|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 11 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۲ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۰ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: پ.ن: اصن من خراب شبای ساحل جنوبم (البته بین ماه مهر تا فروردینش نه بعدتر!)
آخ آخ.. شبای ساحل با فلافل و سمبوسه بندری! عاشقشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 11 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۲ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: آخ آخ.. شبای ساحل با فلافل و سمبوسه بندری! عاشقشم
واااااای دلمااااااااان خواااااااااااااست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۱۲ ب.ظ
حالا خوبه در زمینه خوراکی ها اسم من بد در رفته :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 11 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۷ ب.ظ
ایسنا نوشت: شیمیدانان در دانشگاه ایالتی اورگن (OSU) به طور تصادفی موفق به کشف رنگدانه جدیدی از رنگ آبی شده و هم اکنون این دستاورد را روانه بازار کردند.....
حالا تو رشته ما به طور تصادفی متوجه میشی که چقد زیر پات خالیه و سیستم تو هوا هست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ
چقدررر کار ریخته سرم
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۷ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: دانشگاه ایالتی اورگن (OSU)
OSU که ایالتی اوکلاهاما (Oklahoma State) هست که!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۹ ب.ظ
هفته پیش اس ام اس اومد قبض موبایل شما تا پایان خرداد، ۱۰۹۰۰ تومن، ازینکه کم بوده خوشحال بودم، ۸ گیگ اینترنت همراه اول گرفتم!
دو روز پیش اس اومد ۸۵% حجم اینترنت تون رو مصرف کردید، من تعجب کردم، ده روز نیست اینترنت همراه گرفتم، اهل دانلود فیلم و... هم نیستم اصلا، امروز ساعت ۵:۲۰ عصر اس اومد که اینترنت شما تموم شده، ازین ب بعد طبق تعرفه آزاد حساب میشه. هنگ کردم، ولی ته دلم ازین خوشحال بودم که طبق معمول پشت لپ تاپم نبودم و بی خبر از موبایل که اس رو نبینم و همینطوری تو نت بگردم.....
رفتم بیرون، موقع برگشت تو ترافیک گیر کردم، از اینترنت آزاد استفاده کردم و رفتم سراغ گوگل مپ که یه میانبر پیدا کنم، هنوز پیدا نکرده بودم قطع شد و یهو یه اس اومد با این محتوا:
مشترک گرامی نسبت به پرداخت قبض به روز به مبلغ ۱۵۷۰۰۰۰ ریال ظرف مدت ۷۲ ساعت صرفا از طریق سامانه ۹۹۹۰ اقدام فرمایید. همراه اول
این یعنی چی؟؟؟؟؟
از اینترنت دزدی اپراتور ها خیلی شنیده بودم،ولی تا حالا ندیده بودم!
:|
تا حالا چندبار صفراشو شمردم ولی کم نمیشه ۴ تاست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 11 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: OSU که ایالتی اوکلاهاما (Oklahoma State) هست که!
سرچ کن تو گوگل چندتا دانشگاه رو میاره:
Ohio State University
Oregon State University
Oklahoma State University
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 11 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۹ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: هفته پیش اس ام اس اومد قبض موبایل شما تا پایان خرداد، ۱۰۹۰۰ تومن، ازینکه کم بوده خوشحال بودم، ۸ گیگ اینترنت همراه اول گرفتم!
دو روز پیش اس اومد ۸۵% حجم اینترنت تون رو مصرف کردید، من تعجب کردم، ده روز نیست اینترنت همراه گرفتم، اهل دانلود فیلم و... هم نیستم اصلا، امروز ساعت ۵:۲۰ عصر اس اومد که اینترنت شما تموم شده، ازین ب بعد طبق تعرفه آزاد حساب میشه. هنگ کردم، ولی ته دلم ازین خوشحال بودم که طبق معمول پشت لپ تاپم نبودم و بی خبر از موبایل که اس رو نبینم و همینطوری تو نت بگردم.....
رفتم بیرون، موقع برگشت تو ترافیک گیر کردم، از اینترنت آزاد استفاده کردم و رفتم سراغ گوگل مپ که یه میانبر پیدا کنم، هنوز پیدا نکرده بودم قطع شد و یهو یه اس اومد با این محتوا:
مشترک گرامی نسبت به پرداخت قبض به روز به مبلغ ۱۵۷۰۰۰۰ ریال ظرف مدت ۷۲ ساعت صرفا از طریق سامانه ۹۹۹۰ اقدام فرمایید. همراه اول
این یعنی چی؟؟؟؟؟
از اینترنت دزدی اپراتور ها خیلی شنیده بودم،ولی تا حالا ندیده بودم!
:|
تا حالا چندبار صفراشو شمردم ولی کم نمیشه ۴ تاست
فقط ۵ گیگ از ۶ تا ۱۲ صبح ایرانسل و تمام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: سرچ کن تو گوگل چندتا دانشگاه رو میاره:
Ohio State University
Oregon State University
Oklahoma State University
آها خوب شد ohio رو هم یادآوری کردی. مشکل اینجا هست که توو اوکلاهاما همیشه از OSU برای مثلاً یه نرمافزار یا پکیج که ارائه میدن استفاده میکنند. یه لایبری ۲۵۰ نانومتری بود که اسمش OSU بود و اول فایل اسم دانشگاه رو نگفته بودند، یه بار توو گوگل کلی دنبال Ohio State Library گشتم ولی چیزی پیدا نشد. چون ohio آدرس اینترنتیش osu.edu هستش ولی اوکلاهاما از برند OSU استفاده میکرد! الان اورگون هم ظاهراً اضافه کردند. چون اینا توو تیشرتهاشون هم اسم دانشگاه رو مینویسند، الان همهشون مینویسن OSU !؟
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۹ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: این یعنی چی؟
حساب کردم، هر عکس هویج که به این و اون میدادین رو یه گیگ حساب کرده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 11 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۱۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: حالا خوبه در زمینه خوراکی ها اسم من بد در رفته :|
: )))
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۹ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: ه پرداخت قبض به روز به مبلغ ۱۵۷۰۰۰۰ ریال ظرف مدت ۷۲ ساعت صرفا از طریق سامانه ۹۹۹۰ اقدام فرمایید. همراه اول
عااااااااااااااااااااااااااااا یا خداااا... [O-O]
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 11 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۷ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: آها خوب شد ohio رو هم یادآوری کردی. مشکل اینجا هست که توو اوکلاهاما همیشه از OSU برای مثلاً یه نرمافزار یا پکیج که ارائه میدن استفاده میکنند. یه لایبری ۲۵۰ نانومتری بود که اسمش OSU بود و اول فایل اسم دانشگاه رو نگفته بودند، یه بار توو گوگل کلی دنبال Ohio State Library گشتم ولی چیزی پیدا نشد. چون ohio آدرس اینترنتیش osu.edu هستش ولی اوکلاهاما از برند OSU استفاده میکرد! الان اورگون هم ظاهراً اضافه کردند. چون اینا توو تیشرتهاشون هم اسم دانشگاه رو مینویسند، الان همهشون مینویسن OSU !؟
اره احتمالا همشون OSU می نویسن
اقا من انگیزه گرفتم برم هاروارد نمی دونم چی شده یهو گفتم برم هاروارد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 11 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ ب.ظ
تو مانشت کسی هست که از من دلخوری داشته باشه؟
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 11 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: تو مانشت کسی هست که از من دلخوری داشته باشه؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 11 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (11 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: تو مانشت کسی هست که از من دلخوری داشته باشه؟
میشه لطف کنید علتش رو بگید؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 11 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: سلام
میشه لطف کنید علتش رو بگید؟
سلام سلام
حالا دقیقا چجوری میخوای دلخوریم رو رفع کنی حمیده جون؟
|