تالار گفتمان مانشت
راهنمایی برای دروس ریاضی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
دروس ریاضی - مانشتی - ۲۸ دى ۱۳۸۹ ۰۱:۱۵ ب.ظ

دوست عزیز منم شرایط شما رو دارم،دارم سعی میکنم بعضی فصلهای آمار و محاسبات رو بخونم به شما هم پیشنهاد میکنم همینکارو بکنید تا دیر نشده

RE: دروس ریاضی - mehr.iman - 28 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۸ ب.ظ

(۲۷ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۵۱ ب.ظ)asmane_vanily نوشته شده توسط:  می خواستم بگم من از اولی که شروع کردم به درس خوندن روی ریاضی‌ها حساب نکردم فقط درس گسسته رو خوندم و دیگه هیچ به نظرتون اشتباه کردم
اصلا از ریاضی سر در نمیارم
فکر می کنید خیلی تاثیر داره
بقیه رو به غیر پایگاه خوندم بد نیستم توشون
تو رو خدا فاز مثبت یادتون نره
من شرایطم بدتر از شماس!
گسسترم درس حسابی نخوندم،تازه فصل سه ام،از اولم رو ریاضی حساب نکرده بودم ولی میدونم که اگه زیر میانگین بزنم خیلی ضرر میکنم،میانگینشم فک کنم ۲۰ درصده.
یعنی ۴ تا تست درست،همین ۴ تا تست درست یعنی حداقل ۲تا ریاضی باید خونده بشه.
من اگه بخوام ریاضی مهندسی بخونم باید برم از اول دبیرستان دوباره بخونم!
یادش بخیر پارسال تابستون رفتم یه جلسه سر کلاس مهندس کریمی،ایشون جلسه اول اومدن گفتن این درس آسونترین درسه و مطمئن باشین میتونین همه تستای مهندسیو میزنین و کلی امید دادن،منم گفتم ای ول مشکل ریاضیم دیگه حل شد!
بعد گفتن بذارین حالا دست گرمی چنتا تست بزنیم همون اول بسم الله رفتن تو سری فوریه!
من هنرستانی بودم و نه تو کنکور کاردانیم ریاضی زدم نه تو کاردانی به کارشناسیم همیشه تخصصی هامو بالا میزدم و جبران میشد،البته نه که فقط من اینجوری باشم اکثر هنرستانیا اینجورین،ولی اینجا دیگه میانگین صفر نیست!
این از ریاضی مهندسی!
میمونه ۳ تا دیگه.
آمار رو که میگن فقط از ۵ تا سوال ۴ تاش از فصل ۵ میاد،فصل پنجشم خیلی خفنه،اصلا قابل فهمیدن نیست!(باز اگه از فصل ۴ میومد یه چیزایی بلد بودم)
میمیونه ۲ تا دیگه!
محاسبات عددی اصلا تو دانشگاه ما ارائه نشد نمیدونم چی هست اصلا!،ولی اینو دیگه باید یه کاریش کنم البته چجوریشو نمیدونم!
گسسته حالا خوبه!،باز یه نمونه شبیه بقیه درساس کلا به درد بخوره.
اگه میگی گسسترو خوندی،به نظر من برو تو کار محاسبات عددی،فک کنم بشه با حفظ کردن فرمولاش یه کاری کرد،البته من خودم محتاج راهنمایی دوستانم!
دوستان برا من نسخه ای ندارین؟!
اگه جای من بودین با این وضعیت چی کار میکردین ریاضیهارو؟

دروس ریاضی - zr2358 - 29 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ق.ظ

منم محاسبات عددی اصلا پاس نکرده ام
منم اصلا نمی دونم چی هست!!
منم قیدشو زدم
ولی همش نگرانم که نکنه این یه درس کارو خراب کنه و منو از بقیه عقب بندازه
به نظرتون ضرر می کنم وقت محاسبات رو بذارم روی بقیه درسا؟

دروس ریاضی - arshad90 - 29 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ب.ظ

دوستان محاسبات خیلی خیلی سادست. اصلا به هوای اینکه قیافه اش سخته ترکش نکنید که ضرر کردید. حتی ۱ هفته مونده به کنکورم می تونید یادش بگیرید و به راحتی ۴ تا از ۵ تا تستش رو بزنید.

یه درس کاملا فرمولی که با تمرین زیاد می تونید بهش مسلط شید حتی اونایی که پاس نکردن. پس اشتباه نکنید که از دستتون رفته.Wink

RE: دروس ریاضی - ۵۴m4n3h - 29 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۴۳ ب.ظ

(۲۹ دى ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ب.ظ)arshad90 نوشته شده توسط:  دوستان محاسبات خیلی خیلی سادست. اصلا به هوای اینکه قیافه اش سخته ترکش نکنید که ضرر کردید. حتی ۱ هفته مونده به کنکورم می تونید یادش بگیرید و به راحتی ۴ تا از ۵ تا تستش رو بزنید.

یه درس کاملا فرمولی که با تمرین زیاد می تونید بهش مسلط شید حتی اونایی که پاس نکردن. پس اشتباه نکنید که از دستتون رفته.Wink

واقعاً؟! من یه چند فصلش رو خوندم ولی حتی وقتی فرمولاش رو میذارم جلوم ۲ ساعت طول میکشه تا حل کنم!! آسونه ولی زیاد طول میکشه! (شایدم من خیلی محاسبه کردنم ضعیفه!)

RE: دروس ریاضی - mehr.iman - 30 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۲ ق.ظ

(۲۹ دى ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ب.ظ)arshad90 نوشته شده توسط:  دوستان محاسبات خیلی خیلی سادست. اصلا به هوای اینکه قیافه اش سخته ترکش نکنید که ضرر کردید. حتی ۱ هفته مونده به کنکورم می تونید یادش بگیرید و به راحتی ۴ تا از ۵ تا تستش رو بزنید.
من فردا میرم محاسبات پورانو میگیرم!
راستش چندروز پیش با یکی از دوستام که صحبت میکردم اونم مثله شما صحبت میکرد،میگفت فصل اولشو سه سوته خونده و همه تستاشم راحت زده و چندروز دیگه تمومش میکنه!مثه اینکه حجمشم خیلی کمه ولی اسمش یه خورده ترسناکه!
والا من که گفتم نمیدونم اصلا چیه ولی اگه خیلی فرمول داشته باشه اتفاقا الان بهترین وقت خوندنشه چون نزدیکه کنکوره آدم یادش میمونه فرمولاشو.

دروس ریاضی - ف.ش - ۳۰ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۳۰ ق.ظ

محاسبات عددی راهیان هم خیلی خلاصه است. البته من پوران رو ندیدم که بتونم بگم کدوم بهتره.

دروس ریاضی - zr2358 - 30 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۰۷ ق.ظ

دوستانی که محاسبات رو خوندن می تونن نکات و فرمول هایی که توی کنکور میاد رو اینجا بذارن تا همه با هم بخونیمشون و با هم یاد بگیریم
اینطور هم خودشون تو ذهنشون میمونه و هم به ما کمک میکنن.

RE: دروس ریاضی - mehr.iman - 30 دى ۱۳۸۹ ۰۸:۰۰ ب.ظ

(۳۰ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۲ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:  
(29 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ب.ظ)arshad90 نوشته شده توسط:  دوستان محاسبات خیلی خیلی سادست. اصلا به هوای اینکه قیافه اش سخته ترکش نکنید که ضرر کردید. حتی ۱ هفته مونده به کنکورم می تونید یادش بگیرید و به راحتی ۴ تا از ۵ تا تستش رو بزنید.
من فردا میرم محاسبات پورانو میگیرم!
راستش چندروز پیش با یکی از دوستام که صحبت میکردم اونم مثله شما صحبت میکرد،میگفت فصل اولشو سه سوته خونده و همه تستاشم راحت زده و چندروز دیگه تمومش میکنه!مثه اینکه حجمشم خیلی کمه ولی اسمش یه خورده ترسناکه!
والا من که گفتم نمیدونم اصلا چیه ولی اگه خیلی فرمول داشته باشه اتفاقا الان بهترین وقت خوندنشه چون نزدیکه کنکوره آدم یادش میمونه فرمولاشو.
من امروز رفتم انقلاب دنبال محاسبات عددی پوران و بابلیان انتشارات پیام نور ولی هرچی گشتم پیدا نکردم،میگن چاپ تمومه،دست دومشم نبود.
آنالیز عددی ۱ رو گرفتم مال بابلیانه(انتشارات پیام نور)،فرقی میکنن؟
آخه فروشندش میگفت این همونه!یه حله تمرینم داشت که اونم گرفتم،البته محاسبات پورانو میرم از دوستم میگیرم کپی میکنم ولی بچه‌ها از محاسبات پیام نورم خیلی تعریف میکردن میخواستم اونم بخونم،حالا این آنالیز عددی همون محاسبات عددی؟!Huh

دروس ریاضی - ف.ش - ۳۰ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۴۰ ب.ظ

بله آنالیز عددی ۱ همون محاسبات عددیه.
حتما کتاب تست بگیرید و تستهاشو بزنید چون نکاتش بیشتر توی تستها مشخص میشه.

RE: دروس ریاضی - Masoud05 - 30 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۰۱ ب.ظ

برا فصل آنالیز اعداد و همنهشتی کسی pdf خوبی نداره؟؟؟
تو دانشگاه بهمون نگفتن‌، و هنرستانی هم بودم که توی دبیرستان یاد بگیرم.

دروس ریاضی - Maryam-X - 30 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۱۴ ب.ظ

به نظر من محاسبات رو می شد دبیرستان یا راهنمایی هم درس داد از بس آسونه.
شما اگه وقت نکردید فقط روش رانگ کوتا رو بخونید حل یک تستتون با من(تضمینی!)
من تو‌ی کل جلسات محاسبات عددی نمونه بودم و سوال رو همزمان بااستاد حل می کردم.فقط جلسه آخر که رانگ کوتا رو گفت نبودم !

در مورد سوال asmane_vanily:
شما به هیچ وجه از الان درس جدیدی رو شروع نکنید.
ولی در عوض وقتی رو که برای دروس ریاضی کنار گذاشتید روی گسسته بگذارید.
شما باید سه برابر دیگران روی گسسته کار کرده باشید و به خودتون قول بدید که من هر طور که شده باید ۵ تا سوال گسسته رو بزنم و درست هم بزنم.از همون اول برید سراغ گسسته .از لحاظ وقت هم هر چقدر که برای این ۵ تا سوال بخواهید در اختیار دارید.(۳ برابر بقیه!).وظیفه‌ی شما برای زدن ریاضی فقط ۲۰ درصده.و نه بیشتر !

البته می تونید فقط قسمتهایی از محاسبات رو هم بخونید ولی در این صورت از آخر به اول کتاب شروع کنید.دو ۳ تا فرمول حفظ کنید و تا می تونید روی این ۳ فرمول تست بزنید.

تستای محاسبات بیشتر از آخر کتاب میاد!

کمک در مورد گسسته - Majid gh - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ق.ظ

دوستان من میخوام گسسته بخونم بعد موندم چه فصلهایی مهمترین فصلهاست البته واسه رشته IT اگه دوستان بتونن راهنمایی کنن خوشحال میشم مرسی میخوام فصلاش رو به ترتیب اولویت مهم بودن بخونم
البته یکی از اون فصلها درختها وگرافها هست

کمک در مورد گسسته - Majid gh - 24 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۷ ق.ظ

دوستان متاسفانه افتخار نمیدین کمک کنین دیگه نه ؟؟؟؟؟؟

کمک در مورد گسسته - Helmaa - 24 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ق.ظ

فصول شمارش ،روابط بازگشتی و گراف مهمتر هستند
بقیه فصلها هم سوال میاد و حتما بخونید.
خوب خوندن گسسته در دروسی مثل ساختمان و طراحی الگوریتم خیلی کمک میکنه.
موفق باشید.