ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - bazardeh - 22 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط: فعلا که۱۰نفر اعلام آمادگی کردن کارت درست ، دمت گرم |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - ashki0021 - 22 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ب.ظ
من نیز میباشم |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - pure.yaser - 22 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۷ ب.ظ
منم هستم ! |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - Pure Liveliness - 22 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۸ ب.ظ
سلام. ما نیز می باشیم. چی کار باید کرد؟ آهان فهمیدم، فعلاََ فقط اعلام حضوره. |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - bazardeh - 22 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۰۸ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط: سلام چاکر داداش ، فدایی داری با این حرکتت |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - yek95 - 22 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۹ ب.ظ
منم هستم. |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - RASPINA - 22 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۴ ب.ظ
منم احتمال ۹۰% هستم |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - Niloofar_hk - 22 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ب.ظ
سلام. منظور از آزمونهای پارسه سال ۹۵ همین ۸ مرحله آزمونیه که از مهر ۹۴ شروع میشه یا نه؟! چون من هم دنبال ثبت نام گروهی آزمونها هستم اما میخوام همین امسال بهمن ماه توی کنکور ارشد فناوری اطلاعات شرکت کنم. یه مسئله دیگه هم هست اونم اینکه پارسه رسما گرایشهای امنیت اطلاعات و شبکه کامپیوتری رو برده زیرمجموعه مهندسی کامپیوتر! باید بهشون بگیم که اینکارو نکنن!! من واقعا اشکم درومد چون به رشته امنیت اطلاعات و همینطور رشته MIS خیلی علاقه داشتم و اصلا واسه همین اومدم آی تی! اینهمه هم شبکه خوندم و معماری!! حالا هیچکدوم نباید باشن تو گرایشهای ما؟؟؟ پس دیگه چی میمونه ازش؟! باید ۵ تا درس بیشتر بخونم اگه بخوام برم امنیت؟؟؟ بهشون بگیم این کارو نکنن. |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - abbas1368 - 22 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۰۸ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط: سلام سلام ممنون میشم روال کار را بهمون بگید و میزان تخفیف را من داشتم تایپیک ها را مرور میکردم سال پیش اگر اشتباه نکنم مدرسان ۵۰%تخفیف داده واسه مانشتی ها و یک ایمیل مشخص کرده بودن هرکسی میخواست به اون شخص ایمیل میزد چه تهران چه شهرستانها حالا در ارتباط با پارسه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم (۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ب.ظ)Niloofar_hk نوشته شده توسط: سلام. منظور از آزمونهای پارسه سال ۹۵ همین ۸ مرحله آزمونیه که از مهر ۹۴ شروع میشه یا نه؟! چون من هم دنبال ثبت نام گروهی آزمونها هستم اما میخوام همین امسال بهمن ماه توی کنکور ارشد فناوری اطلاعات شرکت کنم. سلام بله منظور ما همان آزمون های مهرماه به بعد هستش اما درمورد در خواست شما کاری از دست بنده برنمیاد دوستان میگم واسه کلاسها نمیشه چنین برنامه را داشت آخه اگر ۱۰%تخفیف هم بهمون بدن باز خوبه ؟ |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - Niloofar_hk - 23 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ
پس من هم هستم! دانشجویان محترم در تاپیک زیر حضور به هم رسانید و در برابر این ظلم بایستید! دانشجویان آی.تی خوب میفهمن چی میگم: نظر سنجی درمورد تاریخ حضور برای پیگیری دو گرایش شبکه و امنیت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - brusa1994 - 23 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ
سلام دوستان،اول از همه تشکر کنم از استارتر عزیز و همچنین اعلام همکاری دوستان. عزیزان من یه سوالی برام پیش اومده،این طرح شما شهرستانی ها رو هم پوشش میده یا فقط تهرانی های عزیز؟ |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - squib - 23 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۵ ق.ظ
سلام منم هستم. مرسی از اطلاعتون.. |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - abbas1368 - 23 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۸ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ)brusa1994 نوشته شده توسط: سلام دوستان،اول از همه تشکر کنم از استارتر عزیز و همچنین اعلام همکاری دوستان. سلام اگر مثل سالهای قبل باشه بله شهرستانها را هم شامل میشه (۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط:(22 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:(22 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۰۸ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط: سلام ممنون فقط تاجایی که امکان داره تخفیف بگیرید |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - ماه و خورشید - ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ب.ظ
بچه ها سلام ببخشید من یه سوال دارم شماره دکتر حقیقت رو کسی نداره به من بده؟ببخشید نمیدونستم کدوم تایپیک مینوشتم ببخشید.ممنون میشم کسی شمارهشو به من بگه |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - kazhal@ - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۱ ب.ظ
دوستان یه سوال... مگه آزمونا هر دو هفته یکبار نیست؟ پس چرا ازمونای اول و دوم پارسه سه هفته ای هستن؟ قبلا هم همینطوری بوده؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |