|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Parisa-SH - 14 آذر ۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط: مینروا جان چه خبر؟  
عروس رفته گل بچینه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 14 آذر ۱۳۹۴ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۴ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: آها اصفهان رو از تجربهی دو نفر از افرادی که میشناسم گفتم..
آخرش ازدواج کردن؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 14 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ ب.ظ
جدی منروا رفت گل بچینه
یهو میاد میگه دیدمشششششش
قیافه اش حرف نداشتتتتتتتتتتتتتتتتتتت، صحبت کردنش خیلی تحصیلکرده بوددددددددددددددددددددد اصلا معرکه بوددددددددددددددددددد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 14 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۴ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: آها اصفهان رو از تجربهی دو نفر از افرادی که میشناسم گفتم. مشهد رو نمیدونم ولی یکی از دوستام رفته بود خواستگاری توو تربیت حیدریه (دو سر مثلث برمودا میشدن!) بعد کلاً رسم جهیزیه نداشتند حالا به کنار، گفته بودند داداشِ دختره سمساری اینا داره، از همونجا دور همی میگیریم که ارزون در بیاد اول زندگی! البته خونوادهی دوستم خوب برخورد کرده بودند و گفته بودند دختر خودتون هست حالا ما به کنار، خودتون چطور راضی میشید با وسایل دست دوم عروس بشه و ...
چ خونواده ساده وصمیمیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kader - 14 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۷ ب.ظ
دیگه مردی شدم برا خودم ، بدترین خبرهای زندگیمم میشنوم ، گریه نمیکنم ، آه نمیکشم ، بغض نمیکنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - iCanDoIt - 14 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۵ ب.ظ
هفته پیش رفتم دو تا درس کارآموزی و پروژه نمرشون رو نهایی کردم معدل کلم شد ۱۸/۵۱
هاهاهاااااااااا
الان احساسی خوبی دارم که دیگه نمیرم شیراز و اون وضع بی مثالش. (:
(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۷ ب.ظ)kader نوشته شده توسط: دیگه مردی شدم برا خودم ، بدترین خبرهای زندگیمم میشنوم ، گریه نمیکنم ، آه نمیکشم ، بغض نمیکنم
به قول یکی از بچه های
"خانوم ما مردیم از مردی شما زن باش."
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 14 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: برای اینکه درکی از یه فریمورک داشته باشید فیلمشو ببینید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کپی asp.net mvc هست، اگه mvc 6 رو ببینی چی میگی !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 14 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: راستی اون dot painting روی سنگ که انجام میشه خیلی خوبه. یه فیلمشو دیدم جالبه. می خوام یبار اگر بشه انجام بدم.
اوهوم کار ظریفیه.منم با سلام و صلوات بالاخره تونستم یکیشو دانلود کنم فقط قلم موش نمیدونم اسمش چیه، شبیه سه صفره ولی سرش خمیده ست!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (14 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: برای اینکه درکی از یه فریمورک داشته باشید فیلمشو ببینید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کپی asp.net mvc هست، اگه mvc 6 رو ببینی چی میگی !
فریمورک های MVC همشون همینطوری هستن. الان کد های ریلز رو هم ببینی آشنا میاد برات.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 14 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ
...............................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ
مینروا اگه عقد کردی بگو ما تحمل هیجان رو داریم : ))))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 15 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ق.ظ
....................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: =)))))))))))))))))))))
ها؟!چی؟! عقد؟! کی؟! من؟!: ))))
عروسی کردم تموم شد رفت اره ما اینجوری هستیم خواهر =)))
خب خوبه که امکان حذف کردن پست ها هم از بین رفته، من شخصا میام خدمت اقای دکتر ادرس این چند صفحه قبلی مانشت رو میدم مطالعه بفرمایند
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: خب خوبه که امکان حذف کردن پست ها هم از بین رفته، من شخصا میام خدمت اقای دکتر ادرس این چند صفحه قبلی مانشت رو میدم مطالعه بفرمایند
ویرایش همین بغلا هست یوهاهاهاها ...اشنا دارم میگم اون صفحه ها رو حذف کنن یوهاهاها
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (15 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: خب خوبه که امکان حذف کردن پست ها هم از بین رفته، من شخصا میام خدمت اقای دکتر ادرس این چند صفحه قبلی مانشت رو میدم مطالعه بفرمایند
ویرایش همین بغلا هست یوهاهاهاها ...اشنا دارم میگم اون صفحه ها رو حذف کنن یوهاهاها
من اشناهام بیشتره میگم قفل کنند پست هارو
برو تو همه پستهات بنویس چه شب زیبایی بود،اه ای نیمه گمشده کجا بودی چه حرف زدنت بر دل مینشست تحصیل کرده
|