|
|
بهترین کتاب زبان تخصصی - نسخهی قابل چاپ |
|
بهترین کتاب زبان تخصصی - mahan najafi - 25 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ب.ظ
به غیر از پارسه هیچ کتابی دیگه ای نیست ![]() حتماً باید این علیه السلام رو بخونیم
|
RE: بهترین کتاب زبان تخصصی - smartleopard - 26 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: کتاب پارسه دکتر مظفری همراه با ترجمه است؟ سلام
موفق باشید
توی این کتاب، ترجمه ای برای متون (Passage) وجود نداره چون احتیاجی به ترجمه Passageها نیست. از لحاظ تست، در انتهای هر فصل تست های مربوطه گنجانده و لغات مهم هر فصل هم آورده شده است. |
|
بهترین کتاب زبان تخصصی - matin724 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ق.ظ
من هنوز زبان نخوندم . این کتاب پارسه حجمش چقدره؟ میشه تا کنکور خوند؟؟ |
|
RE: بهترین کتاب زبان تخصصی - nekooh - 03 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ
بچهها مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. voice کلاسهای استاد سعید مظفری واسه دانلود هست |
RE: بهترین کتاب زبان تخصصی - zeinab - 10 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ)nekooh نوشته شده توسط: بچهها سلام . مرسی از لینکی که گذاشتی. اما باز هم که باید عضو شی .میشه اگر عضو هستی اینجا بذاری که ماهم بتونیم دانلود کنیم . مرسی |
|
بهترین کتاب زبان تخصصی - fiona - 17 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ق.ظ
واسه نرم افزار زبان تخصصی چی خوبه؟ |
|
بهترین کتاب زبان تخصصی - sajad2020 - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ق.ظ
سلام دوستان این صدای های دکتر مظفری از روی همین کتابشه؟ |
|
بهترین کتاب زبان تخصصی - mamani - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ ق.ظ
بله کتابای زبان پارسه عالیه منم اگه به خودم بود ۱۰٪ میزدم ولی با اینا۵۰٪ زدم مال ۸۹ رو دارم و میفروشم بچه های شهرستان هم هماهنگ کنن با پست براشون بفرستیم اگه میخان |
|
بهترین کتاب زبان تخصصی - mammad_asir - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ
واسه آیتی فقط زبا تخصصی هست. این تودفتر چه شماره یک سنجش نوشته. پس از کجا میگید عمومی هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
بهترین کتاب زبان تخصصی - Parva - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: واسه آیتی فقط زبا تخصصی هست.دوست عزیز سوالات طوری طرح میشن که باید مهارت زبان عمومی هم داشته باشین، |
RE: بهترین کتاب زبان تخصصی - Mohammad-A - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: واسه آیتی فقط زبا تخصصی هست. به نظر میرسه اینکه صرفاً نوشتند زبان تخصصی تنها یک اشتباه از سوی سنجش است. |
|
بهترین کتاب زبان تخصصی - hadirr - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ ب.ظ
سلام دوستان برا زبان تخصصی کدوم کتاب تست از همه بهتره؟؟؟؟ خواهشا پاسخ بدید با تشکر |
بهترین کتاب زبان تخصصی - SaMiRa.e - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ ب.ظ)hadirr نوشته شده توسط: برا زبان تخصصی کدوم کتاب تست از همه بهتره؟؟؟؟ فکر کنم کتاب زبان تخصصی پارسه خوب باشه . |
RE: بهترین کتاب زبان تخصصی - white bird - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:دقیقا همینه(23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: واسه آیتی فقط زبا تخصصی هست. |
|
بهترین کتاب زبان تخصصی - hadirr - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ
سلام دوستان کتاب زبان تخصصی مقسمی برا کنکور ارشد بدرد می خوره؟؟؟؟؟ ارزش خوندن داره یا نه؟ |