|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۲ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خیلی حال میده آدم با یه دریل چکشی یه جایی رو سوراخ کنه یا با اره زنجیری یه چیزی رو ببره. یا با پتک بکوبه رو یه چیزی.   
سنگ جت هم خوبه با اون صدای خفنش 
خدا به داد خانواده هاتون برسه داداش منم همینطوره   
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۲ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خیلی حال میده آدم با یه دریل چکشی یه جایی رو سوراخ کنه یا با اره زنجیری یه چیزی رو ببره. یا با پتک بکوبه رو یه چیزی.   
سنگ جت هم خوبه با اون صدای خفنش 
اون که عالیه. آدم اصلا صداشو که میشنوه میخواد بزنه بیستونه باهاش بتراشه. 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۲ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: نه که تو هم خیلی بهم پسش دادی!
+ من میام اینجا گشنم میشه! همش حرفه غذاست! آفاق یا اسم شهرت بگو یا میگم! فقط واسه اینکه بحث غذا تموم شه 
 بیاشهرمون پسش بگیر :دی
چند نفر به یه نفر:|
زهرا من وتو رو یه نیمکت نشستیم رکتنگل کشیدم تو دیگه چرا داری گول میخوری گول نخوری ها روزه ات باطل میشه :دی
+دیلیجنت من خودمم سکوت میکنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۷ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: دوستان عزیز یه سوال دارم شماها سرکار نمیرین؟ دیشب تا کی بیدار بودین!!!!!! جغد که چه عرض کنم...
ما خفنیم، هر وقت دلمون بخواد میریم سر کار
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۱ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: این سیستم جغدینگ! زیاد هم جالب نیست. کلا ۱ ماه کسل تشریف دارید!! البته شاید برای من اینطوریه
من خودم به تجربه فهمیدم سحر نون پنیر (قطعا بدون گردو!!) همراه خیار یا هندونه عالیه. تخم مرغ هم خوبه.
من اینطوری عمل میکنم: سحر یه چیز سبک میخورم (برنج هم خوبه اما نباید خیلی سنگین بشید) تا ظهر کارام میکنم که غالبا فکری هست مانند برنامه نویسی و مطالعات تخصصی-فنی. البته بینش هم حتما یه مقدار استراحت میکنم (مثلا ترجیح میدم کمی دراز بکشم و چشمام ببندم). بعد از نماز ظهر میخوایم (در حد ۳-۴ ساعت). بعد که بیدار شدم تا نزدیک افطار مطالعه میکنم. اینکه چی میخونم بستگی به برنامه ام داره اما غالبا غیر درسی هست و بیشتر مطالعات کاربردی هست. در کنارش کتب مربوط به علمای دینی + قرآن هم میخونم. بعد از نماز و افطار هم باز کارایی میکنم که نیاز به تمرکز و فکر داره و این کار تا نصف شب ادامه داره . بعد حدود ساعت ۱:۳۰ تا ۳:۴۵ باز دوباره میخوایم که از خواب شب هم استفاده کرده باشم.
البته اواخر ماه رمضان که یه مقدار ضعیف میشم بین خواب بعد از نماز ظهر و افطار کارای سبک تر میکنم یعنی مطالعات ساده تری دارم (کتابای ادبی) یا فرضا فیلم میبینم و اینکه سعی بیشتر دعا و قرآن بخونم...
در کل سخت نگیرید. حیفه این ماه ساده از دست بره و هیچ کاری برای افزایش سطح معرفت خودمون نداشته باشیم 
یعنی تو این یه ماه شما نمیرین نون هم بخرین همش مطالعه همش درس همش کتاب؟؟؟؟    
من همه کارام رو میکنم. مثلا همین الان تازه از سر کلاس برگشتم (رفته بودم یه چیزی تدریس کنم). منتهی روال روتین کاری م همونه ولی قابل تطبیق با همه شرایط هست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ب.ظ
بستنی اسکوپی شکلات تلخ معجون ترش وانیل پسته شاه توت
چیزی نیس گاربج کالکشن حافظم بود
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - همیلا - ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۹ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: گه مثل من زیر کولر باشین و فعالیت بدنی آنچنانی هم نداشته باشین، اونوقت همه چی نارگیله 
فعالیت بدنی موجب تشنگی میشه که جلوی کولر نشستن یه مقداری کمک میکنه. فعالیت مغزی قند خون آدم رو فوری پایین میاره آدم نمیتونه ۲ رو با ۲ جمع کنه، تازه من چشمام سیاهی میره بعدش چون ضعیفه... 
ولی هیشکی مثل کارگرا اذیت نمیشن، مخصوصا اونایی که کار ساختمانی و اینا انجام میدن.
کارگرا که روزه نمیگیرن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۰ ب.ظ)همیلا نوشته شده توسط: کارگرا که روزه نمیگیرن
هستند عدهای هم که میگیرند.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۴ ب.ظ
خیلی روزگار بدی شده. خیلی زندگیا سخت شده. این قفل Denuvo اومده شرایطو سخت کرده. دیگه فیفا کرک نمیشه. ای بابا. آخه چرا.
کسی کلید اشتراکی خریده تا حالا؟ فایده داره؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: بستنی اسکوپی شکلات تلخ معجون ترش وانیل پسته شاه توت
چیزی نیس گاربج کالکشن حافظم بود 
الان فقط کله پاچه   
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۱ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: این سیستم جغدینگ! زیاد هم جالب نیست. کلا ۱ ماه کسل تشریف دارید!! البته شاید برای من اینطوریه
من خودم به تجربه فهمیدم سحر نون پنیر (قطعا بدون گردو!!) همراه خیار یا هندونه عالیه. تخم مرغ هم خوبه.
من اینطوری عمل میکنم: سحر یه چیز سبک میخورم (برنج هم خوبه اما نباید خیلی سنگین بشید) تا ظهر کارام میکنم که غالبا فکری هست مانند برنامه نویسی و مطالعات تخصصی-فنی. البته بینش هم حتما یه مقدار استراحت میکنم (مثلا ترجیح میدم کمی دراز بکشم و چشمام ببندم). بعد از نماز ظهر میخوایم (در حد ۳-۴ ساعت). بعد که بیدار شدم تا نزدیک افطار مطالعه میکنم. اینکه چی میخونم بستگی به برنامه ام داره اما غالبا غیر درسی هست و بیشتر مطالعات کاربردی هست. در کنارش کتب مربوط به علمای دینی + قرآن هم میخونم. بعد از نماز و افطار هم باز کارایی میکنم که نیاز به تمرکز و فکر داره و این کار تا نصف شب ادامه داره . بعد حدود ساعت ۱:۳۰ تا ۳:۴۵ باز دوباره میخوایم که از خواب شب هم استفاده کرده باشم.
البته اواخر ماه رمضان که یه مقدار ضعیف میشم بین خواب بعد از نماز ظهر و افطار کارای سبک تر میکنم یعنی مطالعات ساده تری دارم (کتابای ادبی) یا فرضا فیلم میبینم و اینکه سعی بیشتر دعا و قرآن بخونم...
در کل سخت نگیرید. حیفه این ماه ساده از دست بره و هیچ کاری برای افزایش سطح معرفت خودمون نداشته باشیم 
یعنی تو این یه ماه شما نمیرین نون هم بخرین همش مطالعه همش درس همش کتاب؟؟؟؟    
من همه کارام رو میکنم. مثلا همین الان تازه از سر کلاس برگشتم (رفته بودم یه چیزی تدریس کنم). منتهی روال روتین کاری م همونه ولی قابل تطبیق با همه شرایط هست 
   چه با برنامه . من دقیقه بعدمو نمیدونم میخوام چکار کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۰ ب.ظ
+عزیزم تو زبان اسپانیایی بلدی؟
- بله عزیزم بلدم
+یکم اسپانیایی حرف بزن ببینم
- آندرس اینیستا سرخیو راموس گارسیا ژابی آلونسو 
+ معنیش چی میشه حالا ؟؟!
- یعنی هیچ وقت فراموشت نمیکنم عزیزم 
+مرسی دوستم
- دیگو کاستا 
+ این معنیش یعنی چی؟
- دوستت دارم 
+ مرسیییییییی منم دیگو کاستا
پ.ن: بهترین دانشگاه اسپانیا هم نیو کمپ بارسلونا هست 
پ.ن۲ : کاسمیرو ------> دیوونتم  
----------------------------------------------------
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سحر که فقط نون پنیر یا کره مربا میخورم با آب.
اینا سیر نگه میداره تا افطار ؟! آخه سحر ما همیشه پلو اینا میخوریم. ولی افطارُ معمولا با نون پنیر شروع میکنیم بعدشم شام.
ما ک رفتیم کباب تابه ای درست کنیم برا سحر.
منم اینجوری میمیرم از گرسنگی از افطار تا سحر سه وعده غذای کاااااامل باید بخورم ، کلا از افطار تا سحر فقط در حال خوردن غذا هستم ، همه ماه رمضون وزن کم میکنن من یکی وزن اضافه میکنم ، بابام میگه سارا قشنگ حال گرسنگان رو در این ماه درک میکنه . ولی خدایی حال تشنگان رو قشنگ درک میکنم در طول روز فقط تشنگیییییییی منو میندازه .
دعای سحر رو خیلی دوست دارم .
راستی دیلیجنت دیگو کاستا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۰ ق.ظ)neda.n91 نوشته شده توسط: من نشستم برا nامین بار فیلم غرور و تعصب و دیدم ، فیلمام تموم شدن
inception فیلم خوبی بود، فقط من نفهمیدم آخرش چی شد 
طاعات وعبادات قبول حق دوستان پاشین سحری بخورین 
منم فیلمام تموم شدن که این inception رو دیروز دانلود کردم به نظر منم فیلم خوبی بود یه سری نقد هم خوندم ازینکه آخرش چی شد که هیچ کدوم هم به نتیجه قطعی نرسیده بودن. ولی چیزی که برام سواله اینه که اصلا چه اهمیتی داره آخر فیلم قهرمان داستان که صورت بچه هاش رو میبینه تو واقعیت بوده یا تو رویا؟ حالا اگه تو رویا باشه ما به این نتیجه میرسیم که الان ما هم تو رویا هستیم و باید خودکشی کنیم تا به واقعیت برسیم؟ خب هیچ کس که چنین کاری نمیکنه
به نظر خودم قشنگترین تاثیر فیلم همون مفاهیمی هست که میگفت قوی ترین انگل غیرقابل نابودی فکر هست و وقتی تو ذهن ایجاد میشه تقریبا غیرممکنه نابودش کنی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۰ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: راستی دیلیجنت دیگو کاستا ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
دیگو کاستا، کاسمیرو :
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۰ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: منم اینجوری میمیرم از گرسنگی از افطار تا سحر سه وعده غذای کاااااامل باید بخورم ، کلا از افطار تا سحر فقط در حال خوردن غذا هستم ، همه ماه رمضون وزن کم میکنن من یکی وزن اضافه میکنم ، بابام میگه سارا قشنگ حال گرسنگان رو در این ماه درک میکنه . ولی خدایی حال تشنگان رو قشنگ درک میکنم در طول روز فقط تشنگیییییییی منو میندازه .
دعای سحر رو خیلی دوست دارم .
راستی دیلیجنت دیگو کاستا 
اون کاربری که اصرار داشت من زیاد غذا می خورم تحویل بگیره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۲ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  بیاشهرمون پسش بگیر :دی
چند نفر به یه نفر:|
زهرا من وتو رو یه نیمکت نشستیم رکتنگل کشیدم تو دیگه چرا داری گول میخوری گول نخوری ها روزه ات باطل میشه :دی
+دیلیجنت من خودمم سکوت میکنم 
حالا چرا این همه راه بریم اونجا؟ همینجا هستی بیار بده 
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۸ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دیگو کاستا، کاسمیرو :
عکس پروفایلت هم خیلی زیباست, و هم آشنا خیلی!
|