|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۷ ق.ظ
زندگی گاه عجیب غیر قابل تحمل میشه!!!!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ق.ظ
چه ترمز به موقعه ای بود
Sent from my C6603 using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ق.ظ
این همه از زبان ترکی و انواع اقسام زبان صحبت کردید اصلا می دونستید زبانی به نام تالشی هم وجود داره ؟؟؟
کسی می دونست قبل از تشکیل حکومت صفویه در ایران بیشتر مردم به زبان پهلوی ( تالشی ) صحبت می کردن !!؟ با تشکیل حکومت شاه اسماعیل هم زبان به اجبار تغییر کرد و هم مذهب این شاه اسماعیل جنایت هایی انجام داده که فقط باید خودتون بخونید و قضاوت کنید قبر این شاه اسماعیل هم تو اردبیل هست ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: این همه از زبان ترکی و انواع اقسام زبان صحبت کردید اصلا می دونستید زبانی به نام تالشی هم وجود داره ؟؟؟
کسی می دونست قبل از تشکیل حکومت صفویه در ایران بیشتر مردم به زبان پهلوی ( تالشی ) صحبت می کردن !!؟ با تشکیل حکومت شاه اسماعیل هم زبان به اجبار تغییر کرد و هم مذهب این شاه اسماعیل جنایت هایی انجام داده که فقط باید خودتون بخونید و قضاوت کنید قبر این شاه اسماعیل هم تو اردبیل هست ...
من میدونستم البته نمیدونم زبان محسوب میشه یا فقط یک گویشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: این همه از زبان ترکی و انواع اقسام زبان صحبت کردید اصلا می دونستید زبانی به نام تالشی هم وجود داره ؟؟؟
من میدونستم البته نمیدونم زبان محسوب میشه یا فقط یک گویشه.
زبان
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۹ ب.ظ
برای اینکه بدونیم پپ چقد بزرگه باید نظر بزرگایی مثل انجلوتی رو دباره اون دونست:
آنچلوتی: نمیخواهم میراث گواردیولا را خراب کنم
سرمربی سابق رئال مادرید عنوان کرد که قصد ندارد تاثیرات گواردیولا در مدت حضورش در این باشگاه را تخریب کند و از توصیه های سرمربی اسپانیایی استفاده خواهد کرد.
او گفت:" برای مدتهاست که رابطه خیلی خوبی با گواردیولا دارم. فکر میکنم پیش از شروع فصل او صحبت کنم. پپ در مونیخ خیلی خوب کار کرد. نمیخواهم تغییر زیادی به وجود آورم بلکه کار او را جلو ببرم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۹ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: برای اینکه بدونیم پپ چقد بزرگه باید نظر بزرگایی مثل انجلوتی رو دباره اون دونست:
آنچلوتی: نمیخواهم میراث گواردیولا را خراب کنم
سرمربی سابق رئال مادرید عنوان کرد که قصد ندارد تاثیرات گواردیولا در مدت حضورش در این باشگاه را تخریب کند و از توصیه های سرمربی اسپانیایی استفاده خواهد کرد.
او گفت:" برای مدتهاست که رابطه خیلی خوبی با گواردیولا دارم. فکر میکنم پیش از شروع فصل او صحبت کنم. پپ در مونیخ خیلی خوب کار کرد. نمیخواهم تغییر زیادی به وجود آورم بلکه کار او را جلو ببرم.
تو بایرن که کار خاصی نکرد. باید دید تو سیتی چیکار می کنه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۹ ب.ظ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۱ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: اما اصولش این هست که اول بنویسید، جای اعداد رو خالی بذارید، بعد شبیهسازیها رو انجام بدید. اینطوری اولاً کار اضافی انجام نمیدید، دوماً متوجه میشید که دقیقاً چیا لازم دارید. بسیار هم زودتر کار به اتمام میرسه.
من که هنوز دست به پایان نامم نزدم، ایشالله آزاد شدیم یه مشورتی با هم بکنیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من که هنوز دست به پایان نامم نزدم، ایشالله آزاد شدیم یه مشورتی با هم بکنیم 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ
دنیای این روزای من ...
Download all links with IDM
یادم نیست تو این تاپیک کی دکلمه های رباعیات خیام رو پیشنهاد داده بود ...
هر کی بود دمش گرم ... منم فقط ریتوئیت می کنم و دوباره پیشنهاد می کنم به بقیه !!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۲ ب.ظ
چند روز قبل و چند روز بعد از ماه رمضونه فقط که آدم قدر آب خنک رو می فهمه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ)reza.kh نوشته شده توسط: دنیای این روزای من ...
Download all links with IDM
یادم نیست تو این تاپیک کی دکلمه های رباعیات خیام رو پیشنهاد داده بود ...
هر کی بود دمش گرم ... منم فقط ریتوئیت می کنم و دوباره پیشنهاد می کنم به بقیه !!
من بودم خوشحالم خوشتون اومده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۳ ب.ظ
امروز یه جا از قول وزیر دفاع خوندم که حاج احمد متوسلیان زنده است و اسیر اسرائیله.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nobody90 - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ب.ظ
دوستان کسی اینجا هست اندروید کد بزنه؟؟
سوال دارم ..
ممنون
|