السّلام علیک یا فاطمة الزهراء - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
السّلام علیک یا فاطمة الزهراء - selma - 26 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ق.ظ
تا ابد این نکته را انشا کنیم پای این طومار را امضا کنیم هر کجا ماندیم در کل امور رو به سوی حضرت زهرا کنیم. |
السّلام علیک یا فاطمة الزهراء - دلشکسته - ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ق.ظ
چه زیباست عید امسال ما به جای هفت سین هفت میم داریم. مادر. محسن. ماتم. مدینه. مولا. میخ در. مشکی. هر کس فاطمه (ع) دخترم را دوست بدارد، در بهشت با من است و هر کس با او دشمنی ورزد در آتش [دوزخ] است. پیامبر اکرم (ص) هر کس به شناخت حقیقی فاطمه (ع) دست یابد بی گمان شب قدر را درک کرده است. امام صادق (ع) ایام فاطمیه، ایام سوگواری حضرت زهرا (س) را به شما تسلیت عرض می کنم. |
RE: السّلام علیک یا فاطمة الزهراء - good-wishes - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ
. . . عشق یعنی عاشقی در تار و پود گردش دستار با دست کبود عشق یعنی گریه های حیدری دختری دنبال نعش مادری عشق یعنی قلب چون آیینه ای جای میخ در به روی سینه ای عشق یعنی انتظار منتظر سینه ای مجروح از مسمار در عشق یعنی طاعت جان آفرین رد خون سینه بر روی زمین . . . صل الله علیک یا فاطمه الزهرا ، یا بنت رسول الله (ص) آجرک الله یا صاحب الزمان (ع) ایام سوگواری بانوی دو عالم رو تسلیت عرض میکنم |
السّلام علیک یا فاطمة الزهراء - Autumn.Folio - 27 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ
بیا ای عید اما شادی من را نخواهی دید، مریضی دارد این خانه، پریشان کسی هستم، مریضی هیجده ساله، لگد، مسمار، در، دیوار، مریضی دارد این خانه، پریشان کسی هستم السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الصِّدِّیقَةُ الشَّهِیدَةُ |
RE: السّلام علیک یا فاطمة الزهراء - good-wishes - 13 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ
یا فاطمه سلام بر آن قلب خسته ات بر محسن تو و دست شکسته ات پهلو ، پسر ، خدا ، در و دیوار و فاطمه دستی شکسته ، آتش و مسمار و فاطمه غسل و کفن ، شبانه و تابوت و بچه ها زینب ، حسن ، حسین ، آه جگر سوز مرتضی شهادت خانم فاطمه زهرا (ع) رو تسلیت عرض میکنم |
RE: السّلام علیک یا فاطمة الزهراء - تسنیم - ۱۳ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ
|
السّلام علیک یا فاطمة الزهراء - Autumn.Folio - 14 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
کسی این جا دعا خوانده: خدایا، جان زهرا را... کنار بستری حیرانِ طفلان کسی هستم عید هم آمد! تو اما شادی من را نخواهی دید مریضی دارد این خانه، پریشان کسی هستم ... Sent from my Galaxy S II (GT-I9100) using Tapatalk 2 |
السّلام علیک یا فاطمة الزهراء - diligent - 04 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ
فقط در همین حد میدونم که هنوز هیچی در موردشون نمیدونیم، خیلی خیلی باید در مورد زندگیشون مطالعه کنیم تا بفهمیم واقعا کی بودن.. خدایا این توانایی رو به ما بده که بتونیم به شناخت واقعی ازشون برسیم. آمین |
السّلام علیک یا فاطمة الزهراء - seyed ehsn - 04 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۲۸ ب.ظ
چادر مادرمان کارخودش را بکند/ بگذارید فقط لحظه ی محشر برسد چگونه مرگ یک مادر چهل تن متهم دارد؟ السلام علیک ایتها الصدیقه الشهیده پیرترین یار جوان علیست/ میرود اما نگران علیست |