تالار گفتمان مانشت
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ق.ظ

(پست موقت یادآوری )
۱- بسیار ممنونم از مشارکت شما . امیدوارم همه حاجت روا به خیر بشن .
۲- فقط خواهش می کنم دقت بفرمایید قراره به این واسطه در قرآن تدبر کنیم . پس به تعداد صفحاتی که انتخاب می کنید دقت بفرمایید .
۳- لطفا برای حفظ نظم ظاهری تاپیک از قالب درخواستی جهت اعلام صفحات درخواستی استفاده بفرمایید.
قالب ارسال ها در این تاپیک : * از ابتدای صفحه ... تا پایان صفحه ... *
۴- از دوستانی که بنا بر ثبت همزمان صفحات مشابه رو انتخاب می کنند خواهشمندم با هماهنگی هم ویرایش کنند
۵- نوع خط قرآن در ابتدا یا انتهای کتاب (جایی که مترجم نوشته میشود ) نوشته شده .
دوستانی که به قرآن با خط عثمان طه دسترسی ندارند، تعداد صفحات دلخواه خود را در این مکان ثبت نمایند و سپس در پیام خصوصی به من بفرمایند تا خدمتشان آدرس آیه های ابتدایی و انتهایی را عرض کنم.

قرآن به خط عثمان طه دارای ۶۰۴ صفحه می باشد

ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - sir_ams - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ

من از اول صفحه ۱۸۷تا پایان صفحه ۱۹۰

ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - Mahbanoo313 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ

از ابتدای صفحه ۱۹۱ تا پایان صفحه ۱۹۱

ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - sahar121 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ

(این قاطی کردنای اعداد بابت شوک کنکوره بخدا)
پس از ابتدای صفحه ۱۹۲ تا انتهای صفحه ۲۰۰

RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ

از ابتدای صفحه ۲۰۱ تا انتهای صفحه ۲۱۰ برای دوست خوبمون "نسیم مهری"

RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - roshan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ

ازابتدای۲۱۱ تا انتهای۲۱۴

ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - Aurora - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ق.ظ

از ابتدای ۲۱۵ تا انتهای ۲۱۵

ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - fereshteh458 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ

از ابتدای ۲۱۶ تا انتهای ۲۲۰

RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - SaMiRa.e - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ق.ظ

از ابتدای ۲۲۱ تا انتهای ۲۲۳ .

ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - nina69 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ

از ۲۲۴ تا انتهای ۲۲۶

RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ

از ابتدای صفحه ۲۲۷ تا انتهای صفحه ۲۳۱ (برای یکی از دوستان)

ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - ماه بانو - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ب.ظ

از ابتدای صفحه ۲۳۲ تا انتهای صفحه ۲۴۸

RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - SaMiRa.e - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ

از ابتدای صفحه ۲۴۹ تا انتهای صفحه ۲۵۰ .

RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ

از ابتدای صفحه ۲۵۱ تا پایان صفحه ۲۵۵

ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - sahar121 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ق.ظ

از ابتدای صفحه ۲۵۶ تا انتهای صفحه ۳۰۰
(لطف کنید شماره آیاتو بهم بگید :-) )