تالار گفتمان مانشت
آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Amir V - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ

سلام دوستای عزیزم.
ببخشید یکم طولانی شد. دوست داشتم همشو بنویسم Smile
انشالله توی این سال جدید بتونیم از تمام لحظات زندگیمون به بهترین شکل استفاده کنیم...
بدون حسرت خوردن برای گذشته و ای‌کاش ‌ای‌کاش گفتن واسه آینده...Heart

[تصویر:  169725_1_1379085121.jpg]

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Breeze - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ

با عرض پوزش از تاخیر ...BlushHeart

[attachment=10090]

با سلام مجدد ، بچه ها .. من که داشتم پست بالا رو می نوشتم ، پسرم هم این نقاشی رو کشید و گفت بزارم براش اینجا ..
تقدیم به شما از طرف متین ۷ ساله Shy

[attachment=10091]

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - esisonic - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ب.ظ

Heart
[تصویر:  001.jpg]

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - esmaeli.sh - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ب.ظ

Shy

[attachment=10097]

آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - مطهره - ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ

تا هر وقت به خدا توکل داشته باشیم همه چیز راحت خواهد بود
عید همه مبارک پیشاپیش
بسیار سایت خوبی ست، تشکر از شما

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - banafshe - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ

[attachment=10100]

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Dark Knight - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ

[تصویر:  169783_1_1379085061.jpg]

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - IT.setareh91 - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ

سلام به همه دوستان عزیز مانشتی و غیر مانشتی!

پیشاپیش سال نو و بهار طبیعت رو به همه شما خوبان تبریک میگم و آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما عزیزان را از خداوند متعال خواستارم. امروز آخرین پنجشنبه سال بود، نمیخوام این جمع شاد رو خدایی ناکرده تلخ کرده باشم اما دوست دارم گلبرگ فاتحه ای برای تمامی میهمانان ملکوت پیشکش کنیم و بیش از این منتظرشان نگذاریم... کسانی که فقط خاطره اونها در ذهن ما نقش بسته...

ممنون از همه شما دوستان خوبم.

[attachment=10102]

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Eternal - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

تقدیم به دوستان مانشتی، انشالله سال خوبی در پیش داشته باشید Heart

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - amnhck123 - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Avicenna - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ

[تصویر:  169820_1_1379085061.jpg]

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Somayeh_Y - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ق.ظ

متن زیر از کتاب "ماسه و کف" نوشته "جبران خلیل جبران" هست.
[attachment=10108]

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - شاپری - ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ

[تصویر:  169859_1_1379085061.jpg]

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - homa - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ

خیلی وقت بود که زیادنمی تونستم بیام...و از همه عذر خواهی می کنم ...
این متن رو تقدیم می کنم به مانشت عزیزم ، به مانشتی که نتونستم و نمی تونم ازش جدا بشم و دوستان مانشتی خوبم...
امید دارم که مانشت من رو مثل قبل در کنار خودش بپذیره ...
سالی پر از شادی برای همه آرزو دارم Smile
[تصویر:  Untitled%20%28328x399%29.jpg]

آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - admin - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ

چقدر آخر بودن سخته، خوش به حال حال زیبای دوستان مانشتی.
سال ۹۱ با همه خوبی‌ها و بدی‌ها داره تموم می‌شه. سالی پر از استرس و نگرانی!
ان شا الله سال ۹۲ سالی پربار برای همه مردم خوب ایران و خصوصاً مانشتی‌ها عزیز باشه.