|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۲ ب.ظ)aamitis نوشته شده توسط: باتردید گفتم :"مادرجان،اگر آدم عاشق باشد زندگی چقدر دلنشین تر بر آدم میگذرد ، نه؟"
مادر: برو بچه جون. ما خودمون اینکاره ایم. حالا اسم و مشخصاتشو بگو.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۲ ب.ظ
همچنان که شما منتظر اذان هستید؛ با اجازه شما ما افطاری رو خوردیم تموم شد !!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۸ ب.ظ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۲ ب.ظ)reza.kh نوشته شده توسط: همچنان که شما منتظر اذان هستید؛ با اجازه شما ما افطاری رو خوردیم تموم شد !!!
تو اخبار نشون میداد یه روستایی کلا سه ساعت و نیم روزه میگرن البته نمیدونم مسلمونی اونجا هست یا نه
ولی به هر حال این دیگه خیلی نامردیه
Sent from my C6603 using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۳ ب.ظ
احساس میکنم رییس سازمان سنجش خیلی خسته است فکر کنم همه برگه ها رو خودش با خودکار قرمز تصحیح میکنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ب.ظ
اینستاگرام چجوری میتونه شما رو غمگین کنه
ببین، قضیه یه چرخهی بیماره. باعث و بانیش هم خودمون هستیم. ما چیزهایی که در مورد خودمون میفرستیم تو #اینستاگرام رو فیلتر میکنیم. ما خودمون رو یه جور دیگه نشون میدیم. یه جورِ بهتر، باحالتر، خفنتر، خوشگلتر، شادتر و باهوشتر. ولی خب چرا؟
هر وقت میایم تو اینستاگرام میبینیم که به همه داره خوش میگذره. همه (همیشه) دارن پارتی میکنن، میرن سفر، با دوستاشون میرن کافه و خوش میگذرونن، وضعشون خوبه، خفن هستن، فاز روشنفکر دارن و جهانبینی عمیقی دارن. ولی ما یه گوشه تنها نشستیم، اصلنم باهوش و خفن نیستیم، و زندگیمون داره بدون حوصله سَرمیره.
و اینجاست که دوتا اتفاق میافته.
۱) از مقایسهی زندگی خودمون با زندگی دیگران غمگین میشیم و هرچه زمان بیشتری رو توی اینستا میگذرونیم حس خوشبختی خیلی از ما دورتر میشه.
۲) سعی میکنیم ما هم کم نیاریم! آدمیزاد است دیگر، دوست نداره کم بیاره. پس ما هم سعی میکنیم زندگیمون رو بهتر از نسخهی واقعیش نشون بدیم. و بدین صورت در این «غمگینی جمعی» مشارکت خود را اعلام میداریم و از خودِ واقعیمون دور میشیم و به جای اینکه حالِ واقعیمون رو خوب کنیم حالِ خوبِ فِیکی رو پست میکنیم تو اینستاگرام و زیرش هشتگ میزنیم #ما_خیلی_خفنیم یا #ما_خیلی_باحالیم.
یکی دیگه هم عکس ما رو میبینه و واکنش مشابهی نشون میده چون میخواد ثابت کنه اون هم شاد و باحال و خفنه. و این چرخه ادامه پیدا میکنه.
پس حواستون باشه که عکسهای اینستاگرام فقط یه لحظهی گلچشنشده از زندگی طرفه و همهی قضیه رو نشون نمیده. پس چهار تا راهکار براتون دارم:
۱⃣ اینقدر تو اینستاگرام نچرخید. گردنت درد نگرفت؟!
۲⃣وقتی هم توش میچرخید بدانید و آگاه باشید که همه همیشه خوشبخت و باحال و روشنفکر نیستن. شما هم اونقَدر بدبخت و بیحال و بیذوق و بیذکاوت نیستین.
۳⃣ خودتون باشید بابا! به نظرم خیلی باحالتره اگه یکی من رو به خاطر خودِ زشت و احمق و پر از عقده دوست داشته باشه، و نه به خاطر منِ اینستاگرام. #خودت_باش #زشت_باش.
۴⃣کاری بکنید که همیشه (اوکی، اکثر اوقات) واقعن خوشحال باشید و باحال و باهوش. به جای اینستاگرامگردی کتاب بخونید. به جای #منوتو، یه چندتا فیلم مستند خوب ببینید. به جای وقت گذروندن تو گروههای تلگرام یه کلاس درستحسابی برید و یه چیزی یاد بگیرید. واقعی زندگی کنید و همونو پست کنید تو اینستاگرام.
خلاصه اینکه سخت نگیرید. برید سر یه پرتگاه، به دریا خیره بشید و گذر عمر ببینید.
خوشم نمیاد ازش :| و خدا رو شکر که حالا ندارمش.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ
تا دقایقی دیگر یورو ۲۰۱۶ شروع میشه
ویوا اسپانیا!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: تا دقایقی دیگر یورو ۲۰۱۶ شروع میشه
ویوا اسپانیا!
ساعات مسابقات را هم بگید
تصمیم دارم فوتبال خارجی نگاه کنم خیلی تمیز بازی میکنن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ ب.ظ
"ساعات مسابقات را هم بگید
تصمیم دارم فوتبال خارجی نگاه کنم خیلی تمیز بازی میکنن"
سایت varzesh3 قسمت نتابج زنده بازی های هر روز رو میگه جداول گروه ها هم پایین هست می تونید روزای بازی های تیمها رو ببینین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda.n91 - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۰۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: فکر می کنید رتبه تون بد میشه؟
حالا به این فکر کنید که رتبه تون یه جوری بشه که ندونید جایی که میخواید قبول هستید یا نه؟ یعنی رو مرز باشید!
اینطوری دیگه تا شهریور استرس دارید.   
از صبح تا حالا خوب از خجالت پشت کنکوریا در اومدین، ایشالله براتون جبران کنیم
ن میدونین چی از همه سخت تره، اینی ک بدونین میتونستین رتبه خوبی بیارین، اما به خاطر ترس همه چی رو باختین !!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: تا دقایقی دیگر یورو ۲۰۱۶ شروع میشه
ویوا اسپانیا!
چه حالی کردیم با zdf و برنامه ی افتتاحیه 
djاش و حرکات موزون و منشوری کلی حال داد بعد شبکه ۳ منصوریان رو اوورده بود :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ
باید یه گیرنده دیجیتال بگیرم با لپ تاپ فوتبال نگاه کنم ...
مگه میذارن یه فوتبال ببینیم   
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda.n91 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۷ ق.ظ
دوتا سوال داشتم
اول اینکه پارسال ساعت چند نتایج رو زدن؟ 
دوم اینکه به نظرتون ارزش داره یه پشت کنکوری ی سال دیگه هم صبر کنه ک شریف یا تهران بره، یا قبولی تو هر دانشگاهی که بود، مهم نیست؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۰ ق.ظ
مثل اینکه فعالیت های استرس زای من داره نتیجه میده. 
ای بابا! چرا آواتار من درست نمیشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ق.ظ
این مسابقه پیش بینی یورو شبکه ۳ هم جالبه! کسی خوش شانس هست شرکت کنه شاید ماشین رو ببره شیرنی هم به بچه ها شیر طالبی بده
|