|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۶ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: مگه در خوابگاه نیستی؟ خوابگاه که سحری و افطاری رو می ده
 من کلا غذاهای دانشگاه رو نمیخورم مگر این که واقعا مجبور بشم 
شاید آشپزی وقت آدمو بگیره ولی خب حداقلش اینه که غذای آدم سالم،غذاهای دانشگاهی کیفیت مواد اولیه که افتضاحِ و برای این که به خورشت و برنجشون رنگ بدن روغن زیادی رو بهش اضافه میکنن و خیلی غذاهاشون چرب :|
+مکان زندگیم نه شیراز نه گیلانغرب شما تصور کن ما کوچ نشین :دی حالا بیخیال بشید و هزینه هات چاکلت رو کارت به کارت بفرمایید تا به نفرینهای دیگه گرفتار نشدید  
+من یه قرصی مصرف میکنم که عوارضش زیاده مخصوصا برای کبد:| برای همین عوارض روزی حداقل ۲۴ لیوان آب باید میخوردم اون موقع که روزه نبودم تو طول روز نهایت خودمو میکشتم میشد۱۱ تا حالا نمیدونم از فاصله افطار تا سحر اون ۲۴ لیوان اب رو چجوری جبران کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۱ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۰ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: پ.ن: میریم که سیستم جغدینگ رو آغاز کنیم. خب تا ساعت ۶ بیدار میمونم و میخوابم تا ساعتها بعد ! امیدوارم که دم دمای افطار بیدار بشم 
این سیستم جغدینگ! زیاد هم جالب نیست. کلا ۱ ماه کسل تشریف دارید!! البته شاید برای من اینطوریه
من خودم به تجربه فهمیدم سحر نون پنیر (قطعا بدون گردو!!) همراه خیار یا هندونه عالیه. تخم مرغ هم خوبه.
من اینطوری عمل میکنم: سحر یه چیز سبک میخورم (برنج هم خوبه اما نباید خیلی سنگین بشید) تا ظهر کارام میکنم که غالبا فکری هست مانند برنامه نویسی و مطالعات تخصصی-فنی. البته بینش هم حتما یه مقدار استراحت میکنم (مثلا ترجیح میدم کمی دراز بکشم و چشمام ببندم). بعد از نماز ظهر میخوایم (در حد ۳-۴ ساعت). بعد که بیدار شدم تا نزدیک افطار مطالعه میکنم. اینکه چی میخونم بستگی به برنامه ام داره اما غالبا غیر درسی هست و بیشتر مطالعات کاربردی هست. در کنارش کتب مربوط به علمای دینی + قرآن هم میخونم. بعد از نماز و افطار هم باز کارایی میکنم که نیاز به تمرکز و فکر داره و این کار تا نصف شب ادامه داره . بعد حدود ساعت ۱:۳۰ تا ۳:۴۵ باز دوباره میخوایم که از خواب شب هم استفاده کرده باشم.
البته اواخر ماه رمضان که یه مقدار ضعیف میشم بین خواب بعد از نماز ظهر و افطار کارای سبک تر میکنم یعنی مطالعات ساده تری دارم (کتابای ادبی) یا فرضا فیلم میبینم و اینکه سعی بیشتر دعا و قرآن بخونم...
در کل سخت نگیرید. حیفه این ماه ساده از دست بره و هیچ کاری برای افزایش سطح معرفت خودمون نداشته باشیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۶ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: مگه در خوابگاه نیستی؟ خوابگاه که سحری و افطاری رو می ده
 من کلا غذاهای دانشگاه رو نمیخورم مگر این که واقعا مجبور بشم 
شاید آشپزی وقت آدمو بگیره ولی خب حداقلش اینه که غذای آدم سالم،غذاهای دانشگاهی کیفیت مواد اولیه که افتضاحِ و برای این که به خورشت و برنجشون رنگ بدن روغن زیادی رو بهش اضافه میکنن و خیلی غذاهاشون چرب :|
+مکان زندگیم نه شیراز نه گیلانغرب شما تصور کن ما کوچ نشین :دی حالا بیخیال بشید و هزینه هات چاکلت رو کارت به کارت بفرمایید تا به نفرینهای دیگه گرفتار نشدید  
+من یه قرصی مصرف میکنم که عوارضش زیاده مخصوصا برای کبد:| برای همین عوارض روزی حداقل ۲۴ لیوان آب باید میخوردم اون موقع که روزه نبودم تو طول روز نهایت خودمو میکشتم میشد۱۱ تا حالا نمیدونم از فاصله افطار تا سحر اون ۲۴ لیوان اب رو چجوری جبران کنم
دکتر سمانه تجویز میکنه اگر قطع قرص براتون ضرر داره لطف کنین روزه نگیرین . ۲۴ لیوان آب در طول روز نه یه دفعه ای!!!!!! میمیری آفاق تازه فامیلمو پیدا کردم
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۱ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۰ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: پ.ن: میریم که سیستم جغدینگ رو آغاز کنیم. خب تا ساعت ۶ بیدار میمونم و میخوابم تا ساعتها بعد ! امیدوارم که دم دمای افطار بیدار بشم 
این سیستم جغدینگ! زیاد هم جالب نیست. کلا ۱ ماه کسل تشریف دارید!! البته شاید برای من اینطوریه
من خودم به تجربه فهمیدم سحر نون پنیر (قطعا بدون گردو!!) همراه خیار یا هندونه عالیه. تخم مرغ هم خوبه.
من اینطوری عمل میکنم: سحر یه چیز سبک میخورم (برنج هم خوبه اما نباید خیلی سنگین بشید) تا ظهر کارام میکنم که غالبا فکری هست مانند برنامه نویسی و مطالعات تخصصی-فنی. البته بینش هم حتما یه مقدار استراحت میکنم (مثلا ترجیح میدم کمی دراز بکشم و چشمام ببندم). بعد از نماز ظهر میخوایم (در حد ۳-۴ ساعت). بعد که بیدار شدم تا نزدیک افطار مطالعه میکنم. اینکه چی میخونم بستگی به برنامه ام داره اما غالبا غیر درسی هست و بیشتر مطالعات کاربردی هست. در کنارش کتب مربوط به علمای دینی + قرآن هم میخونم. بعد از نماز و افطار هم باز کارایی میکنم که نیاز به تمرکز و فکر داره و این کار تا نصف شب ادامه داره . بعد حدود ساعت ۱:۳۰ تا ۳:۴۵ باز دوباره میخوایم که از خواب شب هم استفاده کرده باشم.
البته اواخر ماه رمضان که یه مقدار ضعیف میشم بین خواب بعد از نماز ظهر و افطار کارای سبک تر میکنم یعنی مطالعات ساده تری دارم (کتابای ادبی) یا فرضا فیلم میبینم و اینکه سعی بیشتر دعا و قرآن بخونم...
در کل سخت نگیرید. حیفه این ماه ساده از دست بره و هیچ کاری برای افزایش سطح معرفت خودمون نداشته باشیم 
یعنی تو این یه ماه شما نمیرین نون هم بخرین همش مطالعه همش درس همش کتاب؟؟؟؟   
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۷ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: مثلا سحری هات چاکلت بخورین   
کاربر بلک این اشتهایی که من از شما میبینم یه شیشه مربا سحر تموم میشه . اسمشم سحری سبکه    
اشتها چیه؟! یه کم کره مربا میخورم. همین. 
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۷ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: آخ جووووووووون نفرین دیروزم گرفت     من به عشقم میرسم ولی ماه رمضون و پیتزا؟؟؟؟ اصلا جور در نمیاد     
من نهایتش یه ماه پیتزا رست بیف نمی خورم. اما شما تا ابد خودتون رو از خوردن یه هات چاکلت مشتی محروم کردید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۷ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: مثلا سحری هات چاکلت بخورین   
کاربر بلک این اشتهایی که من از شما میبینم یه شیشه مربا سحر تموم میشه . اسمشم سحری سبکه    
اشتها چیه؟! یه کم کره مربا میخورم. همین. 
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۷ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: آخ جووووووووون نفرین دیروزم گرفت     من به عشقم میرسم ولی ماه رمضون و پیتزا؟؟؟؟ اصلا جور در نمیاد     
من نهایتش یه ماه پیتزا رست بیف نمی خورم. اما شما تا ابد خودتون رو از خوردن یه هات چاکلت مشتی محروم کردید. 
باید برم آفاق رو راضی کنم   نمیشه از هات چاکلت گذشت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: باید برم آفاق رو راضی کنم   نمیشه از هات چاکلت گذشت
با این کار نه تنها من بلکه کلی از کاربرای دیگه رو از کنجکاوی می رهانید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: باید برم آفاق رو راضی کنم   نمیشه از هات چاکلت گذشت
نه معامله سر همون تامین یک ساله هات چاکلت + دستور تهیه اش     ضرر میکنیم سوژه خیلی طرفدار داره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: باید برم آفاق رو راضی کنم   نمیشه از هات چاکلت گذشت
نه معامله سر همون تامین یک ساله هات چاکلت + دستور تهیه اش     ضرر میکنیم سوژه خیلی طرفدار داره
البته این تامین یه ساله رو من هیچ وقت نگفتم بلکه شما خودتون بریدید و خودتون هم دوختید. اما دستورشو میتونم بهتون یاد بدم. البته الان که قومیت مشخص شده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: باید برم آفاق رو راضی کنم   نمیشه از هات چاکلت گذشت
البته این تامین یه ساله رو من هیچ وقت نگفتم بلکه شما خودتون بریدید و خودتون هم دوختید. اما دستورشو میتونم بهتون یاد بدم. البته الان که قومیت مشخص شده. 
قومیتمون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تامین یک ساله رو به خاطر داغ بودن سوژه من و آفاق تعیین کردیم  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: قومیتمون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تامین یک ساله رو به خاطر داغ بودن سوژه من و آفاق تعیین کردیم   
بختیاری
خوب من شرایطم رو گفتم. شما میتونید شرایط من رو قبول کنید و تا ساعت ۱ امروز شهرو اعلام عمومی کنید. میتونید تا آخر عمرتون هات چاکلت رقیق و لوس بخورید. 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: باید برم آفاق رو راضی کنم   نمیشه از هات چاکلت گذشت
ماه رمضونستو ودَرای رحمت خداوند بازِست آ برید ایستغارکنید بلکن پذیرفته بشِد شوما هم برا ای که مورد لطفش قرار بگیرید دستورو بذارید همه ایستفاده کنن 
+فامیل دور گولشو نخور
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: ماه رمضونستو ودَرای رحمت خداوند بازِست آ برید ایستغارکنید بلکن پذیرفته بشِد شوما هم برا ای که مورد لطفش قرار بگیرید دستورو بذارید همه ایستفاده کنن 
+فامیل دور گولشو نخور 
آفاق این زبون کجااییه؟   
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: قومیتمون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تامین یک ساله رو به خاطر داغ بودن سوژه من و آفاق تعیین کردیم   
بختیاری
خوب من شرایطم رو گفتم. شما میتونید شرایط من رو قبول کنید و تا ساعت ۱ امروز شهرو اعلام عمومی کنید. میتونید تا آخر عمرتون هات چاکلت رقیق و لوس بخورید.  
صادقانه دارم میگم من بختیاری نیستم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: صادقانه دارم میگم من بختیاری نیستم
خوب پس اصلا نسبتی با کاربر آفاق ندارید. دیگه با خیال راحت میتونیم معامله کنیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: صادقانه دارم میگم من بختیاری نیستم
خوب پس اصلا نسبتی با کاربر آفاق ندارید. دیگه با خیال راحت میتونیم معامله کنیم. 
   دارم اینم صادقانه دارم بهتون میگم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: ماه رمضونستو ودَرای رحمت خداوند بازِست آ برید ایستغارکنید بلکن پذیرفته بشِد شوما هم برا ای که مورد لطفش قرار بگیرید دستورو بذارید همه ایستفاده کنن 
+فامیل دور گولشو نخور 
اگه اشتباه نکنم شما رفته بودی درس بخونی دیگه؟؟
|