|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryam.raz - 20 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ب.ظ
دو روزه هر چی سایت باز می کنم یه ثانیه بعد میره تو پیوندها!!!!!!
اینا خوششون میاد رو اعصاب ملت راه برن؟!!
یه مشت...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 20 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: ایشالا ک ماهم زودتر درگیر سمینارو مقاله و اینچیزا بشیم.بیکاریه بعد کنکور خیلی بده![Blush Blush](images/smilies/blush.gif)
میدونی چیه
ما بیکاریم ...خیلیا دارن درس میخونن ک مهر امادگی داشته باشن
خیلیا دارن یه تخصصی یاد میگیرن
بیکاریه بعد کنکور نه،ولی تنبلیه بعد کنکور خیلی بد دردیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Fardad-A - 20 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ
ببخشید که من گاهی در حال خانه تکانی هستم تاپیکهای مانشت و از جمله این تاپیک آب میره!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 20 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: بیکاریه بعد کنکور نه،ولی تنبلیه بعد کنکور خیلی بد دردیه![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
افرووووز اشتباه گفتی![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
باید بگی تنبلی بعد از بیکاری بعد از کنکور![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
مهر ماه قیافه ات دیدن دارههههه![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 20 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: (20 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: بیکاریه بعد کنکور نه،ولی تنبلیه بعد کنکور خیلی بد دردیه![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
افرووووز اشتباه گفتی![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
باید بگی تنبلی بعد از بیکاری بعد از کنکور![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
مهر ماه قیافه ات دیدن دارههههه![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
نامردا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 20 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ببخشید که من گاهی در حال خانه تکانی هستم تاپیکهای مانشت و از جمله این تاپیک آب میره!!!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
پس متخلف دیشب هم شما بودید![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
خانم وستا کجاست بیاد دعواتون کنه![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
ما این همه زحمت کشیدیم کشتی تاپیک رو به حرکت بندازیم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
همه زحمات ما رو به باد دادین شما![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
نامردا
افروز جووونم من بی تقصیرم![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
قصدم خیر بوده، فقط خواستم تو و واقعیت رو با هم آشنا کرده باشم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ
خداوند متعال باعثان و بانیان درس ریاضی گسسته را با چنگیز مغول محشور بفرماید. الهی آمین.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 20 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: خداوند متعال باعثان و بانیان درس ریاضی گسسته را با چنگیز مغول محشور بفرماید. الهی آمین.
سخن از زبان ما میگویی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 20 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ب.ظ
اقدام جهت سفارش افروز جان!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
پ.ن: تغییر آواتار
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 20 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: گروه سرود behnam5670 تقدیم میشود ![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif) ![Shy Shy](images/smilies/shy.gif) اینم دومین آثار هنری "ما" (مال ۱۰ سال پیش هست). طرح بهشتی، ابعاد ۱/۵ در ۲ متر، ۵۰ رج (۵۰ گره در هر ۷ سانتیمتر).
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیلی قشنگه..نقشه ش مال شهرِ خاصیه ؟؟نخش کرکه یا ابریشم؟حس میکنم چنسش با مال ِ ما فرق میکنه.
اینم عکس فرش ما..مامانم بیشتر از ۳۰ ساله که میبافه و میبافه..منم تابستونا یه موقع هایی کمکش میکردم.. ولی الان دیگه نه..هر موقع هم که قالی تموم میشه یا به اصطلاح شهرمون "پایین میاد" جور نمیشه عکسشو بگیرم..
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - konkoor - 20 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ
سلام دوستان
واقعا خوشحال شدم از آشنایی با شما و این سایت
دیگه داشتم نامید میشدم اثری از رشته کامپیوتری ها نبود!!!فکر کردم درحال انقراضه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
سایت کارشناسی هم بودم دیگه تاپیکارو بستن !!!! کسیم دیگه اونورا نمی اومد
از حس تنهایی دراومدم اومدم اینجا از حس غریب بودن!!!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zizigolo - 20 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ب.ظ
سلام دوستاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
لطفا بهم یاد بدید چطور تاپیک بزنم بابا مردم تک وتنهایی اینجا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 20 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ب.ظ)zizigolo نوشته شده توسط: سلام دوستاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
اینطوری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 20 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ب.ظ)zizigolo نوشته شده توسط: سلام دوستاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
سلام..یواش تر گوشمون کر شد![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شوخی.
کجا میخواید تاپیک بزنید؟
اول جایی که میخواید رو انتخاب میکنید (تو صفحه اصلی) بعد وقتی وارد صفحه ای که میخواید موضوعتون رو ایجاد کنید , شدید ,روی این گزینه کلیک میکنید مثل تصویر:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Fardad-A - 20 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ب.ظ
بی زحمت یه کم برید عقب، انگار این برچسب "کاربر عادی "من افتاد پایین، رو زمین !!!!! زیر پاتون را نیگا کنین!
اگه برچسبم گم بشه بن میشم!!!!![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
ای بابا !
برچسب منو کی برداشت زیر آواتارم نیس!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
المثنی میدن؟؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
آقا نمیخواین بمناسبت پایان مدیریت من این فرشها را با یه لوحی چیزی تقدیم کنید بمن ؟
واقعا" تبریک به مهندسین هنرمند!!
|