![]() |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - نسخهی قابل چاپ |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ق.ظ
(پست موقت یادآوری ) ۱- بسیار ممنونم از مشارکت شما . امیدوارم همه حاجت روا به خیر بشن . ۲- فقط خواهش می کنم دقت بفرمایید قراره به این واسطه در قرآن تدبر کنیم . پس به تعداد صفحاتی که انتخاب می کنید دقت بفرمایید . ۳- لطفا برای حفظ نظم ظاهری تاپیک از قالب درخواستی جهت اعلام صفحات درخواستی استفاده بفرمایید. قالب ارسال ها در این تاپیک : * از ابتدای صفحه ... تا پایان صفحه ... * ۴- از دوستانی که بنا بر ثبت همزمان صفحات مشابه رو انتخاب می کنند خواهشمندم با هماهنگی هم ویرایش کنند ۵- نوع خط قرآن در ابتدا یا انتهای کتاب (جایی که مترجم نوشته میشود ) نوشته شده . دوستانی که به قرآن با خط عثمان طه دسترسی ندارند، تعداد صفحات دلخواه خود را در این مکان ثبت نمایند و سپس در پیام خصوصی به من بفرمایند تا خدمتشان آدرس آیه های ابتدایی و انتهایی را عرض کنم. قرآن به خط عثمان طه دارای ۶۰۴ صفحه می باشد |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - sir_ams - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ
من از اول صفحه ۱۸۷تا پایان صفحه ۱۹۰ |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - Mahbanoo313 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ
از ابتدای صفحه ۱۹۱ تا پایان صفحه ۱۹۱ از ابتدای صفحه ۱۹۱ تا پایان صفحه ۱۹۱ از ابتدای صفحه ۱۹۱ تا پایان صفحه ۱۹۱ |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - sahar121 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(این قاطی کردنای اعداد بابت شوک کنکوره بخدا) پس از ابتدای صفحه ۱۹۲ تا انتهای صفحه ۲۰۰ |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
از ابتدای صفحه ۲۰۱ تا انتهای صفحه ۲۱۰ برای دوست خوبمون "نسیم مهری" |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - roshan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ
ازابتدای۲۱۱ تا انتهای۲۱۴ |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - Aurora - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ق.ظ
از ابتدای ۲۱۵ تا انتهای ۲۱۵ |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - fereshteh458 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ
از ابتدای ۲۱۶ تا انتهای ۲۲۰ |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - SaMiRa.e - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ق.ظ
از ابتدای ۲۲۱ تا انتهای ۲۲۳ . |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - nina69 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ
از ۲۲۴ تا انتهای ۲۲۶ |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
از ابتدای صفحه ۲۲۷ تا انتهای صفحه ۲۳۱ (برای یکی از دوستان) |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - ماه بانو - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ب.ظ
از ابتدای صفحه ۲۳۲ تا انتهای صفحه ۲۴۸ |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - SaMiRa.e - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ
از ابتدای صفحه ۲۴۹ تا انتهای صفحه ۲۵۰ . |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ
از ابتدای صفحه ۲۵۱ تا پایان صفحه ۲۵۵ |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - sahar121 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ق.ظ
از ابتدای صفحه ۲۵۶ تا انتهای صفحه ۳۰۰ (لطف کنید شماره آیاتو بهم بگید :-) ) |