اعلام نتایج نهایی ارشد - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - Behnam - ۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۰ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ)Heeraad نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: یعنی این تایپیک رو خوندم دلم شاد شد. یعنی بعضیا از ترم ۱ کارشناسی هیچ فرقی نکردن . شماها همتون هفته اول میرین؟؟؟؟شما الان خفنی مثلا؟ مگه ایشون ادعا کرد خفن هست، یا دیر رفتن نشونهی خفن بودنه که اینطوری میگید؟ اون استاده هم هر کی ندونه فکر میکنه تا آخر ترم مرز علم و دانش رو از هر طرف یه کیلومتر گسترش میده. شاید کسی مشکلی داشته نتونسته بیاد، شاید به یکی خوابگاه نرسیده بوده... بعدش حتی درسهای "عمومی" لیسانس هم از ۳ تا ۵ جلسه غیبت مجاز هست چه برسه به ارشد و زمان قاجار نیست که هر کسی از خودش قانون تصویب کنه. __________________________________________________ در مورد سؤال اون کاربر هم، استادهای دانشگاه خودتون رو میشناسید و میدونید کدوم ممکنه مشکلساز بشه که البته اونا رو هم میتونید هماهنگ کنید از قبل و حداقل ۲ هفته رو کنار میان. یا اینکه میتونید درس رو بعد از حذف و اضافه بردارید. تمرین هم خیلی بعیده ۲ هفتهی اول بدن تازه میتونید با TA صحبت کنید آوانس بده من ترم اول ۱ ماه، ترم دوم ۲ هفته، و این ترم هم ۱ ماه و نیم دیر میرم، موشکولی هم پیش نیومده |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - ali blhj - 04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۱۱ ب.ظ)saeedeivazi نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:تبریک پیشاپیش منو پذیرا باشید. الگوریتم قبول میشید حتما(04 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ب.ظ)saeedeivazi نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط: این دیر اعلام کردن بیشتر به ضرر اونایی می شه که باید دنبال خونه بگردن برای اجاره، و باز هم بلاتکلیفی امثال من که لب مرز قرار گرفتیم.دقیقا همینطوره. کسایی که شبانه قبول میشن و... دردسر میشه واسشون. خدا از دهنتون بشنوه، ممنون |
اعلام نتایج نهایی ارشد - moohammad.pn - 04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۲۶ ب.ظ)scania نوشته شده توسط: سلام به همه بچه هاتا ۵۰ سال آینده هم فکر نکنم برای بچه های سایر رشته ها همچین سایتی بوجود بیاد |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - A L I - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۴ ب.ظ)moohammad.pn نوشته شده توسط:نمیخواستم اینو بگم ولی شما خیلی دیر اومدی.(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۲۶ ب.ظ)scania نوشته شده توسط: سلام به همه بچه هاتا ۵۰ سال آینده هم فکر نکنم برای بچه های سایر رشته ها همچین سایتی بوجود بیاد مانشت سال ۸۹ و ۹۰اینقدر توش حس همکاری زیاد بود و بچه های ارشد درش فعال بودند که آدم وقتی مانشت این روزا را می بینه حس میکنه بوی الرحمن مانشت میاد. انموقع تک تک مدیران را بچه ها باهاشون صحبت میکردند و حضور داشتند. الآن چند تامدیر تو مانشت فعالن؟؟ ۵۰ سال دیگه که چه عرض کنم به ۵ سال دیگه اش هم امیدی نیست. نود درصد مطالب مفید مال همون دوسال ۸۹ و ۹۰ هست . امیدوارم کسی باشه کاین انتقاد را جدی بگیره ولی مانشت در سرازیری افتاده و مطالب بیخودش در مقابل مطالب بدرد بخورش هر روز زیادتر میشن. مانشت اونموقع ها روح داشت. همه همدیگه را بخاطر پستهای زیاد میشناختند. اگه این روزا یه کم شلوغه بخاطر حال و هوای شروع ترم و اعلام قبولیای ارشد و خوابگاه و ایناست . شما ۲۰ مهر بیا ، سایت ارواح میشه امیدوارم کسی با این انتقاد برخورد سلبی و شدید نکنه .یه جایی همین اخیرا دیدم بنیانگذار مانشت هم گفته بود که خیلی دلش میخواد مانشت بحال و هوای سال ۸۹ برگرده . |
اعلام نتایج نهایی ارشد - maryam.raz - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ق.ظ
حوصله هیچ کاری رو ندارم که اقلا سرگرم شم تا دوشنبه! حتااااااااااااا حوصله خرید!! فکرشو کنید!! :P |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - saeedeivazi - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: حوصله هیچ کاری رو ندارم که اقلا سرگرم شم تا دوشنبه!آره والا. منم همینطور |
اعلام نتایج نهایی ارشد - nlp@2015 - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۹ ق.ظ
یه پنجشنبه و جمعه ی دیگ رسید سنجش هنوز تکلیف مارو روشن نکرد . ای خدااااااا |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - Mahsash - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۰ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:مرسی ممنون :دی استادایی که باید باهاشون درس بردارم هیچ کدوم گیر نیستن. ولی کلا من اصلا قصد دیر اومدن ندارم به خدا! خیلی بدم میاد چیزی رو از وسط شروع کنم! همیشه میخوام از اول شروع هر چیزی حضور داشته باشم! من فقط اولش یه جمله گفتم که امیدوار بودم برای ورودیها با بقیه شروع نشه کلاسها همین! بعد هی کش اومد و بهم یه سری حرف زدن که واقعا متعجب شدم...بعد البته بعدش جواب خودمو گرفتم! چون درسایی که تو ارشد ارائه میشه ترم اول و غیر اول نداره و ترتیب خاصی نداره برداشتنشون، در نتیجه سر هر کلاس هم دانشجوی ترم یکی هست هم ترم ۳ی واسه همین نمیشه که کلاسای ورودیها دیرتر شروع بشه.(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ)Heeraad نوشته شده توسط:در مورد سؤال اون کاربر هم، استادهای دانشگاه خودتون رو میشناسید و میدونید کدوم ممکنه مشکلساز بشه که البته اونا رو هم میتونید هماهنگ کنید از قبل و حداقل ۲ هفته رو کنار میان. یا اینکه میتونید درس رو بعد از حذف و اضافه بردارید. تمرین هم خیلی بعیده ۲ هفتهی اول بدن تازه میتونید با TA صحبت کنید آوانس بده(04 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: یعنی این تایپیک رو خوندم دلم شاد شد. یعنی بعضیا از ترم ۱ کارشناسی هیچ فرقی نکردن . شماها همتون هفته اول میرین؟؟؟؟شما الان خفنی مثلا؟ بعد اون موقع خسته بودم خیلی . ولی الان انجام پروژهم تموم شد و شروع کردم به نوشتن گزارشش و واسه همین سعی میکنم زود تموم شه راحت شم خوشحال شم :دی (بعد شما اینم در نظر بگیرید که یه دلیل خستگی من اینه که من خوابگاهیم و در نتیجه کل تابستونو تو خوابگاهای درب و داغون تابستون گذروندم خیلی سخت و اذیتکنندهست!) بی خیال کلا! ولی اندر باب زود و دیر رفتن سر کلاس واقعا نمیدونم چی بگم...یه جوری صحبت میکنین همگی انگار که خیلی افتخار داره دیر رفتن و کلاس پیچوندن و ... . و اگر انجام ندادن این کارها نشانهی بچه بودنه من به بچه بودنم افتخار میکنم. چون من معتقدم باید آدم وظیفهی دانشجوییش رو به درستی انجام بده. |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - software94 - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ق.ظ
واقعا حیفه این روزای عمر که انقدر استرس میدید به خودتون.هرکسی بر حسب رتبه اش به دو سه جایی مطمن هست.پس چرا دو سه روز رو واسه خودمون عذاب کنیم.همه این روزا میگذره.ناراحت نباشید.خدا به همه کمک میکنه.سال دیگه دل همتون واسه این تاپیک ها تنگ میشه.قدر تک تک روزای عمرو بدونید. |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - حسین۹۴ - ۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۰ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:مرسی ممنون :دی استادایی که باید باهاشون درس بردارم هیچ کدوم گیر نیستن. ولی کلا من اصلا قصد دیر اومدن ندارم به خدا! خیلی بدم میاد چیزی رو از وسط شروع کنم! همیشه میخوام از اول شروع هر چیزی حضور داشته باشم! من فقط اولش یه جمله گفتم که امیدوار بودم برای ورودیها با بقیه شروع نشه کلاسها همین! بعد هی کش اومد و بهم یه سری حرف زدن که واقعا متعجب شدم...بعد البته بعدش جواب خودمو گرفتم! چون درسایی که تو ارشد ارائه میشه ترم اول و غیر اول نداره و ترتیب خاصی نداره برداشتنشون، در نتیجه سر هر کلاس هم دانشجوی ترم یکی هست هم ترم ۳ی واسه همین نمیشه که کلاسای ورودیها دیرتر شروع بشه.(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ)Heeraad نوشته شده توسط:در مورد سؤال اون کاربر هم، استادهای دانشگاه خودتون رو میشناسید و میدونید کدوم ممکنه مشکلساز بشه که البته اونا رو هم میتونید هماهنگ کنید از قبل و حداقل ۲ هفته رو کنار میان. یا اینکه میتونید درس رو بعد از حذف و اضافه بردارید. تمرین هم خیلی بعیده ۲ هفتهی اول بدن تازه میتونید با TA صحبت کنید آوانس بده(04 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: یعنی این تایپیک رو خوندم دلم شاد شد. یعنی بعضیا از ترم ۱ کارشناسی هیچ فرقی نکردن . شماها همتون هفته اول میرین؟؟؟؟شما الان خفنی مثلا؟ من که کاملا با حرف Mahsash موافقم، به خود من در طول این سال ها ثابت شده ترم هایی که یک ماه اولش رو جدی گرفتم و اصطلاحا نپیچوندم! خیلی بهتر نتیجه گرفتم. البته یک سری از دانشگاه ها هم که تکلیفشون مشخصه!! یک ماه که سهله، کل ترمم هیچ کاری نکنی اخرش همه درسارو پاس می کنی |
اعلام نتایج نهایی ارشد - MarkLand - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: من همین الان فال حافظ گرفتم، حافظ میگه:شما کلن با این رتبه غم مخور! |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - Tehran_95 - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط:پس نتیجه میگیریم پروفسور= هوی هست؟(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ق.ظ)Tehran_95 نوشته شده توسط: خانم پروفسور داریم؟ نه! مگه میشه مگه داریم عمرا پروفسور ها همشون آقا تشریف دارند. (۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ب.ظ)saeedeivazi نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط: این دیر اعلام کردن بیشتر به ضرر اونایی می شه که باید دنبال خونه بگردن برای اجاره، و باز هم بلاتکلیفی امثال من که لب مرز قرار گرفتیم.دقیقا همینطوره. کسایی که شبانه قبول میشن و... دردسر میشه واسشون. فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - A L I - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:شما میرید شمال که هوای تازه تنفس کنید . چیزای طبیعی ببینید. روحتون شاد بشه.(05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ)A L I نوشته شده توسط: نمیخواستم اینو بگم ولی شما خیلی دیر اومدی.یه چیزی... من تو یه فرومی عضو بودم به مدت ۷ سال. بعد اینجوری بود که قشنگ همیشه همه داشتن حسرت میخوردن که وای چقدر قبلاها خوب بود فروم و همه با هم دوست بودن و ... . همیشه هم همه داشتن حسرت ۲ سال قبلو میخوردن. یعنی در طول هفت سال، این عدد ۲ ثابت میموند. فقط همه حسرت میخوردن و من آخرش نفهمیدم دقیقا در مورد چی حرف میزنن. (فکر کنم خیلی بد توضیح دادم!) یه موقعی تهران اینجوری بوده. یعنی آب تهران عالی بوده. دربند طبیعی بوده. شمیران، شمیران بوده. مردم باحال بودن. لوطی بودن . هوای همدیگه را داشتن. اینهمه کلاهبردار نبوده . از همه چی سوء استفاده نمیشده. راحت می تونستی اعتماد کنی. البته اینا که گفتم مال تهران قدیم بوده نه مال مانشت حالا یه مثال دیگه بزنم. حتما" واسه همه پیش میاد که تو یه جمعی حالشون خوب بشه. اگه هم حالت بد باشه میری تو جمعشون تا حالت خوب بشه. شاید هم کاری نداشته باشی ولی میای تو اونجمع. بعضی دریاچه های خشک شده هستند که تهش یه آبی مونده واسه اونایی که تشنه اند. دیگه کسی نمیاد پای دریاچه از طبیعت لذت ببره. یه ته آبی مونده از سابق که بعضی تشنه ها که قدیم رودخونه و دریاچه را ندیده بوده اند میگن خیلی عالیه. کسی هم دنبال باز کردن مشکل آب و برگردوندن طبیعت نیست . فکر کنید این دریاچه اگه یه مالک دلسوزی هم سابقا" داشته اون مالکه یه قلاب انداخته اون ماهیهای ته برکه را میگیره هر کی هم تشنگی اش در حد معمول رفع شد راهش را میگیره میره. خلاصه سایت علمی باید تولید محتوای علمی داشته باشه. تولید محتوا هم کار سختیه. نود درصد سایتای ایرانی تولید محتوا ندارند. و از همدیگه کپی میکنن. همین مصاحبه و مرتب کردن و ایناش هم یه روندیه که قدیما پایه گذاری شده و البته می بینید که هر سال کمتر میشه. تا همینجا هم بن نشیم خیلیه |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - hatame - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: من همین الان فال حافظ گرفتم، حافظ میگه:شما کلن با این رتبه غم مخور! من واسه قبولیم جوش نمیزنم ، جوشه اینو میزنم که باید برم تصفیه حساب.دوشنبه جواب میاد و سه شنبه خوابگاههای دانشگاهو میبندن اینکه من کی باید برم ریزنمراتم بگیرم جای سوال داره و اصلا هم دلم نمی خواد دوبار گذزم بیفته صنعتی( ایشالا همه یه جایی بهتر از اونچه که انتظار دارند قبول بشن |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - dr.a_AI - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: من همین الان فال حافظ گرفتم، حافظ میگه:شما کلن با این رتبه غم مخور! مگه میخواید برید خارجه درس بخونید که ریزنمرات میخواید. یه گواهی از طرف دانشگاه کارشناسیتون ببرید هم برای ثبت نام کافیه. مدرک رو هم وقتی حاضر شد میبرید (البته این یکیو نمیدونم چقدر براش وقت میدن) |