|
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟(نظرات برای سال ۸۹) - نسخهی قابل چاپ |
RE: آزمون کدام موسسه را ترجیح می دهید؟؟ - SarahArshad - 14 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۲۱ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۵۰ ب.ظ)faraaz_mb نوشته شده توسط:آفاق جون عصبانی نشو دنیا ارزش نداره .محکم بودن خوبه اما نه زیادش باشه عزیزم ما دیگه اینجا کامنت نمی زاریم که ناراحتت کنیم اما بهترین روش همیشه ملایم بودنه در عین محکم بودن . خدانگهدارت باشه .(14 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۰۰ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: آقای فراز من شنیده بودم این کتاب هوش جدیده رهنمون پر از تمرینه نظر شما چیه؟ ارزش خریدن داره؟ |
|
آزمون کدام موسسه را ترجیح می دهید؟؟ - Soheil - 14 مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۲۳ ب.ظ
بچهها پست های نامرتبط رو نادیده بگیرید بهتر از اینه که ۳ تا پست (با مال من ۴تا) رو صرف اخطار و سپاس و ... کنید! مدیرا اگه ببینن ربطی به بحث نداره پاکش میکنن! |
|
آزمون کدام موسسه را ترجیح می دهید؟؟ - admin - 14 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۰۷ ب.ظ
دعوای علمی هم حالی داره!! |
|
آزمون کدام موسسه را ترجیح می دهید؟؟ - ف.ش - ۱۵ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ
خوب من گفتم که ادامه پیدا نکنه خداییش خودم یادم رفته بود بحث درمورد چی بود نوشتم اسکن آزمونها!!!! |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟(نظرات برای سال ۸۹) - hsh88 - 04 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۰ ب.ظ
سلام،ببخشید من هیچ آزمونی شرکت نکردهام تا به صورت آماده برم سر امتحان آزمون.الان هم نمیدونم برای آزمون جامع رشته کامپیوتر کدامیک از موسسات زیر بهتر است؟ ۱-پارسه ۲-سنجش تکمیلی یا اکسین ۳-ماهان ۴-تعاونی شازمان سنجش به نام آزمون های تسلط ترخدا زود منو راهنمایی راهنمایی کنید که برم ثبت نام کنم،برای من جامعه آماری افراد و خوب بودن سوالات در سطح کنکور مهم هست. |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - hsh88 - 05 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۵۵ ب.ظ
هیچکس جوابگو نیسیت؟؟؟؟؟؟ آقای تنهایی کمک کنید به سل پایینیتون!! |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - luna - 05 دى ۱۳۸۹ ۰۶:۳۶ ب.ظ
من سال پیش پارسرو شرکت کردم به نظرم خوب بود. بقیه جاها رو نمی دونم. |
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - mosavat - 05 دى ۱۳۸۹ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۰۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۰ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: سلام،ببخشید من هیچ آزمونی شرکت نکردهام تا به صورت آماده برم سر امتحان آزمون.الان هم نمیدونم برای آزمون جامع رشته کامپیوتر کدامیک از موسسات زیر بهتر است؟ به نظرم من بایستی اول هدفتون رو از شرکت در این آزمونها مشخص کنید من فکر میکنم جامعه آماری الان نسبت به چند سال قبل خیلی پراکندهتر شده ، چونکه تعداد موسسات خیلی بیشتر شده |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - hsh88 - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ
هدفم رتبه زیر ۲۰ توی جمعیتی تا حد ممکن زیاد و سوالای شبیه کنکور استاندارد-پارسه را دیدم زیاد خوب نیست اما سوالای موسسات دیگه را نمیدونم ترخدا راهنمایی کنید باید رود ثبت نام کنم!مرسی |
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - Masoud05 - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۰۶ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: هدفم رتبه زیر ۲۰ توی جمعیتی تا حد ممکن زیاد و سوالای شبیه کنکور استاندارد-پارسه را دیدم زیاد خوب نیست اما سوالای موسسات دیگه را نمیدونم ترخدا راهنمایی کنید باید رود ثبت نام کنم!مرسیاز نظر آماری میگن اول پارسه بعد ماهان من خودم سوالات سال قبل سنجش تکمیلی رو دیدم و پسندیدم ولی مطمئن نیستم امسال هم خوب بوده ؟ |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - hsh88 - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۴۷ ق.ظ
امسال اکسین و سنجش تکمیلی باهم برگزار کردند آزمونها رو ولی من متاسفانه سوالاشونو نذارم!چیکار کنم؟؟ راستی پردازش یه آزمون جامع رایگان گذاشته همه شرکت کنید. |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - hsh88 - 06 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۴۲ ب.ظ
آقا من دیگه باید ثبت نام کنم هیچکس نظری نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!! جامعه آماری اکسین امسال توی کامپیوتر چند نفر بوده؟!!!کسی سراغ داره؟ |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - ف.ش - ۰۶ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۴۶ ب.ظ
معمولا پارسه رو توصیه میکنند من کسی رو نشنیدم اکسین بده. |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - hsh88 - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۱۶ ب.ظ
هیچکس پاسخگو نیست؟؟؟؟؟ مدیر سایت ما امید مشاورمون شمایین!!!مثل بعضیا پول ندارم برم بپرسم!! |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - javadjj - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۱ ب.ظ
این ازمونها فقط برای تنظیم وقت خوبه و همچنین برای کسانی که تجربه ندارند و میخوان با شرایط اشنا بشن پارسه که بیشتر تست هوش میده یعنی کلا همشون فقط سعی میکنند فکر کنند و یه سوال پیچشی طرح کنند و مشخصه که عمقی کار نشده به هیج وجه درجه کیفیش به ازمون اصلی نمیرسه .خود من فقط یک مرحله شرکت کردم و فقط و فقط برای تنظیم وقت در شرایط کنکور و ازمون هستش بخصوص تنظیم وقت ریاضی و مشترکها البته تست های ریاضیاشم خوبه اونم چون ریاضی نمونه سوال زیاد داره قدمت ریاضی هم زیاده.برای کسانی که میخوان بصورت کلی و همه مراحل رو شرکت کنند که خوب پارسه خوبه(جامعه اماری) و برای افرادی که تک مرحله ای یا دو مرحله بسم الله اولین جایی رفتی بینیویس خوبه |