|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۴ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: یکی از اساتیدم٬ مهندس حمید ناصر٬ به ما شاگرداشون میگفتن زمانی که میخوای تست حل کنی نگاه میکنی میبینی چی داری چی میخوای...
من بعضی وقت ها (که درصدش هم کم نیست آنچنان) میبینم طراح سوال منظورش کدوم گزینه بوده و بقیه گزینه ها رو برای چی داده و چطوری میخواسته منو گول بزنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ق.ظ
سایتم که این همه دنبال اسم براش بودیم افتتاح نشده ،پلمپ شد
یه خسته نباشید هم میگیم به بعضیا که رتبه میشنو برای فرار از شیرینی و پَک چیزی به روی خودشون نمیارن،خسته نباشی پَلووانگزینه های ما برای مذاکره روی میز هستش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (13 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۴ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: یکی از اساتیدم٬ مهندس حمید ناصر٬ به ما شاگرداشون میگفتن زمانی که میخوای تست حل کنی نگاه میکنی میبینی چی داری چی میخوای...
من بعضی وقت ها (که درصدش هم کم نیست آنچنان) میبینم طراح سوال منظورش کدوم گزینه بوده و بقیه گزینه ها رو برای چی داده و چطوری میخواسته منو گول بزنه.
کلاس هم دارین؟
تو نیکی میکن و در دجله انداز
که ایزد در بیابانت دهد باز!
آخه نمیدونم چرا اینطور مواقع که میشه صاحبان علم و هنر یاد اون ۱۰℅ فوت و فن کوزهگری میفتن که باید واسه خودشون نگه دارن!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: سایتم که این همه دنبال اسم براش بودیم افتتاح نشده ،پلمپ شد
یه خسته نباشید هم میگیم به بعضیا که رتبه میشنو برای فرار از شیرینی و پَک چیزی به روی خودشون نمیارن،خسته نباشی پَلووانگزینه های ما برای مذاکره روی میز هستش
یادته؟؟؟؟؟ یه ماهه داره ب من میگه، از هر دری سعی کرد وارد بشه، تهدید، تشویق.... نشد ک نشد، امروز اس داد گفت جمش کردیم میخوای بیا جریمه بده پسش بدیم...
منم گفتم اصن مهم نیست فقط دلم برای اون لوگو سوخت
پس من دیگه اشاره مستقیم نمیکنم، بگو بیاد شیرینی ما ره بده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۵ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: کلاس هم دارین؟
آخه نمیدونم چرا اینطور مواقع که میشه صاحبان علم و هنر یاد اون ۱۰℅ فوت و فن کوزهگری میفتن که باید واسه خودشون نگه دارن!
مطمین نیستم اینارو بشه یاد داد اما اگه بشه یاد داد درصداتون بهبود خوبی پیدا می کنه. یه قسمت از تست زدن روانشناسیه اصلا، مخصوصا برای امتحانای تستی غیر از کنکور های لیسانس و ارشد.
ما اصراری نداریم فوت کوزه گری رو نگه داریم. در واقع بارها فوت ها رو تو مانشت داد زدیم اما گوش شنوایی نیست!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (13 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۵ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: کلاس هم دارین؟
مطمین نیستم اینارو بشه یاد داد اما اگه بشه یاد داد درصداتون بهبود خوبی پیدا می کنه. یه قسمت از تست زدن روانشناسیه اصلا، مخصوصا برای امتحانای تستی غیر از کنکور های لیسانس و ارشد.
ما اصراری نداریم فوت کوزه گری رو نگه داریم. در واقع بارها فوت ها رو تو مانشت داد زدیم اما گوش شنوایی نیست!
یکبار دیگه داد بزنین لطفاً. من به شخصه سراپا گوش هستم.
من متأسفانه بر عکس شما اصلاً هنر تستزنی ندارم. تا الآنم خیلی خیلی خیلی بابتش ضربه خوردم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۲ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: یادته؟؟؟؟؟ یه ماهه داره ب من میگه، از هر دری سعی کرد وارد بشه، تهدید، تشویق.... نشد ک نشد، امروز اس داد گفت جمش کردیم میخوای بیا جریمه بده پسش بدیم...
آخی رکتنگل ارائه دادنرو بگو سکوت سرکلاس و برپا برجاهاتغذیه تو داخل زنگای تفریح
نه! نه! تو اشاره مستقیم نکن من به صورت غیرمستقیم و با یه حمله گازانبری میارمش سر میز مذاکره فقط تو به فکر غذا و پک و رستوران باش
مخاطب موردنظر شیرینی مارو بده تا افشاگری نکردیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (13 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۲ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: یادته؟؟؟؟؟ یه ماهه داره ب من میگه، از هر دری سعی کرد وارد بشه، تهدید، تشویق.... نشد ک نشد، امروز اس داد گفت جمش کردیم میخوای بیا جریمه بده پسش بدیم...
آخی رکتنگل ارائه دادنرو بگو سکوت سرکلاس و برپا برجاهاتغذیه تو داخل زنگای تفریح
نه! نه! تو اشاره مستقیم نکن من به صورت غیرمستقیم و با یه حمله گازانبری میارمش سر میز مذاکره فقط تو به فکر غذا و پک و رستوران باش
مخاطب موردنظر شیرینی مارو بده تا افشاگری نکردیم
آخی یادته؟ تغذیه من
بستنی عروسکی، گاها لیوانی زعفرونی، عکساشم دارما هنوز، سر کلاس عکس گرفتم،
من شیرینی نمیخورم، شام میخورم بجاش، تو چی؟ اگه تو هم شام میخوری رستوران گردان برج میلاد چطوره بنظرت؟؟ هوم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: من کلا اسلایدهاو جزوات اساتید رو پرینت میگیرم و میخونم. مطالعه آزاد هم فقط کتاب میخونم. حتی بعضی مقاله ها هم پرینت میگیرم ولی بازم فایده نداره و خوندن pdf جزء ملزوماته و پرینت گرفتنم ۱حدی داره. البته مشکل اصلی من به tv برمیگرده. چون من معمولا هیچ سریال و برنامه ای رو از دست نمیدم. از خندوانه و دورهمی و سریالهای تلویزیون گرفته تا تمامی فوتبالها چه داخلی و چه خارجی و فیلم ها و سریالهای تو هاردم که تو صفن سینما هم که جای خودشو داره. شطرنج آنلاین هم خیلی زیاد بازی میکنم(حداقل روزی ۳ساعت).
شما روزاتون چند ساعته اس؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ق.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: یک هکر با نفوذ به پایگاه اطلاعاتی ایرانسل ، اطلاعات ۲۰ میلیون مشترک این اپراتور را توسط یک ربات تگرام فاش کرده است.با ارسال شماره ایرانسل به این ربات که توسط هکر طراحی شده ، اطلاعات خصوصی صاحب شماره از قبیل نام، نام خانوادگی، کد ملی، شهر محل سکونت، آدرس منزل و کد پستی وی برای کاربر ارسال می شود.در ادامه با مشروح خبر هک ایرانسل گجت نیوز را همراهی کنید.......
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دمش گرم
ادرس رباته رو ندارین؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۴ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: [quote='F@gh@' pid='413338' dateline='1467494774']
آخی یادته؟ تغذیه من
بستنی عروسکی، گاها لیوانی زعفرونی، عکساشم دارما هنوز، سر کلاس عکس گرفتم،
من شیرینی نمیخورم، شام میخورم بجاش، تو چی؟ اگه تو هم شام میخوری رستوران گردان برج میلاد چطوره بنظرت؟؟ هوم؟
خجالت نمیکشی نه واقعا خجالت نمیکشی سکوت ماها داشت داغونش میکردحالا اومدی میگی سرکلاس عکس هم میگرفتییه بار سرکلاسش پیچوندم رفتم سراغ کاری دیدی چطور لورفتمآخی یکسال گذشت
اول بریم اون آب اناریه که ایشون در دره سیلیکون به اسم علی بابا و دوستان بود ؟چی بود یادم نیست تاسیس کرده بودن ،بعد بریم شیرینی بعدش هم رستوران گردان
قندون قبوله؟؟یا افشاگری کنم خودت با پای خودت بیا پک رو تعیین کن تا به کسی چیزی نگیم .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۴ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: (13 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ق.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: یک هکر با نفوذ به پایگاه اطلاعاتی ایرانسل ، اطلاعات ۲۰ میلیون مشترک این اپراتور را توسط یک ربات تگرام فاش کرده است.با ارسال شماره ایرانسل به این ربات که توسط هکر طراحی شده ، اطلاعات خصوصی صاحب شماره از قبیل نام، نام خانوادگی، کد ملی، شهر محل سکونت، آدرس منزل و کد پستی وی برای کاربر ارسال می شود.در ادامه با مشروح خبر هک ایرانسل گجت نیوز را همراهی کنید.......
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دمش گرم
ادرس رباته رو ندارین؟
من دارم، ولی فکر کنم جمعش کردن دیروز ظهر
تو همه ی گروه ها دست ب دست می شد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۶ ق.ظ
این نویسنده ربات چطوری پول میگیره؟ کارت به کارت؟
در هر صورت کارش اشتباس
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۳ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: خجالت نمیکشی نه واقعا خجالت نمیکشی سکوت ماها داشت داغونش میکردحالا اومدی میگی سرکلاس عکس هم میگرفتییه بار سرکلاسش پیچوندم رفتم سراغ کاری دیدی چطور لورفتمآخی یکسال گذشت
اول بریم اون آب اناریه که ایشون در دره سیلیکون به اسم علی بابا و دوستان بود ؟چی بود یادم نیست تاسیس کرده بودن ،بعد بریم شیرینی بعدش هم رستوران گردان
قندون قبوله؟؟یا افشاگری کنم خودت با پای خودت بیا پک رو تعیین کن تا به کسی چیزی نگیم .
پاشدی رفتی رو یادم بود نخواستم بگم، ک خودت گفتی،
خیلی جالب بود حرکتت، کاملا جوانمردانه و ورزشی
علی بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه سنباده؟؟ عمو فری و دوستان!
))))))))))
اون صفت چطوری منسوب کردی؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 13 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۲۳ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۴ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: من دارم، ولی فکر کنم جمعش کردن دیروز ظهر
تو همه ی گروه ها دست ب دست می شد
شانسی داریما
|