مانشت ۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: مانشت ۳ - Smartf - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
بالاخره ورژن جدید مانشت هم برای گروه ارشد ۹۲ آغاز به کار کرد ممنون دکتر |
مانشت ۳ - luna - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ
نمی دونم من دارم اشتباه می بینم یا واسه همه همین مدله. به نظر من اختلاف هدر با پس زمینه صفحه خیلی زیاده. با هم ارتباط خوبی ندارن. ولی در کل بالای صفحه قشنگ شده. |
مانشت ۳ - forouzan - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ب.ظ
مرسی قشنگه دستون درد نکنه...ولی یه خرده دلگیر |
مانشت ۳ - zes zes zes - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ق.ظ
سلام ممنون از زحماتتون ولی راستش هدر خیلی تفاوتی نکرده ها! فقط غمگین تر شده |
مانشت ۳ - esisonic - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ
آقای دکتر..دستت درد نکنه منم کنکور ۹۲ هستم و از این بابت خوشحالم ولی به نظر این بنده ی حقیر اگه یه طرح شادتر از ماه (مثلا ً قرص کامل که از پشت کوه مانشت اومده بیرون) بزارید خیلی بهتره اینجوری پشت کنکوریا حس امیدواری میگیرن بهتر درس میخونن |
مانشت ۳ - abbassep - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ق.ظ
اتفاقا اینکه هدر صفحه با بخش های دیگه صفحه به لحاظ رنگ بندی اصلا هم خوانی نداره زیبایی منحصر به فردی به صفحه داده و خیلی قشنگ بخش معرفی سایت رو از بخش های عملیاتی اون جدا کرده. مساله ای که هست اینه که کارهای گرافیکی متاسفانه کاملا سلیقه ای هستن شاید یه کسایی رنگ های روشن رو دوست داشته باشن و کسایی دیگه از رنگ های تاریک لذت ببرن اگر بحث سلیقه رو کنار بذاریم به لحاظ اصول طراحی گرافیک و استفاده از رنگ های مکمل پس زمینه و پیش زمینه بسیار طرح عالی هستش. اما اگه سلیقه شخصی خودم رو بخوام بگم اینه که طرحشون بسیار زیباست. |
مانشت ۳ - Payam92 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: فقط دکتر انتخاب این خورشیدگرفتگی یا خسوف معنای خاصی پشتش هست؟شاید ربط به ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ و پیش بینی های نستراداموس در مورد نابودی خورشیدو فراماسونها و....داشته باشه عدد سه (مانشت ۳)هم یکی از اعداد ماسون هاست!! نکنه دکتر... شوووووخی کردم بابا منفی ندینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا |
مانشت ۳ - esisonic - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ
دکتر جان دستت درد نکنه...به لطف شما امسال همه قبولیم!!! |
مانشت ۳ - شاپری - ۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ
سلام .خوبین؟ مانشت۳ خیلی زیباست ممنون.. من برام یه مشکلی پیش اومده.. لیست دوستانم از نوار پایین(سمت راست) حذف شده.یکبار خواستم وضعیت خودمو تغییر بدم اما از فرداش دیدم لیست دوستانم غیب شده!! در منوی سمت راست صفحه زیر متفرقه : گروههای عضو ، لیست دوستان/ سیاه .... رو دارم. ولی لیست دوستان از زیر صفحم غیب شده f5هم زدم اما درست نشد چیکارکنم ? |
مانشت ۳ - شاپری - ۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ
هیچکی جواب منو نمیده |
RE: مانشت ۳ - آرتا - ۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: من برام یه مشکلی پیش اومده.. لیست دوستانم از نوار پایین(سمت راست) حذف شده.یکبار خواستم وضعیت خودمو تغییر بدم اما از فرداش دیدم لیست دوستانم غیب شده!! سلام. اگه از مرورگر IE استفاده می کنی فک کنم ایراد از اون دکمه ی Compatibility View باشه کنار دکمه ی Refresh هستش. نگاه کن فعال نباشه اگه فعال باشه نوار پایین میاد ولی لیست دوستان معلوم نیست |
RE: مانشت ۳ - Masoud05 - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من خواستم بروزر شون را عوض کنند ولی انگار حل نشد. چه کلمه سختی ، منظورشون مرورگر هست |
مانشت ۳ - fatima1537 - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ب.ظ
شاید لازم باشه اندازه بزرگنمایی صفحه مرور گرشون رو کوچکتر کنند(zoom out) |
RE: مانشت ۳ - شاپری - ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ق.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: من برام یه مشکلی پیش اومده.. لیست دوستانم از نوار پایین(سمت راست) حذف شده.یکبار خواستم وضعیت خودمو تغییر بدم اما از فرداش دیدم لیست دوستانم غیب شده!! .......................................................... سلام ممنون از پاسختون بله Compatibility View در کنار refresham هست خودمم حس میکنم تازه هم فعال شده وقبلا نبوده بله بله.... درست شددددد الان.... مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون واقعا تشکرررررررررررررررر سپاسسسسسسس [/quote] |
RE: مانشت ۳ - SaMiRa.e - 02 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ
نمیدونم برای من این مشکل هست یا بقیه دوستان هم با این مسئله برخورد کردند ؟! هیچکدوم از گزینه های نوع فونت ،اندازه ، رنگ و کلا همه موارد صفحه ارسال پاسخ و حتی نقل قول برای من کار نمیکنه و غیر فعاله . الان من چیکار کنم ؟؟ |