|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: الان اینا رو که گفتی اشکام حلقه زد تو چشام واسه خودم ولی خدایی از شخصیت و اصول اخلاقی اکادمیکشون خیلی خوشم میاد ( هر چند به ضررم بود و هیشکی یه نمره مفت مثل دکتر X و به خصوص دکتر Y نداد بهم )
ایول! دکتر X!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ایول! دکتر X!
دکتر X جلو همه ما به دانشجوش میگفت تو نمیخاد بیای کلاس من رو! برو آزمایشگاه بجاش؛ اخرشم یه ۲۰ خشگل میزاشت تو کارنامه ش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ایول! دکتر X!
دکتر X جلو همه ما به دانشجوش میگفت تو نمیخاد بیای کلاس من رو! برو آزمایشگاه بجاش؛ اخرشم یه ۲۰ خشگل میزاشت تو کارنامه ش
ایول! ۲۰!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: مرسی مسعود جان. ایشالا شیرینی دکتری خودتون
من تزم کلودی بود.
نه نه؛ دانشگاه بغلیه!
منظورت صنعتی هست ؟!!
کدومش میگیره همون که زبان پرسید؟
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ایول! دکتر X!
ایول! ۲۰!
مگه مهدکودکه که ۲۰ میدادن؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: مگه مهدکودکه که ۲۰ میدادن؟
مورد داشتیم ارشد شریف معدلش ۲۰ شد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از شطرنج خوشم نمیاد. حوصله ندارم این همه فکر کنم. ریتم تند رو ترجیح میدم.
انقدر دیگه هر سال همین رویه (رتبه دادن و باقی قضایا) تکرار شده دیگه حسم نمیکشه برم ببینم چی میگن تو این تاپیکای مربوط به نتایج.
البته شطرنج که مجاز بود
خلاصه ما داریم برای وارد شدن به فضایی تلاش میکنیم که شما تو بهترین شکل موجود اون فضا بودید و به اتمام رسوندینش. قطعا تجربه بیشتری دارید و نکاتی که به چشم شما میاد که ما ازش غافل هستیم. واقعا دوست دارم نظرات دوستانی مثل شما رو بدونم. شما به خاطر اینکه ممکنه برنامه ها، امیدها و آرزوهای ما ممکنه به چالش کشیده بشه، از گفتن تجربه هاتون امتنا میکنید. من فکر میکنم اگه قراره به چالش کشیده بشیم زمانش دقیقا همین الانه ... اگه من واقعا هدفم رو باور داشته باشم، با به چالش کشیده شدن توسط شما، اتفاقا هدف خیلی واضح تر میشه، و اگر فقط به خاطر اینکه فلان همکلاسیم دانشجوی دکتری علم و صنعته، پسر همسایه پذیرش از آلمان گرفته و ... منم حس سرخوردگی بهم دست داده و فقط میخام جلو اونا کم نیارم و در واقع هیچ برنامه و هدفی واسه آینده ندارم، چه بهتر که همین الان بیخیالش بشم.
بعضی از تاپیک ها برام عجیبه؛ فلسفه ارشد، فلسفه دکتری، دکتر یا کار، ارشد یا کار، عدم تحقق جایگاه واقعی کامپیوتر در ایران!! و ...
فلسفه تمام اینها خودمونیم، جواب تمام اینها هم خودمونیم. این سوالات بیش از اندازه کلی گویی هستن. هیچ وقت دنبال پرسیدن همچین سوالاتی نبودم و نیستم.
من تصمیمات اصلی رو میگیرم ولی تو جزئیات دوست دارم از با تجربه تر ها مشورت بگیرم. تجربه های شما هم از جنس همون جزئیاتی هست که میتونه به من و بقیه کمک کنه. شاید از باتجربه ترهای مانشت بقیه هم همچین تجربه هایی داشته باشن ولی به قول شما شاید:
نقل قول: انقدر دیگه هر سال همین رویه (رتبه دادن و باقی قضایا) تکرار شده دیگه حسم نمیکشه برم ببینم چی میگن
ولی اگر حوصله داشته باشن واقعا می تونیم از تجربه هاشون استفاده میکنیم. چند سالی هست که مانشت پر شده از داوطلبایی که بعد کنکور فقط واسه آپلود کارنامه عضو میشن و نهایتا تا شهریور ماه میان هرچند وقت یه بار یه سری میزنن. اونهایی هم که موندن حوصله ندارن.
اگه نمیخاید انیجا بگید که رو بقیه تاثیر نذاره، لطفا پیام خصوصی کنید ، در غیر اینصورت راه ارتباطی بهتری پیدا کنیم
پ.ن: واسم سواله فردی که رتبه ارشدش ۱۸ شده و هوش شریف خونده؛ چرا به ادامه تحصیل و دکتری فکر نکرده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: کدومش میگیره همون که زبان پرسید؟
نه متاسفانه؛ قسمت نشد یکی دیگه شون که زمینه ی کاریش به من میخورد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۰۵ ب.ظ
من خودم از سوتی سرهنگ علی فر کلی خندیدم
اما خدایی یه کم منصف باشیم اون کسی که باعث این سوتی شده میگه اطلاعات ویکی پدیا معتبر نیست! خوب کی غیر معتبرش میکنه؟ یه ادم بی وجدانی مثل تو برای خنده
ما می خندیم اما شخصیت و ابروی یکی داره ویران میشه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۵۰ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: کدومش میگیره همون که زبان پرسید؟
نه متاسفانه؛ قسمت نشد یکی دیگه شون که زمینه ی کاریش به من میخورد.
به هر حال تبریک میگم. از نظر من اینکه شهر خودتون موندید خیلی بهتر از برخی از دانشگاه های دیگه هست!!
بنظرم در کنارش به سایر مسائل هم برس که تک بعدی نشدی...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بنظرم در کنارش به سایر مسائل هم برس که تک بعدی نشدی...
شفاف سازی کنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: تک بعدی نشدی...
تک بعدی خیلی خوبه!
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: نمیخونم دیگه اصلا
راضیم ازت
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۱ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: رکب
از جای دیگه رکب نخوری بلند صلواتتتت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ب.ظ
کاربر Riemann، ای آنکه با جاوا اسکریپت راز ها داری، ای که بر سر خان انگیولار بهره های فراوان برده ای، به این پست من جوابی ده:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - rasti389 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۳ ب.ظ
گروه تلگرام برا کنکوری های ارشد کامپیوتر ۹۶
اهداف گروه :
معرفی منابع رتبه های زیر صد
بررسی مصاحبه ها و کارنامه های رتبه های برتر
سوال و جواب درسی
برنامه ریزی و ایجاد انرژی
لینک گروه:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۵ ب.ظ
گلریزان برای خرید این
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۵ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: گلریزان برای خرید این
سی پی یوش دو تا هسته فیزیکی داره ها. در جریانی که؟
|