اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
Re: اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - Donna - 30 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ
من حاضرم از صفر شروع کنیم زندگیمونو باهم بسازیم ولی اخلاق و ایمانش همونی باشه که میخوام.اتفاقا من زندگی هایی رو که از صفر شروع کردن و با قناعت و کم کم به چیزایی که میخواستن رسیدن رو بیشتر میپسندم تا زندگی که همه چیزش فراهم باشه .قدر زندگی رو که با تلاش همدیگه به همه چی میرسیم رو بیشتر میدونم. درباره اختلاف سنی هم بیشتر از ۶،۷ سال و کمتر از ۲ سال رو نمیپسندم. ولی درشرایطی ممکنه نظرم عوض شه چون بیشتر سن عقلی مهمه نه سن شناسنامه ای. |
RE: اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - m@hboobe - 30 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: والا ما امروز با یکی از دوستان یه مشورتی کردیم، گفت اصلا حرفشم نزن و کلا از فکر اینکه بخوای با کسی که سنش بالاتر از خودته ازدواج کنی بیا بیرون. من الان ۲۴ سالمه، اگه بخوام با کوچیکتر از خودم ازدواج کنم باید برم سراغ ۲۱-۲۲، بابا دخترای ۲۱ ساله رو که میبینم حالم بد میشه، خیلی لوس و نونور هستن، انگار هنوز به سن بلوغ نرسیدن، گفتم پس اگه اینجوریه سه چهار سال صبر میکنم تا به یه آدم ۲۴-۲۵ ساله ازدواج کنم که به قول دوستان پخته تر باشه. میگفت دخترا دوست دارن به طرفشون تکیه کنن، گفتم خب چه ربطی به سن داره؟ اگه طرف از نظر فکری بزرگ شده باشه فکر نمیکنم مشکلی باشه. همین دوستم میگفت دو سه روز پیش دو تا از دانشجوهای دکترا رو دیده بود میگفت بهشون گفتم از ازدواج چه خبر، میگفت یکیشون گفت کیس خوب پیدا نکردم، میگفت با حدود ۳۰ نفر تماس تلفنی داشتم ولی فقط دو تاش منجر به خواستگاری شد، ما هم حالا یکی رو پیدا کردیم میگن بزرگه بی خیالش شو. اینطوری تا آخر عمر مجرد میمونم.آقا مهدی (امیدوارم که درست گفته باشم اسمتون رو ) مهم بلوغ فکری و عقلیه برای این مسائل و اینکه دو نفر بتونن همدیگه رو درک کنند و از شرایط هم آگاه باشن و گرنه بزرگی و کوچیک بودن از لحاظ سنی بنظرم خیلی هم سخت نیست البته در مورد ۲۱ ساله و ... که گفتید منم خودم حق میدم بهتون |
اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - blackhalo1989 - 30 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ
راه حلش مشکلتو پیدا کردی بگو بقیه هم استفاده کنن. |
RE: اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - blackhalo1989 - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:نه منظورم اختلاف سنی بود.(30 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: راه حلش مشکلتو پیدا کردی بگو بقیه هم استفاده کنن.به نظرم سرمونو بندازیم پاییونو بریم جلو، خلاف شرع که نکردیم |
RE: اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - Bahar_HS - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: سوال : چرا خانم ها دوست ندارند با پسر کوچیکتر از خودشون ازدواج کنن؟ (البته این کوچیک بودن فقط از نظر سنی مد نظر هست نه به قول یکی از دوستان از نظر فکری) ما بیشتر طبق چارچوبهای فرهنگی _ اجتماعی جامعه مون رفتار می کنیم تا باور واقعی خودمون. من با این مسئله مشکلی ندارم! الان دیگه همه مطمئن می شن من خل و چلم! |
اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - arta.66 - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ
اینکه میترسین بره حرفی بزنه به نظر من اصلا معقول نیست!!! ازین لحاظ که وقتی شما نشناخته(البته همین زیر نظر داشتن خودش شناخت کلی از رفتار میاره) انقدری مجذوب کسی شدین که با وجود شرایط خاص طرف مقابل بازم دلتون مطرح کردن خواستتون رو می خواد یعنی این یه احساس قوی هستش و میشه روش حساب باز کرد پس دیگه مهم نیست بعدش چی میشه... مهم اینه شما خواسته قلبیتون رو انجام دادین... پیشنهادم اینه که هرچه سریعتر برید حرف دلتون رو بزنید چون هر چقدر دیرتر بشه شنیدن جواب منفی براتون سخت تر خواهد شد... اصلا هم به فکر مادیات نباشید... چشم رو هم بذارید مشکلات مادی هموار میشن |
اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - ziba.O - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ
به نظر من دوست عزیز اگه قسمت باشه که هیچ جور میشه خود به خود. اگه یه کوچولو هم سنگ جلو پات می بینی قیدشو بزن.چون دخترا هرچی بزرگتر میشن عاقل تر و پرتوقع ترم میشن.شاید یه دختره ۱۸ ساله شرایطه شمارو درک کنه ولی ایشون احتمالا همه ی شرایطه آماده رو از شما بخوان که جور کنینو شما نتونین از پسش بربیاین . |
اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - Nima Masghadi - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ
صحبت های بعضی از دوستان رو میخونم یاد کتاب : "پنگوئن ها لپ تاپ تعمیر میکنند" میفتم هنوزم همچین دخترایی هستن که به اخلاق و یه شغل ابرومند راضی هستند ؟! عجب... خدایا پس چرا سر راه ما قرار نمیدی این هارو؟! به خدا قول میدیم بهینه استفاده کنیم اصراف نکنیم |
RE: اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - barabox - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:(30 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: صحبت های بعضی از دوستان رو میخونم یاد کتاب : "پنگوئن ها لپ تاپ تعمیر میکنند" میفتم حالا کو تا عمل بنظرم بستگی به دو طرف داره ولی اختلاف سنی ه باشه بهتره |
اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - uka - 30 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
تو آقایون مگه اخلاق خوب هم میشه پیدا کرد؟!!!! واقعا از شوخی گذشته، با این دوتا میشه زندگی ساخت |
RE: اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - barabox - 30 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ)uka نوشته شده توسط: تو آقایون مگه اخلاق خوب هم میشه پیدا کرد؟!!!! البته که میشه |
اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - osprey - 01 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط:(01 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط:(30 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: صحبت های بعضی از دوستان رو میخونم یاد کتاب : "پنگوئن ها لپ تاپ تعمیر میکنند" میفتمlاز چی بهینه استفاده کنی؟ متاسفانه چون ارزش ها عوض شده تفکرات خیلیا هم عوض شده و یافتن یه آدم که سرش به تنش بیارزه همینقدر سخت شده با بعضیا که صحبت میکنی از کوچیک بودن دنیاشون تنت میلرزه کل زندگی رو اینقدر سطحی و مسخره میبینن که آدم دلش میخواد کله شو بکوبه به دیوار |
RE: اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - e2000 - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالودهام به بددیدن وفاکنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن |
اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - Nima Masghadi - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: خب بچه ها ادامه ندین تمومش کنین بره، ایشون از اینکه حرفه دختر قانع اومد تعجب کردن وگرنه منظوری نداشتن. (۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ)emaadghorbani نوشته شده توسط: منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن بسیار زیبا اگر شما پست های بنده رو در تاپیک ازدواج زیر بخونید متوجه طرز فکر بنده میشید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اختلاف سنی بالای ۵ سال یا زیر ۵ سال؟؟ - vesta - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ق.ظ
حالا انقدر سر به سر هم بگذارید تا آخرش متوجه نشیم جناب x86 داماد میشه یا نه قراره شیرینی بده هااااااااا... خواهر برادرای مانشتی خوبی باشید برای هم فقط یه چیزی تو پرانتز اگر قرار باشه خانوما آقایون رو بگیرن، انقدر چیزای لوکس پشت ویترین هست که هیچ وقت نوبت آقایون نمیرسه... بعدش آقایون میترشیدااااااااااا از من گفتن بود |