|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ ب.ظ
بعد مدتها سلام
اینجا چقد عوض شده , قیافه های جدید زیاد شدن, که من نمیشناسم, سلام به قدیمی ها و جدیدی ها
یاد پارسال این موقع بخیر......
پارسال این موقع....
پارسال این موقع تقریبا فکرش رو هم نمیکردم امسال این موقع کجا باشم؛ اینجا!....
اگه بخوام ریز بشم احتمالا خیلی خنده دار خواهد بود حرفام برای خیلی ها , چون اکثراً قطعاً موقعیت های خیلی بهتری نسبت به من دارند , نسبت به پیشرفت یکساله من .... بخاطر همین از گفتن جزئیات میگذرم چرا که دست بالای دست بسیار است....
فقط همینقدر بگم که دو تا هدفی که کاملا بی ربط بودن از هم و من دنبالشون بودم خداروشکر به یک سوم راه رسیدن! و احتمالا اگه خدا بخواد و همچی خوب بره دارم کاراشونو درست میکنم که تا ۶ ماه آینده یکیشون تموم میشه و اون یکی هم به مراحل آخر برسه!
بودن افرادی که توی این یکسال به من خیلی چیزها یاد دادن, حالا یکسری شون که توفیق اجباری شد آموزشش هاشون و میتونیم تجربه بگیم بهشون, افرادی که ناخواسته و ندانسته چیزهایی در مورد مسائل کاری و... به من یاد دادن و یکسری هم بی دریغ خیلی چیزها به من آموزش دادن؛ شاید بتونم بگم نقطه عطفی شد برای من, دوستان خوبی که درمانشت پیدا کردم و تک تکشون به نوعی باعث پیشرفت من شدن و با حوصله و بی هیچ چشم داشتی به سوالات من جواب دادن... دوستانی که حتی اگه الان ببینمشون ؛ نمیشناسمشون!
نمیدونم این پست توسط اون دوستای خوب خونده میشه یا نه , امیدوارم هرجا هستن شاد باشن و سالم!
++دوستانی که گفتید برم اون پست مذکور بخونم لینک بدید ))) اینجوری من باید از حدود صفحات ۱۲۰۰ بگردم اینطوری که نمیشه , کمک کنید. هزینش کالت به کالت میشه!
دلمون برای گل دوم مسی تنگ شده , یادش بخیر پارسال هر ۱۵ دقیقه ۳ بار اکران داشت همینجا
یهو یاد گلدونای وستا افتادم که عکساشو پارسال گذاشته بود, خواستم بپرسم هستن هنوز یا خشک شدن؟
یه دوستی هم بود بعد کنکور رفت.... اسمش عوض شد.... برنگشت؟؟
اسکرین شاتام هنوزم که هنوزه موجوده , منظورم خاصی هم نداشتم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 05 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ ب.ظ
))))
به و به و به
ببین کی اینجاااااااست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 05 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: بعد مدتها سلام
اوه چقدر دلت تنگ شده بود
خیلی طولانیه یکی خلاصه اشو بگه ببینم زهرا چی گفته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۳۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (05 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: بعد مدتها سلام
اوه چقدر دلت تنگ شده بود
خیلی طولانیه یکی خلاصه اشو بگه ببینم زهرا چی گفته
خودم میگم خلاصشو, خلاصش یه شیرینیه , دوستان اثرار دارن اثثثثثثثثرااااااارررررررررررررر کی و کجا وعده دیدارشان؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 05 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: خودم میگم خلاصشو, خلاصش یه شیرینیه , دوستان اثرار دارن اثثثثثثثثرااااااارررررررررررررر کی و کجا وعده دیدارشان؟
اخه کله پاچه ضرر داره بابا به یه تخم مرغ آبپز راضی بشید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (05 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: خودم میگم خلاصشو, خلاصش یه شیرینیه , دوستان اثرار دارن اثثثثثثثثرااااااارررررررررررررر کی و کجا وعده دیدارشان؟
اخه کله پاچه ضرر داره بابا به یه تخم مرغ آبپز راضی بشید
آخه میترسم تخم مرغ آب پز هم مضر باشه, نظرت چیه بین ما ۸ نفر یه کشمش رو تقسیم کنی؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 05 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: آخه میترسم تخم مرغ آب پز هم مضر باشه, نظرت چیه بین ما ۸ نفر یه کشمش رو تقسیم کنی؟
پیشنهادای تو همیشه سازنده بوده مخصوصا در قضیه رکتنگل اخی یادش بخیررررر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 06 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ ق.ظ
چقدر خوبه آدم تکلیفش با خودش مشخص باشه و بدونه که می خواد چی کار کنه
وقتی که تکلیفمو با خودم مشخص کردم خیلی آروم شدم آرامشی که توی این چند سال بنابه دلایلی نداشتم ( البته بزرگترین دلیلش خودم بودم )
اصن انگار یادم رفته بود که یه کم هم زندگی کنم برای خودم
اما حالا خیلی خوشحالم که میدونم از زندگی چی میخوام )))))))
حالا دیگه نظر هیچ کسِ هیچ کس دیگه ایی مهم نیست چون من واسه خودم زندگی می کنم و همین برام بسه که خودم از خودم راضیم
انقدری آرومم که فک میکنم تو خوابمم ....
پ.ن :منو این همه خوشبختی محاله
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 06 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۵۸ ق.ظ
غمگین ترین آدمها کسانی هستند که برداشت دیگران برایشان زیادی مهم است.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 06 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۱ ق.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۱۸ ب.ظ)pure liveliness نوشته شده توسط: مینروا جان گفتی روز دختر. عشق اگه عشق باشه روز دختر نداره که، روز زن داره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 06 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ق.ظ
یه هفته ای شده که پام توی گچه...
نتیجه اخلاقی: خدایا قبل ازینکه زمین گیر بشم منو ازین دنیا ببر...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: یه هفته ای شده که پام توی گچه...
نتیجه اخلاقی: خدایا قبل ازینکه زمین گیر بشم منو ازین دنیا ببر...
افروز جان چته؟؟؟؟؟؟ آروم باش عزیزم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 06 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ ق.ظ)samane .gh نوشته شده توسط: چقدر خوبه آدم تکلیفش با خودش مشخص باشه و بدونه که می خواد چی کار کنه
وقتی که تکلیفمو با خودم مشخص کردم خیلی آروم شدم آرامشی که توی این چند سال بنابه دلایلی نداشتم ( البته بزرگترین دلیلش خودم بودم )
اصن انگار یادم رفته بود که یه کم هم زندگی کنم برای خودم
اما حالا خیلی خوشحالم که میدونم از زندگی چی میخوام )))))))
حالا دیگه نظر هیچ کسِ هیچ کس دیگه ایی مهم نیست چون من واسه خودم زندگی می کنم و همین برام بسه که خودم از خودم راضیم
انقدری آرومم که فک میکنم تو خوابمم ....
پ.ن :منو این همه خوشبختی محاله
من میدونم چه حس خوبیه انگار تموم عمری که اینجور نبود یه چیزی کم بود من جدیدا دکلمه های خیام هم دانلود کردم گوش میکنم آرامشم ۳X شده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - قاصدک۲۳ - ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۵۱ ب.ظ
سلام و عرض ادب
کسی از اعضای کلاس برنامه نویسی اینجا هست؟
من چند تا سوال دارم
ممنون میشم کسی باشه بتونه راهنمایی کنه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۲۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: من میدونم چه حس خوبیه انگار تموم عمری که اینجور نبود یه چیزی کم بود من جدیدا دکلمه های خیام هم دانلود کردم گوش میکنم آرامشم ۳X شده
دکلمه ها با صدای کی هست؟ از دانلودشون کردید؟
|