|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 20 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ
حتی فرصت حرف زدن ندارم...خسته ام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 21 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ
دوستان اگر امکان داره در این دو تاپیک به من یاری برسونید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 21 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: نوشابه هم میخواین؟؟؟
زرد یا مشکی
Display
Screen: 13.5” PixelSense™ display
Resolution: 3000 x 2000 (267 PPI)
Aspect ratio: 3:2
Touch: 10 point multi-touch

۱۵۰۰ دلار خیلیه! ولی خداییش این از اون چیزی که من گفتم خفن تره گویا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 21 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ
دلم برای خودم تنگ شده ، خود ۱۰ سال قبلم!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatemesoleimani - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ق.ظ
جملاتی فوق العاده از نیما یوشیج
دکتر نیستم...اما برایت ده دقیقه راه رفتن،روى جدول کنار خیابان را تجویز میکنم،تا بفهمى عاقل بودن چیز خوبیست،اما دیوانگى قشنگ تر است..برایت لبخند زدن به کودکان وسط خیابان را تجویز میکنم،تا بفهمى هنوز هم،میشود بى منت محبت کرد..به تو پیشنهاد میکنم گاهى بلند بخندى،هرکجا که هستى،یک نفر همیشه منتظر خنده هاى توست...دکتر نیستم،اما به تو پیشنهاد میکنم که شاد باشى!خورشید،هر روز صبح،بخاطر زنده بودن من و تو طلوع میکند!هرگز، منتظر" فرداى خیالى" نباش.سهمت را از" شادى زندگى"، همین امروز بگیر.فراموش نکن "مقصد"، همیشه جایى در "انتهاى مسیر" نیست!"مقصد" لذت بردن از قدمهاییست، که برمى داریم!چایت را بنوش!نگران فردا مباش،از گندم زار من و تو مشتی کاه میماند برای بادها......(نیما یوشیج)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ق.ظ
یه روزایی هست همه چیز رد اعصابه ... یا شایدم من عینک عصبانیت زدم به چشمم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ق.ظ
عشق بالغ
مفید بود.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neghab01 - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ق.ظ
.......................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ق.ظ
این یه حس جدیده...
حسی که دوسش دارم...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: عشق بالغ
مفید بود.
متن از این چرت تر تا حالا نخونده بودم !
عشق واقعی شما را درگیر تقویم برای برنامه زندگی نمیکند. هیچ زمان مناسب و از پیش تعیین شدهای برای ازدواج، بچهدار شدن و تصمیمهای مشترک دیگر وجود ندارد. این اتفاقها در روند طبیعی رابطه پیش میآیند. زمانی که احساس نیاز کنید با هم ازدواج میکنید و هر وقت شرایط خیلی خوب پیش برود، بچهدار میشوید. در یک عشق واقعی همه چیز با سرعت خودش پیش میرود. شما چیزها را احساس میکنید و از قلبتان پیروی میکنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (21 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: عشق بالغ
مفید بود.
متن از این چرت تر تا حالا نخونده بودم !
عشق واقعی شما را درگیر تقویم برای برنامه زندگی نمیکند. هیچ زمان مناسب و از پیش تعیین شدهای برای ازدواج، بچهدار شدن و تصمیمهای مشترک دیگر وجود ندارد. این اتفاقها در روند طبیعی رابطه پیش میآیند. زمانی که احساس نیاز کنید با هم ازدواج میکنید و هر وقت شرایط خیلی خوب پیش برود، بچهدار میشوید. در یک عشق واقعی همه چیز با سرعت خودش پیش میرود. شما چیزها را احساس میکنید و از قلبتان پیروی میکنید.
نظر شما محترمه ولی من چیز چرتی توی این متن و بقیه اش ندیدم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - soheila-zd - 21 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ب.ظ
![[تصویر: 389995_qi17_capture.png]](https://img.manesht.ir/389995_qi17_capture.png)
امروز چقدر هوا خوب و عالیه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ ب.ظ
حالم بد میشه از هرچی عشقِ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ب.ظ
باز صحبت عشق شد الان وصل میشه به عشق الهی!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - saeidkhan - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ
عشق چون اید برد هوش دل فرزانه را ..... والا
|