|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - elect - 24 دى ۱۳۹۷ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۷ ۰۳:۲۷ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: سلام خارجج دقیقا کدوم کشورر مظوره؟ تفاوتت هس بین کشورا اینام مهمم اون شخص چن سال اونجا بوده از جن سالگی قبلنم همو میشناختین ب نظرم کسیی رو پیداکنی ک همچینن تجربه ایی داره بهتر ج بگیری قبل ج نهایی کنار مشور خانواده و مشاوره حقوقی هم درنظر بگیر Women Only Swimming & Workout Classes رو سرچ کنن |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - negarin_ - 24 دى ۱۳۹۷ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۷ ۰۲:۵۹ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:عالی بود این جمله....خیلی....(24 دى ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: ممنون خانم خلیل پرور جان و جناب کدین.... ![]() خیلی ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی (۲۴ دى ۱۳۹۷ ۰۲:۵۱ ب.ظ)elect نوشته شده توسط:بله اینا مهم هست ولی خب من فقط میتونستم اینجا بصورت کلی سوالم رو مطرح کنم ...(23 دى ۱۳۹۷ ۰۳:۲۷ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: سلام راستش خیلی دلم میخواد با یه همچین فردی که تجربه ای داره صحبت کنم ولی متاسفانه کسی رو نمیشناسیم. ممنون سرچ میکنم |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Amir V - 24 دى ۱۳۹۷ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۷ ۰۱:۴۵ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: من میگم تا با یک نفر حداقل یک سال مراوده حضوری نداشتید وارد ازدواج نشید. حالا نظر منه و این عددا هم خب بستگی به فرد داره. اینطوری که از خارج بیان ازدواج کنن ببرن واقعا من نمیدونم چطوری شناخت را حاصل میکنن. من ادم هایی میشناسم مثلا یه تابستون اومدن کل پروسه را دو ماهه جمع کردن ولی خودم برام قابل هضم نیست.سلام. کودین جان به نظرم بعضی وقتا چاره ای نیست... برای هر دو طرف. اونی که از ایران بیرونه آپشن های خیلی کمی داره، اونی که داخل ایران هست هم شاید همینطور. من هم دوستانی دارم که در حال آشنایی از راه دور ان با فردی داخل ایران. وقتی اینجا کسی رو پیدا نکنی، مجبور میشی که توی ایران بگردی... و خب همه مشکلات احتمالی رو هم به جون بخری. (۲۴ دى ۱۳۹۷ ۰۲:۰۲ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: و متاسفانه خبرایی هم میشنوم که بعد از رسیدن پاشون به خارج درخواست طلاق میدن. و پول و دارایی پسر رو طبق قانون اونور به جیب میزنن..اینقدرا هم الکی نیست ![]() ولی خب در کل درصد خیلی بالایی دنبال راه خروج از ایرانن. مثلا من شنیدم که دخترایی میگن وااای امیر خیلی کیس خوبیه، من اینقدر دوست دارم برم خارج! در واقع نمیگن امیر کیس خوبیه چون طرز فکرش به من نزدیکه، خوش اخلاقه و غیره، بلکه به عنوان اولین فاکتور اینو میبینن که امیر خارجه! و این حال منو بهم میزنه. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - negarin_ - 24 دى ۱۳۹۷ ۰۵:۲۸ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۷ ۰۵:۱۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:در مورد این آدم ها چه دختر و چه پسر که هنوز هیچی نشده انتخابشون رو میکنن، طرف مقابل مجبوره، سهم طرف مقابلشو هم به دوش بکشه و ببینه که به درد هم میخورن یا نه...من اکثر ازدواج های تو ایران رو اینطوری دیدم که طرف نمیدونم چی دیده و پسندیده حالا باید طرف مقابل کلی فکر کنه... این اصلا قشنگ نیست..(24 دى ۱۳۹۷ ۰۱:۴۵ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: من میگم تا با یک نفر حداقل یک سال مراوده حضوری نداشتید وارد ازدواج نشید. حالا نظر منه و این عددا هم خب بستگی به فرد داره. اینطوری که از خارج بیان ازدواج کنن ببرن واقعا من نمیدونم چطوری شناخت را حاصل میکنن. من ادم هایی میشناسم مثلا یه تابستون اومدن کل پروسه را دو ماهه جمع کردن ولی خودم برام قابل هضم نیست.سلام. |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Amir V - 24 دى ۱۳۹۷ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: مثلاً بحث شراب خوردن، استخر مختلط و...به نظرم این طور مسایل رو میشه با طرفتون مطرح کنید ببینید چیه نظرش. اگه دغدغه تون استخر مختلط رفتن یا نرفتن هست، اینجا زندگی کردن خیلی سخت میشه... چون اینجا آدما به این مسایل فکر هم نمیکنن... خیلی از چیزایی که توی ایران تابو هست، اینجا جزو زندگی معمول هست. مثل آزادی پوشش، الکل نوشیدن، و غیره. اگر غیر قابل تحمل هست این مسایل براتون، بهتره بیشتر فکر کنید... اگر هم فکر میکنید که میتونید ادپت بشید به زندگی توی یک جامعه مدرن، خب خیلی بهتر میشه. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - elect - 24 دى ۱۳۹۷ ۰۹:۳۱ ب.ظ
توییت طلاقق جف بزوسو خوندین؟ |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - The BesT - 24 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۷ ۰۷:۰۵ ب.ظ)research.moghimi نوشته شده توسط: در یک جمله اگر تلاش کنید موفق می شید. من به تازگی ازدواج کردم و خانه خریدم و کلی درسته تلاش کردید و ازدواج کردید و انشالله هم خوشبخت میشید ولی دیگه وسط بحث با تبلیغ سایتتون از آب گل آلود ماهی نگیرید !!!! |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 24 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۳۳ ب.ظ
ازدواج نکنید ! یا بکنید ؟
|
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Hamed222 - 27 دى ۱۳۹۷ ۰۶:۴۷ ب.ظ
سلام دوستان. من داشتم در خصوص سایت های مشاوره جستجو میکردم که به این سایت رسیدم. امیدوارم به منم کمک کنید. من تو محل کارم با یه خانم ۲۵ ساله، فوق لیسانس و البته مذهبی آشنا شدم. الا ن بیش از ۱ سال هست همکار هستیم. مشکلی که من دارم این هست که چون این خانم خیلی برخورد محتاطانه با اقایون داره یکم بیان خواسته ام سخته و اصلا حدس نمیزنم واکنشش به درخواستم چی میتونه باشه. از طرفی ما قراره سال های زیادی همکار باشیم حالا اگر جواب ایشون منفی باشه میترسم چون تو یه واحد هم هستیم هر دومون اذیت بشیم. پیشنهادتون چیه .فکر میکنم چون همکاریم باید خودم بهش بگم تا یکی رو واسط کنم. تاحالا مورد اینطوری پیش اومده که به همکار یا همکلاسی تون که خیلی باهاش رابطه ندارید و خیلی هم رفتارش سنگین هست پیشنهاد ازدواج بدید؟؟ واکنششون چیه؟ خانم ها نظرشون چیه؟؟؟ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 27 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۷ ۰۶:۴۷ ب.ظ)Hamed222 نوشته شده توسط: سلام دوستان. من داشتم در خصوص سایت های مشاوره جستجو میکردم که به این سایت رسیدم. امیدوارم به منم کمک کنید. من تو محل کارم با یه خانم ۲۵ ساله، فوق لیسانس و البته مذهبی آشنا شدم. الا ن بیش از ۱ سال هست همکار هستیم. مشکلی که من دارم این هست که چون این خانم خیلی برخورد محتاطانه با اقایون داره یکم بیان خواسته ام سخته و اصلا حدس نمیزنم واکنشش به درخواستم چی میتونه باشه. از طرفی ما قراره سال های زیادی همکار باشیم حالا اگر جواب ایشون منفی باشه میترسم چون تو یه واحد هم هستیم هر دومون اذیت بشیم. پیشنهادتون چیه .فکر میکنم چون همکاریم باید خودم بهش بگم تا یکی رو واسط کنم. تاحالا مورد اینطوری پیش اومده که به همکار یا همکلاسی تون که خیلی باهاش رابطه ندارید و خیلی هم رفتارش سنگین هست پیشنهاد ازدواج بدید؟؟ واکنششون چیه؟به نظر من از این مورد صرف نظر کنید چون با توجه به همکار بودن سخت میشه براتون بعدا. حتی ممکنه به نیروی انسانی گزارش بدن که مزاحمت براشون درست کردید اگر خیلی بدبین باشن. مگر طرف خودش علنن علاقه نشون بده که به نظر این طور نیست. مطمین باشید اگر علاقه ای باشه یه جوری نشون میدن این برخورد محطاطانه به نظرم ناشی از نبود علاقس تا حدی |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - negarin_ - 27 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۷ ۰۶:۴۷ ب.ظ)Hamed222 نوشته شده توسط: سلام دوستان. من داشتم در خصوص سایت های مشاوره جستجو میکردم که به این سایت رسیدم. امیدوارم به منم کمک کنید. من تو محل کارم با یه خانم ۲۵ ساله، فوق لیسانس و البته مذهبی آشنا شدم. الا ن بیش از ۱ سال هست همکار هستیم. مشکلی که من دارم این هست که چون این خانم خیلی برخورد محتاطانه با اقایون داره یکم بیان خواسته ام سخته و اصلا حدس نمیزنم واکنشش به درخواستم چی میتونه باشه. از طرفی ما قراره سال های زیادی همکار باشیم حالا اگر جواب ایشون منفی باشه میترسم چون تو یه واحد هم هستیم هر دومون اذیت بشیم. پیشنهادتون چیه .فکر میکنم چون همکاریم باید خودم بهش بگم تا یکی رو واسط کنم. تاحالا مورد اینطوری پیش اومده که به همکار یا همکلاسی تون که خیلی باهاش رابطه ندارید و خیلی هم رفتارش سنگین هست پیشنهاد ازدواج بدید؟؟ واکنششون چیه؟سلام واااای خدایا مانشت جزو سایت های مشاوره ازدواج، کلی خندیدم چون ما ته بحث های ازدواج به نتایج خوبی نمیرسیم ![]() من فک میکنم چون همکار هستید و خانم هم مذهبی هستند، بهتره به یک خانم که مورد اعتماد هر دوی شما توی شرکت هست و البته اون خانم متاهل هم باشه، بگید تا نظرشون رو راجع به این مسأله بدونید... مثلاً توی دانشگاه، اساتید این کارو انجام میدادن. نمیشه که چون همکارید و بعداً ممکنه بد بشه از یه موردی که فکر میکنید مناسبه، صرفنظر کنید. البته من کارشناس نیستم ولی به عنوان یک خانم که برخورد اولیه طرف و مطرح کردن پیشنهادش برام خیلی مهمه این نظر رو دارم. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Hamed222 - 28 دى ۱۳۹۷ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۷ ۰۸:۴۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۷ ۰۶:۴۷ ب.ظ)Hamed222 نوشته شده توسط: سلام دوستان. من داشتم در خصوص سایت های مشاوره جستجو میکردم که به این سایت رسیدم. لااقل اینجا بهم جواب دادن. جاهای دیگه هنوز جوابی بهم ندادن ![]() شما به عنوان یه خانم اگر یکی از همکارا و یا هم دانشگاهی ها تون که خیلی باهاش گرم نمیگرفتید ازتون خواستگاری کنه چه واکنشی نشون میدادید؟ اگر جوابتون منفی چندروز بعدش همه چی عادی میشه؟ دوستاتون چطور؟ (۲۷ دى ۱۳۹۷ ۱۱:۲۴ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: به نظر من از این مورد صرف نظر کنید چون با توجه به همکار بودن سخت میشه براتون بعدا. حتی ممکنه به نیروی انسانی گزارش بدن که مزاحمت براشون درست کردید اگر خیلی بدبین باشن. مگر طرف خودش علنن علاقه نشون بده که به نظر این طور نیست. مطمین باشید اگر علاقه ای باشه یه جوری نشون میدن این برخورد محطاطانه به نظرم ناشی از نبود علاقس تا حدیممنونم از نظرتون. راستش اصلا مشکل حراست و اینا نیستش. مشکل فقط این هست که اگر جوابش منفی بود بازهم میتونیم بدون حاشیه تو یه بخش کار کنیم؟ خودم خیلی مشکلی ندارم ولی اون شخص رو نمیدونم. اون خانم با همه آقایون همین طور برخورد میکنه. (۲۷ دى ۱۳۹۷ ۱۱:۴۰ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: سلامممنونم که جواب دادید. پس اینبار رو به نتیجه خوب برسونید خیلی بررسی کردم تو نت و مشاوره دیگران رو خوندم. بیشتر افراد گفته بودن خود اقا بگه جلوه بهتری داره و منم تصمیم دارم خودم بگم. نه من سنم کمه نه اون خانم. هر دو هم تحصیلکرده هستیم. فقط نمیدونم جوابش منفی باشه از فرداش کارمون باهم چطور میشه. شما اگر یه اقایی که همکارتون یا همکلاسی تون هست ازتون خودش درخواست کنه چه واکنشی نشون میدیدو روزای بعدش چطور باهاش رفتار میکنید؟
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - negarin_ - 28 دى ۱۳۹۷ ۰۳:۲۴ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۷ ۱۲:۵۳ ق.ظ)Hamed222 نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۷ ۰۸:۴۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۷ ۰۶:۴۷ ب.ظ)Hamed222 نوشته شده توسط: سلام دوستان. من داشتم در خصوص سایت های مشاوره جستجو میکردم که به این سایت رسیدم. خواهش میکنم به هر حال اینا نظرات ماست که میگیم ولی خودتون در نهایت انتخاب کنید.. من شخصیتم فرق داره آخه، من آدم خوش رویی هستم و همیشه در ارتباط با همکلاسیم حس میکردم که ممکنه این اتفاق بیفته... و از قبل به اینکه این فرد رو میخوام یا نه فکر کرده بودم .. ایشون حتی قبل اینکه پیشنهادشون رو مطرح کنن ، با مادرشون هم در جریان گذاشته بودن و اونا موافق بودن و یه روز از من دعوت کردن و پیشنهادشون رو مطرح کردن و در مورد خانوادشون هم توضیح دادن که موافق هستن... ولی من دلایلی داشتم که مطمئن بودم خوشحال نیستم و نمیتونم کنارشون باشم... در برخوردهای بعدی هم من طبیعی بودم خیلی عادی از کنار قضیه گذشتم ولی ایشون کاری کردن که متوجه شدم به دل گرفتن.. حالا من از این جهت گفتم یه واسطه ، چون طوری که شما گفتید این بود که خیلی مذهبی هستن و گرنه از نظر من ، اتفاقا جزو نقاط مثبت یک مرد هست که خواسته اش رو محترمانه و به شیوه خیلی قشنگ مطرح کنه. براتون آرزوی شادی و خوشبختی میکنم (۲۸ دى ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط:عزیزم.. ..(28 دى ۱۳۹۷ ۱۲:۵۳ ق.ظ)Hamed222 نوشته شده توسط: لااقل اینجا بهم جواب دادن. جاهای دیگه هنوز جوابی بهم ندادن ![]() ![]() متاسفانه توی ایران، یکی از عوامل برهم زدن ازدواج های خوب همین دخالت بیجا اطرافیان هست.. متاسفم از این بابت ... اما شدیداً شدیداً توصیه میکنم یکبار برای خودت بشین کامل این قضیه رو باز کن یا با یه دوست، گریه هاتو بکن، تصمیم هاتو بگیر و دفنش کن. دلتو بده دست خدا...یادت بیاد چه جاهایی که دستتو گرفته... من امشب ناراحت بودم ، اما وقتی یاد معجزه های زندگیم کردم.. دلم آروم شد... بهش تکیه میکنم .. به این امید که دستمو بگیره...این به من خیلی کمک کرد.. |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Amir V - 28 دى ۱۳۹۷ ۰۷:۳۰ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۷ ۱۲:۵۳ ق.ظ)Hamed222 نوشته شده توسط: شما به عنوان یه خانم اگر یکی از همکارا و یا هم دانشگاهی ها تون که خیلی باهاش گرم نمیگرفتید ازتون خواستگاری کنه چه واکنشی نشون میدادید؟ اگر جوابتون منفی چندروز بعدش همه چی عادی میشه؟ دوستاتون چطور؟به نظرم اول یکم گرم بگیرید بعد خواستگاری کن! چه خبره یهو میپری مرحله آخر؟! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 28 دى ۱۳۹۷ ۰۷:۳۶ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۷ ۰۷:۳۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:اقا ایشون داغه یه مدت دیگه بگذره و سن بره بالاتر بی خیال ازدواج میشه(28 دى ۱۳۹۷ ۱۲:۵۳ ق.ظ)Hamed222 نوشته شده توسط: شما به عنوان یه خانم اگر یکی از همکارا و یا هم دانشگاهی ها تون که خیلی باهاش گرم نمیگرفتید ازتون خواستگاری کنه چه واکنشی نشون میدادید؟ اگر جوابتون منفی چندروز بعدش همه چی عادی میشه؟ دوستاتون چطور؟به نظرم اول یکم گرم بگیرید بعد خواستگاری کن! تا تنور داغه بچسبون ! |