|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۲ ب.ظ
ببخشید شما چند سالتونه مگههههههههههه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ ب.ظ)Avril89 نوشته شده توسط: وقتی گلوله به سرباز میخورد
سرباز نمیمیرد
مادرش میمیرد
پدرش میمیرد
خواهرانش میمیرند
و معشوقه ای
و بوسه ای
و کودکی
گلوله سرباز را نه؛ یک نسل را میکشد...
مصطفی خدایگان
خداحافظ سرباز وطن
پی نوشت: سقوط اتوبوس سربازان وطنمان به دره جاده نی ریز-شیراز در تاریخ ۹۵/۴/۲
سرباز وطنم شهادت مبارک
چه قدر ناراحت کننده
من همیشه سربازا را که می بینم دلم می سوزه براشون انگار خیلی غریب و دورافتاده اند
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۸ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: ما رو بگو که دنبال موضوع پروپوزالیم...البته خدا رو شکر ازدواج نکردیم اوضاع خیلی بد می شد
نه بابا چه فرقی میکرد. الان موضوع پروپوزال تعیین نکردید، اون موقع هم تعیین نمیکردید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۱ ب.ظ
دوستان اینجا کسی پردازش زبان فارسی کار کرده؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۷ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۱ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: دوستان اینجا کسی پردازش زبان فارسی کار کرده؟
من یه دوست نرمافزاری دارم که ارشد کار کرده اگه اشتباه نکنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ
۱۳ بدر پارسال چند نفر اومدن گفتن ما سبزه گره نزدیم(یکیش خودم ) واسه همون متفاوت بودنه بعد " AVA " اومد گفت بجای سبزه گره زدن یه سنگ دفن کرده تو زمین :| حرکت ۱۳ بدریش این بود ![[تصویر: 411709_w15.gif]](https://img.manesht.ir/411709_w15.gif)
یهو یاد اون افتادم 
این قافلهی عمر عجب میگذرد... ()
میدونم میخواد سر به تنم نباشه, ولی AVA اگه صدامو میشنوی سلام
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: همسن ها من بچه دومشون هم داره دنیا میاد، بچه شون بزرگ هم شده، اونوقت من هنوز دنبال پایتونم. 
تکلیف خودت رو با خودت مشخص کن یا ازدواج کن یا کلا ازدواج رو برای همیشه بزار کنار !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۲ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: ببخشید شما چند سالتونه مگههههههههههه
به شیوه سن و سال گفتن خانم ها من هنوز به دنیا نیومدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۲ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: ببخشید شما چند سالتونه مگههههههههههه
خوب شد فهمیدین با خودتونم خخخخخخخخ چند روزیه شیرازی بودن درونم فعال شده . بعد ارسال پست دیدم ریپلی شما نشده ولی حسش نبود درستش کنم. آخه منتظر بچه دومتون بودین به خاطر این پرسیدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۲ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: ببخشید شما چند سالتونه مگههههههههههه
از نام کاربری اش معلومه دیگه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۵۲ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۴۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۲ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: ببخشید شما چند سالتونه مگههههههههههه
از نام کاربری اش معلومه دیگه
اااااااا راست میگی ۱۹۸۹ . بعد بچه دوم میخواااااد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۰۰ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: چند روزیه شیرازی بودن درونم فعال شده ..
من که افتخار می کنم شیرازیم هر جا هم رفتم با سر بالا گفتم دهاتم شیرازه و با همون لحجه ای که تو شهر خودم حرف می زدم جاهای دیگه حرف زدم نه ببین دادش یاد گرفتم نه از چیزی سر افکنده بودم! البته خدایی همه اینجا شیرازی ها رو دوست داشتن و فقط از خوبی اونا حرف زدن و از خاطرات خوبشون اگه اومده بودن
چیزی که من می بینم حتی تو فضای مجازی کسی حول و هوشه شهرشم حاضر نیست بگه! چه برسه تو واقعیت! با یه ببین دادشو کشیدن اسما و اره گفتن سر ته همه چیزو بهم میارن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۰۰ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: چند روزیه شیرازی بودن درونم فعال شده ..
من که افتخار می کنم شیرازیم هر جا هم رفتم با سر بالا گفتم دهاتم شیرازه و با همون لحجه ای که تو شهر خودم حرف می زدم جاهای دیگه حرف زدم نه ببین دادش یاد گرفتم نه از چیزی سر افکنده بودم! البته خدایی همه اینجا شیرازی ها رو دوست داشتن و فقط از خوبی اونا حرف زدن و از خاطرات خوبشون اگه اومده بودن
چیزی که من می بینم حتی تو فضای مجازی کسی حول و هوشه شهرشم حاضر نیست بگه! چه برسه تو واقعیت! با یه ببین دادشو کشیدن اسما و اره گفتن سر ته همه چیزو بهم میارن 
خدایی ماهن شیرازیا. تنها قومیه که هیچی ازشون نمیشه گفت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۱۵ ب.ظ
ای دل چو حقیقت جهان هست مجاز
چندین چه بری خواری ازین رنج دراز
تن را به قضا سپار و با درد بساز
کاین رفته قلم ز بهر تو ناید باز
خیام اگر ز باده مستی خوش باش
با لاله رخی اگر نشستی خوش باش
چون عاقبت کار جهان نیستی است
انگار که نیستی چو هستی خوش باش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۱۱ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: خدایی ماهن شیرازیا. تنها قومیه که هیچی ازشون نمیشه گفت
مرسی
من از همین جا از کسایی که تا حالا نیومدن دعوت می کنم حتما یه سر بیان البته الان یه خورده هوا گرم شده گرم بودنش هم تقریبا مثل هوای تهرانه بهترین ماههای اومدن فروردین و البته همون اردیبهشت معروف هست
|