتی که برام اُفتاده بود یکهو عین برقگرفتهها به خودم لرزیدم دیدم خدا چطوری اونموقع که من زار میزدم و برای رسیدن به اهدافم ازش میخواستم منو هر چه زودتر وارد مسیر موردنظرم کنه٬ خیلی آروم و باحکمت خاص خودش منو به مسیر دیگهای هل داد که فوقالعاده بهتر و زودتر از اون چیزی که خودم فکرشو میکردم داره به سمت هدفم هُلم میده...
و البته این شرایطی که الآن تو علوم تحقیقات برام پیش اومده اگر یکسال زودتر رفته بودم هرگز برام پیش نمیومد. هرگز.
شما هم به حکمتهای پنهان خدا اعتماد کن و از تلاشتو بکن و از هیچی نترس. خدا خیلی بهتر از ما میدونه از چه طریقی به هدفمون برسوندمون.
ببخشید پر حرفی کردم. :D
همین الآنشم با خودم میگم که من باید واسه دکترا فلان زمان و فلان دانشگاه قبول بشم اما دیگه مثل پارسال نیستم... افکارم برام قطعیت ندارن. فقط اینو میدونم که من باید تلاشمو بکنم و بقیهشو بسپارم به خدا. هر تأخیری که احیاناً ایجاد شه قطعاً به صلاحمه و هر جا هم برم بازم قطعاً به صلاحمه...
البته بعضی وقتا این مسائل رو یادم میره و بازم میشم همون آدم پارسال با تمام نگرانیهاش... اما باز دوباره قضیه ارشدم و حکمت و لطف خدا به خودم که یادم میاد برمیگردم به مسیری که اون میخواد. :)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۷ ق.ظ)همیلا نوشته شده توسط: چه خوب حال و روز این روزای من گفتین با ایت تفاوت که من حتی ازادم ثبت نام نکردم
وقتی به مهر ماه فک میکنم اینکه یکی میره دانشگاه اون یکی سر کار تنم میلرزه
برای مردم زندگی نکنید.
خودتون رو با بقیه مقایسه نکنید. هر کس اولویت ها، اهداف و شرایط متفاوتی داره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۳۶ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: آفریـــــــــــــــن! درست حدس زدید!
الکی مثلا شما جایزه رو بردید ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من الان الکی خوشحال شدم فقط نگین الکی شیرینی هم دادیم که اصن شیرینی ناراحت میشه بعد چی میشه؟ زولبیا از دستت دلخور میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: برای مردم زندگی نکنید.
سخته، ولی بلاخره باید یاد بگیریم
|