|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یعنی من خودم یادم نبود اینو اینجا گفتم!!!
انجمنهای نینیسایت و نوعروس رو یه چک بکن صحبت پراید تو هست عجیجم کجای کاری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یعنی من خودم یادم نبود اینو اینجا گفتم!!!
انجمنهای نینیسایت و نوعروس رو یه چک بکن صحبت پراید تو هست عجیجم کجای کاری
:| این انجمن نو عروس و نی نی سایت رو که میگید من هنوز یک بار هم وارد سایتشون نشدم که بخوام بحثهای خاله زنکیشونو دنبال کنم و اسمشونو اینجا تو پستا دیدم
+کاربر بلک منظور من به پس اندازتون برای خرید لامبورگینی آونتادور برمیگشت نه بحث هایی که کاربر بهنام منظورشون .
+جالبه کاربر بهنام همه فروم های مربوط به خانمارو هم پیگیرن و اخبار ثانیه به ثانیه اش رو دارن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - admin - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ق.ظ
رو کاغذ این امکان وجود داره که ژاپن سه بازی بعدی رو ببره بشه ۱۲ امتیاز، از اون ور چین هم دو تا بازی رو ببره که بعید نیست بشه ۱۴ امتیاز و ایران هم دو تا بازی رو ببازه همون ۱۰ امتیاز بمونه. اینطوری المپیکی نمیشیم خواستم بگم که هنوز نرفتیم المپیک.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ق.ظ
هیچگاه در انتهای پیام هایتان نقطه نگذارید
محققان در نتیجه مطالعات خود از تاثیرات منفی نقطه گذاشتن در انتهای پیام ها خبر دادند چرا که رعایت گرامر و نقطه گذاشتن در انتهای پیام ها حس بی عاطفه بودن را به مخاطب شما منتقل می کند. در نتیجه مطالعات مشخص شد، با رعایت دقیق علائم نگارشی مثل نقطه در پیام، حس عاطفه و صداقت بین مخاطبین کمتر می شود و به صورت ناخودآگاه نوعی جنگ روانی پدید می آورد
منبع: تو پست یه کاربری تو لینکدین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ ق.ظ
چرا هرکاری میکنم نمیتونم نقل قول بگیرم؟؟ :-? بک گراند مانشت هم دوباره شد مثله قبل!
behnam5670 نوشته شده توسط: اما اصولش این هست که اول بنویسید، جای اعداد رو خالی بذارید، بعد شبیهسازیها رو انجام بدید. اینطوری اولاً کار اضافی انجام نمیدید، دوماً متوجه میشید که دقیقاً چیا لازم دارید. بسیار هم زودتر کار به اتمام میرسه.
چطور شد؟ متوجه نشدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ق.ظ
نزدیک ماه رمضون که میشه یاد ماه رمضون سال قبلش میفتم ...
یاد قول و قرارهایی که با خودم و خدا بستم و بهشون عمل نکردم ...
یاد عهدی که بستم و شکستم ...
یاد معرفت و مرامی که تو این یه سال نداشتم ...
کارهایی که قول داده بودم انجام بدم و فراموش کردم ...
دلیل همه اینا همین فراموشیه، ... فراموش کردم چقدر بهم لطف داشت، چقدر بهم محبت کرد، چقدر برام فرصت های خوب و عالی محیا کرد، فراموش کردم که سپاسگذار باشم ... خدا رو فراموش کردم ...
نمیدونم با این فراموشی چیکار کنم ... هر سال همین بساطه؛ دیگه دوست ندارم اینطور باشم ...
وَ لا تَکُونُوا کالَّذِینَ نَسوا اللَّهَ فَأَنساتُمْ أَنفُسهُمْ أُولَئک هُمُ الْفَسِقُونَ
و همچون کسانى نباشید که خدا را فراموش کردند و خدا نیز آنها را به «خود فراموشى» گرفتار کرد، ایشان همان فاسقانند.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: هیچگاه در انتهای پیام هایتان نقطه نگذارید
محققان در نتیجه مطالعات خود از تاثیرات منفی نقطه گذاشتن در انتهای پیام ها خبر دادند چرا که رعایت گرامر و نقطه گذاشتن در انتهای پیام ها حس بی عاطفه بودن را به مخاطب شما منتقل می کند. در نتیجه مطالعات مشخص شد، با رعایت دقیق علائم نگارشی مثل نقطه در پیام، حس عاطفه و صداقت بین مخاطبین کمتر می شود و به صورت ناخودآگاه نوعی جنگ روانی پدید می آورد
من همیشه نقطه می گذارم
جالب بود
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: هیچگاه در انتهای پیام هایتان نقطه نگذارید
به نظر میاد منظوررش زبان انگلیسی باشه، تو فارسی حسی که من دریافت می کنم از نقطه گذاشتن، ادب و دقته و نقطه نگذاشتن به معنی اهمیت ندادن و سرسری بودنه، حداقل برداشت من که اینه...
البته تو فارسی علامت تعجب بار معنایی منفی زیادی داره و معتقدم موقع !!! گذاشتن باید خیلی دقت کرد که طرف مقابل ناراحت نشه، برداشت من از علامت تعجب تو فارسی معمولا پوزخند و نیش زدن مگه اینکه خلافش ثابت شه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۶ ب.ظ
با توجه به منبع اشاره شده، محقق مذکور احتمالا خود اون کاربر بوده! که چون حال و حوصله این علامتگذاریها رو نداشته، الان اومده برای توجیه این غلطنویسی یه برچسب علمی هم بهش بزنه!
به نظر من بین استفاده از قواعد نگارشی و اعمال نظم در زندگی رابطه مستقیمی برقراره، برای مثال در اکثر موارد، فردی که توی نوشتههاش از علائمی مثل نقطه، ویرگول، نقطه ویرگول و گیومه به شکل صحیح و قواعد کلیتری برای تفکیک متن و خوانایی بیشتر مثل پاراگرافبندی و بولتگذاری استفاده میکنه، نسبت به کسی که نمیکنه از نظر ذهنی و فیزیکی دارای نظم بهتری هست، البته نوع دستخط هم تا حد زیادی به همین صورته و افراد خوشخط معمولا کمد، کیف پول، میز کار و دسکتاپ مرتبتری دارند و البته تو برنامهنویسی هم کدهای تمیز، کامنتگذاری شده و یکپارچهتری رو از نظر انتخاب اسم متغیرها، توابع و... مینویسند.
حالا اگه عدم اعمال این قواعد نگارشی محدود به نوشتههای عامیانه فضای مجازی باشه زیاد آزاردهنده نیست (مثل عدم استفاده از نیمفاصله)، ولی وقتی متاسفانه حتی تو خیلی از پایاننامهها و کتابها هم مشاهده میشه، دیگه به نظرم قابل صرفنظر کردن نیست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۶ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: حالا اگه عدم اعمال این قواعد نگارشی محدود به نوشتههای عامیانه فضای مجازی باشه زیاد آزاردهنده نیست (مثل عدم استفاده از نیمفاصله)، ولی وقتی متاسفانه حتی تو خیلی از پایاننامهها و کتابها هم مشاهده میشه، دیگه به نظرم قابل صرفنظر کردن نیست.
گفتی نیم فاصله یاد بدبختی های تز افتادم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ
آقای Milestone شما در مانشت چی رو می گیری نیم فاصله می شه ما هرچی رو امتحان کردیم نشد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: آقای Milestone شما در مانشت چی رو می گیری نیم فاصله می شه ما هرچی رو امتحان کردیم نشد.
با اجازه کاربر مایلستون:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۲ ب.ظ
وقتی بک گراند مانشت رو میبینم حس میکنم سایت مهدکودک باز کردم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۷ ب.ظ
امروز بابام رفته بود میوه فروشی میوه بخره. وقتی برگشت من طبق معمول بین میوه ها چشمم دنبال گیلاسام می گشت اما یهو دیدم یه عالمه توت فرنگی بین میوه هاست. بابام گفت میوه فروشه اول می داد ۱۰ تومن اما بعدش به خاطر دو روز تعطیلی پیش رو و خراب نشدن میوه هاش داد ۵ تومن که زیاد ببرم.
اونوقت من الآن دارم فکر می کنم نرخ سود قانونی میوه فروشی ها تو این مملکت چقدره؟ طرف دیگه میوه هاش رو زیر قیمت خرید خودش که نمی فروشه. وقتی یکدفعه قیمت میوه اش رو از ۱۰ می رسونه به ۵ یعنی احتمالاً در حالت عادی داره ۲ برابر قیمت خریدش می فروشه! :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: آقای Milestone شما در مانشت چی رو می گیری نیم فاصله می شه ما هرچی رو امتحان کردیم نشد.
با اجازه کاربر مایلستون:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
به جز آن ۰۱۵۷ بقیه رو امتحان کرده بودم نشده بود...آن هم می•زنم این طوری نقطه می اندازه
مگر اینکه با Tray layout،... بشه همین جوری نمی شه
|