در انتظار نتایج نهایی - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Good! - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: سلام.نتایج دوشنبه انشالله میادبه چی فکر کنید ؟ قبل از انتخاب رشته فکر کردید دیگه به اینکه جایی که قبول شدم برم یا نه. من فقط انتخاب رشته کردم اینکه برم یا نه رو نمیدونم هنوز آخه شریف و امیرکبیری و تهرانی که نمیشم.خب این شک میاره |
RE: در انتظار نتایج نهایی - reza6966 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:اینم حرفیه(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: سلام.نتایج دوشنبه انشالله میادبه چی فکر کنید ؟ قبل از انتخاب رشته فکر کردید دیگه |
در انتظار نتایج نهایی - خانه سبز - ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ
دوستانی که اطلاع دارند بین دو درس شبکه های مخابراتی بی سیم و درس شبکه های کامپیوتری پیشرفته بنظرتون کدوم یکی بهتره برای گرفتن و میشه خوب نمره گرفت و سخت نیست و بار ریاضیاتی کمتری نیاز داره.. در ضمن این درس شبکه های مخابراتی بی سیم از گروه مخابرات هستش امکان اخذش هست؟ من رشتم هوش مصنوعی هستش. دوستان بنظر شما اگه یک فردی بین یادگیری ماشین و شناسایی الگو یکیش رو باید انتخاب کنه شما کدوم درس رو پیشنهاد میدین انتخاب کنه و چرا؟ در ضمن هر دو استادی که تدریس می کنند باسواد هستند ولی استاد یادگیری ماشین خیلی خیلی بد نمره میدن و همه ناراضی هستن از نمره دادنشون. پیشنهادتون کدوم یکی هستش. ممنون. |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Falcon - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:راستش زیاد از معماری خبر ندارم.احتمالا از(30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: اگر شریف میارین درسا هم اومده میتونین کم کم روش فکر کنین چی بردارین تمام دروس ارائه شده همیناست؟ |
RE: در انتظار نتایج نهایی - codin - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:اینا درسای ارشد بود.می تونین تو(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:راستش زیاد از معماری خبر ندارم.احتمالا از(30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: اگر شریف میارین درسا هم اومده میتونین کم کم روش فکر کنین چی بردارین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هم ثبت نام کنید و به صورت مجازی انتخاب واحد کنین همه درسارو داره |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Falcon - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:اینا درسای ارشد بود.می تونین تو(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:راستش زیاد از معماری خبر ندارم.احتمالا از(30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: اگر شریف میارین درسا هم اومده میتونین کم کم روش فکر کنین چی بردارین مثله اینکه ثبت نامش یکم مشکل داره یا اینکه ایمیل فعال سازیو دیر میفرسته. |
RE: در انتظار نتایج نهایی - codin - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:مثل این که امکان ورود با شماره دانشجویی( بدون ثبت نام) هم اضافه شده.یه شماره رندوم مثلا ۱۲۳۴۵۶۷۸ بزنید و وارد شید(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:اینا درسای ارشد بود.می تونین تو(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط: ترم یک معماری بنظرتون چیا باید برداریم یا چی میدن بهمون ؟راستش زیاد از معماری خبر ندارم.احتمالا از |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Falcon - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:مثل این که امکان ورود با شماره دانشجویی( بدون ثبت نام) هم اضافه شده.یه شماره رندوم مثلا ۱۲۳۴۵۶۷۸ بزنید و وارد شید(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:اینا درسای ارشد بود.می تونین تو(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: راستش زیاد از معماری خبر ندارم.احتمالا از رنج شماره دانشجویی ها چطوریه ؟ شماره معتبر میخواد |
RE: در انتظار نتایج نهایی - codin - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط:۱۲۳۴۵۶۷۸ بزنین میره تو.کلا هر هشت رقمی بزنید میره تو فکر کنم(31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:مثل این که امکان ورود با شماره دانشجویی( بدون ثبت نام) هم اضافه شده.یه شماره رندوم مثلا ۱۲۳۴۵۶۷۸ بزنید و وارد شید(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط: تمام دروس ارائه شده همیناست؟اینا درسای ارشد بود.می تونین تو |
در انتظار نتایج نهایی - fa_shinobi - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: سلام.نتایج دوشنبه انشالله میاددوست عزیز کجا زوده. خودتو بذار جای اونایی که ۱ام سربازن من یه سوال دارم. ممکنه مثل کارشناسی که بعضی دانشگاهها درسای پیش دانشگاهی رو باید پاس میکردن، تو ارشدم دروس جبرانی داشته باشیم؟؟ این قضیه اش چیه؟ |
در انتظار نتایج نهایی - yahyazahedi - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ق.ظ
آره / با توجه به دروسی که در کارشناسی پاس کردین. ممکن است یک سری دروس رو دانشگاه پیشنیاز بدونه که ما پاس نکردیم. البته معمولا اکثرا پاس کردن. فقط یک مشکلی که هست اینکه اگر واقعا توی همون ۴ روز ثبت نام باشه و برای افرادی مثل من که آزاد هم شرکت کردند. و شاید بخوان برند آزاد یکم زوده تاریخ ثبت نام. چون معلوم نیست نتایج آزاد تا اون وقت میاد یا نه |
در انتظار نتایج نهایی - mehran_rz78 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ
تازه می فهمم این دلواپس های مملکت چی میکشن. من که دلم از حلقم داره میزنه بیرون که کجا قبول میشم |
RE: در انتظار نتایج نهایی - ستاره بارون - ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ
یعنی قبول نشم خودمو میکشم!! با رتبه ۶۷۵۰! |
در انتظار نتایج نهایی - mcse2010 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ
اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد روز دوشنبه سوم شهریور اعلام میشود . حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام این خبر ظرفیت نهایی آزمون امسال را حدود ۹۸ هزار تن بیان کرد. |
RE: در انتظار نتایج نهایی - master of net - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط: بچه ها رتبه های قبولی تو تکمیل ظرفیت و الان چقدر فرق داره؟ یکی با ۲۶۰ روزانه تبریز رو تو تکمیل آورده بود،الان با چند میشه آورد؟??????!!!!! آی تی مخابرات امن |