|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A L I - 22 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ
ببخشید که بحث را منحرف میکنم ولی ذهنم الآن درگیر شد که :
صفحه گذاری درسته یا صفحه گزاری. یعنی صفحه را یه جایی میگذارند مثلا" مثل صفحه موسیقی. یا یک اصطلاح مجازیه مثل سپاسگزاری !!!
چون الآن صفحه گذاران یا صفحه گزاران دارند زیاد میشن گفتم بپرسم 
(۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: نیمه گمشده و این چیزا همش کشکه به نظر من !
الآن شما منکر کلی آدم عاشق شدی که فکر میکنن نیمه گمشده شون را پیدا کرده اند. یه کم لطیف تر باشید تا احساسات مردم خدشه دار نشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ)A L I نوشته شده توسط: ببخشید که بحث را منحرف میکنم ولی ذهنم الآن درگیر شد که :
صفحه گذاری درسته یا صفحه گزاری. یعنی صفحه را یه جایی میگذارند مثلا" مثل صفحه موسیقی. یا یک اصطلاح مجازیه مثل سپاسگزاری !!!
میگن دل به دل راه داره ها. منم داشتم فکر می کردم نیم ساعت پیش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ماه بانو - ۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ب.ظ
صفحه گذاشتن
فرهنگ فارسی معین
( ~ . گُ تَ) [ ع - فا. ] (مص ل .) پشت سر کسی حرف زدن .
---
یکی از کاربردهای صفحه در سالهای گرامافون؛ تبلیغات منفی بوده است که خانهای محلی علیه یکدیگر انجام میدادند. خان هر محله برای خراب کردن حریف خود که خان محله دیگر بود؛ عدهای خواننده و نوازنده را جمع میکرد و به مرکز تولید و ضبظ صفحه میفرستاد تا ترانههایی را که برای بدنامی حریف ساختهاند روی صفحه ضبط کنند و آنگاه اربابِ ِ با نفوذ؛ این صفحهها را بهطور رایگان در اختیار قهوهخانهها قرار میداد تا همگان این ترانهها را بشنوند. بهطور یقین؛ خان محلۀ دیگر که علیه او این ترانهها را اجرا میکردند نیز بهمقابله بهمثل میپرداخت.
---
چه جالب
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۰ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (22 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۳ ق.ظ)pure liveliness نوشته شده توسط: خدا رو شکر به خاطر بودنش، توی هر مشکلی هم یه خیری هست...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پ.ن: نیمه ی گمشده اصلا هم کشک نیست، وقتی پیداش شد اگه واقعاََ درست پیداش کرده باشید متوجه چیزای عجیبی میشید. (:
بهبه پیور عزیز، پارسال دوست امسال آشنا
باز نشد. عکسها به دراپباکس ریموت میشن، امروز قاطی کردند. اما لینکش رو پیدا کردم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پ.ن: به آقای فلانی سلام بنده رو برسونید 
ما که همیشه هستیم مهندس جان. شما کم پیدایید. 
آهان، مرسی @}:-
حتماََ، بزرگیتون رو می رسونم آقا بهنام @}:-
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A L I - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ
ناگفته نماند این نوع جدید صفحه گذاشتن فرقایی داره مثلا" پشت سر نیست جلوی رو هست.خارج از قهوه خانه هم انجام میشه. ایشالا مسئولین فرهنگستان این نوع صفحه گذاری که با حداقل امکانات بدون خواننده و نوازنده و بدون گرامافون و در خارج از قهوه خانه انجام میشه را اضافه میکنن به فرهنگ فارسی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ماه بانو - ۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ب.ظ)pure liveliness نوشته شده توسط: @}:-
آخی
گل
یاد اسمایلی های یاهو بخیر
الان نمیدونم در این نسل جدید کیا این کدارو حفظ میکنن هنوز. اون هم با ظهور استیکر های هزار رنگ
=: )
:o)
~:>
:-W
:-"
=D>
>: D <
<): )
;; )
واقعاً چی شد آرمان های ما
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۹ ب.ظ
وقتی پارامتر های زیادی که اهمیت بالایی هم دارن بلاتکلیف هستن و این بلاتکلیفی از دست من خارجه، فکرم به مقدار زیادی مشغول میشه و حوصله هیچ کاریو ندارم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: نیمه گمشده و این چیزا همش کشکه به نظر من !
مسلم است که یک مرد می تواند به تنهایی زندگی کند، ولی تردیدی ندارم در همان لحظهای که در خانه را به روی خود میبندد، در واقع میمیرد...
من نمیگما، ژوزه ساراماگو میگه (نویسندهی رمان "کوری" که یحتمل فیلمش رو دیدید)
اما خب تفکر مقابلش هم، این متن از (دکتر) آرش نراقی هست.
در تفکر سنتی «تجرّد» مرحله ای موقت و انتقالی در زندگی فرد است. فرد مجرّد دیر یا زود باید ازدواج کند تا «سروسامان» بیابد. یعنی انگار تجرّد نوعی بی سروسامانی است. و اگر دوران تجرّد بدرازا بکشد، هراز و یک گمان بد به فرد مجرّد می رود. در این نگاه، زندگی مجرّدانه غیرطبیعی است، و اگر زیاده بدرازا بکشد باید در سلامت جسمی، روانی، و اخلاقی فرد تردید کرد. انگار که زندگی طبیعی و اخلاقی جز با گذر از مرحله انتقالی تجرّد دست نمی دهد. در بهترین حالت، باید به حال فرد مجرَد دل سوزاند.
اما به نظرم از ویژگیهای دوران مدرن این است که رفته رفته فرهنگ عمومی تجرّد را نه به مثابه مرحله ای موقت یا غیرطبیعی یا غیر اخلاقی یا ترحم انگیز، بلکه به مثابه نوعی سبک زندگی برسمیت می شناسد. سبک زندگی آدمها به تناسب سرشت شان فرق می کند. بعضی آدمها در کنار همسر و فرزند شکفته می شوند، بعضی آدمها در خلوت دل خواسته خود آرامش و قرار می یابند. جامعه مدرن هم امکان عینی این تنوع را فراهم می کند، یعنی امکان مجرّد زیستن را به انسانها می دهد، و هم فرهنگ احترام به سبک زندگی دل خواسته افراد را می پروراند، یعنی به جامعه می آموزد که راه شکوفایی و آرامش انسانها فقط از یک کوره راه لگد خورده و مألوف نمی گذرد.
به نظرم سر دیگر طیف هم که تأهل و زندگی زناشویی را غیراخلاقی می داند، راه به افراط می رود. زندگی مطلوب و شکوفاننده برای همه از الگوی واحد پیروی نمی کند. سبک زندگی ای که تو را می شکوفاند چه بسا من را پژمرده کند، و برعکس.
بنابراین، اگر فردا فرد مجرّدی را دیدیم به جای آنکه او را به دیده ترّحم یا تردید بنگریم، با خود فکر کنیم شاید او تجرّد را نه به مثابه یک وضعیت تحمیلی یا گذرا بلکه به مثابه یک سبک زندگی خواستنی و ماندگار انتخاب کرده است. و بعد به انتخاب اش احترام بگذاریم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ ب.ظ
یه موقعی تو همین تاپیک راجع به صداقت در مصاحبه شغلی گفتم. گفتم که برید با صاحب کارها صحبت کنید تا بهتون از اهمیت این چیزا بگن. امروز وقتی این متنو میخوندم حرفای اون موقع خودم تو این تاپیک یادم اومد:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - cisco_man - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۵ ب.ظ
خرم آن نغمه که مردم بسپارندش به یــــــــــاد :
"خرم آن روز کزین منـــزل ویـــران بـــروم" . . .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۰ ب.ظ
یه خبر خیلی بد شنیدم ....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۳ ب.ظ
آرکاداشلار سیز بورانی کیکی بیشیمیسیز؟ نه جور؟ اورگدرسوز منه؟
دوستان شما کیک کدوتنبل درست کردید؟ چطوری؟ یادم میدید؟
+ گفتم از امکانات دو زبانه بودن استفاده کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Parisa-SH - 22 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۳ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: آرکاداشلار سیز بورانی کیکی بیشیمیسیز؟ نه جور؟ اورگدرسوز منه؟
منده باشارمیرام ولی بوردا ماهر اشپز چوخده ,شلغم زاد چوخ جوزل پیشیریللر اولار دییلر دستورین حتما
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ)Parisa-SH نوشته شده توسط: (22 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۳ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: آرکاداشلار سیز بورانی کیکی بیشیمیسیز؟ نه جور؟ اورگدرسوز منه؟
منده باشارمیرام ولی بوردا ماهر اشپز چوخده ,شلغم زاد چوخ جوزل پیشیریللر اولار دییلر دستورین حتما
شلغمشو فهمیدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 22 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ)Parisa-SH نوشته شده توسط: (22 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۳ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: آرکاداشلار سیز بورانی کیکی بیشیمیسیز؟ نه جور؟ اورگدرسوز منه؟
بایرامی مبارک :|
+تنها جمله ترکی که بلدم میتونید منم دوزبانه حساب کنید وستا به ولله تو مسلمون نیستی
+بعضی از کاربرا هم اصرار بر انکار دارن البته اشاره به کاربر خاصی هم نیست.
|