|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۵ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: یوقتا یه چیزایی میبینم.. یه حرفایی میشنوم... که دلم خیلی میگیره...
و از کسی که باور نمیکردم.اون لحظه است که دلم دربه در میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۵ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: (14 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۰ ب.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: دلم میخواهد حتی اگر شوهر کنم خمیر دندان ژلهای بزنم!
(روشنک روزبهانی / ۸ ساله)
اینو باید جزو شروط ضمن عقد بذاره
نقل قول: خدایا! تمام بچههای کلاسمان زن داداش دارند از تو میخواهم مرا زنداداش بدهی!
(شایان نوری / ۹ ساله)
خیلی خوبه, دوست میداریم.
دقیییییقا
من با اون دعایی که میگه چرا حیوانات درس نمیخونن موافقم امیدوارم حیوونا هم در سال جدید کنکور بدهند و ما استراحت کنیم
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۵۵ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: منم همیشه زنگهارو میزدم.بعدها که پیشرفته شد بیماریم دزدگیر ماشین هارو هم به صدا درمیاوردم.تو این روزا دعا کنید خدا منم جهنم نبره.
ایشالله
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: عده ای هم تبحر خاصی در جهت دهی به هر بحثی دارن، خداقوت دلاور، خدا قوت پهلوان!!
لایک
ازون وقتاس که میخوای حرف بزنی و جاش نیس
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۴۲ ب.ظ
مدرسه مون چسبیده به یه پاسگاه بود.یه روز از جلو پاسگاه رد میشدیم هوس شیطونی کردم.دیدم یه ماکسیما پارک شده.گفتم بزار صداشو درارم.اومدم دستگیره درو بکشم یهو در باز شد دیدم یکی رو صندلی خوابیده یهو بلند شد.منم اروم و سر به زیر در رفتم.
اینجور بچه ارومی بودم من.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۴۲ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: مدرسه مون چسبیده به یه پاسگاه بود.یه روز از جلو پاسگاه رد میشدیم هوس شیطونی کردم.دیدم یه ماکسیما پارک شده.گفتم بزار صداشو درارم.اومدم دستگیره درو بکشم یهو در باز شد دیدم یکی رو صندلی خوابیده یهو بلند شد.منم اروم و سر به زیر در رفتم.
ویییی وییی چه شرییی بودی تو : ))))))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: (14 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۴۲ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: مدرسه مون چسبیده به یه پاسگاه بود.یه روز از جلو پاسگاه رد میشدیم هوس شیطونی کردم.دیدم یه ماکسیما پارک شده.گفتم بزار صداشو درارم.اومدم دستگیره درو بکشم یهو در باز شد دیدم یکی رو صندلی خوابیده یهو بلند شد.منم اروم و سر به زیر در رفتم.
ویییی وییی چه شرییی بودی تو : ))))))
الانم عاشق شیطنت و بچه های شیطونم
جالب اینجاست بدونید اسم واقعی من ارام.خخخخخخ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۳ ب.ظ
بچه باس شیطون باشههههه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 14 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: الانم عاشق شیطنت و بچه های شیطونم
جالب اینجاست بدونید اسم واقعی من ارام.خخخخخخ
یادش بخیر شیطنتای پارسال
عشق منی :-*
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 14 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ
نفسمی.A V A
تو این شبا از خدا بخواهیم همه دلهامونو شاد کنه.دلهای شکسته این شبها به خدا خیلی نزدیکترن.میگن تقدیر یه سال این شبا رقم میخوره.خدا کنه بهترین تقدیر واسه همه باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 14 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (14 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: مانشت چقدر دلگیر شد یهو! انگار همه ساکت شدن!
جالبه ساعت پست شما ۱/۴۱ نصفه شبه! یعنی باید ملت بیدار باشن بیان پست بزنن؟ :|
نه دوست عزیز چند روزی بود تاپیک ازدواج و همین دلتنگیها زود به زود بالا میومد ولی یهو بحثا خوابید. حالا اینم چیزی بود شما بهش گیر دادین؟ :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barabox - 14 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳ ب.ظ
هیچی حال و هوای شب قدر تو دوران بچگی نمیشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ب.ظ
ﺍﻣﺸﺐ ﺷﺐ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻭﺍﺣﺪﻩ !
ﺧﺪﺍ ﺳﺎﯾﺖ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﻫﻤﻪ ﺭﻭ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ، ﺩﻭ ﺷﺐ ﻫﻢ ﺣﺬﻑ ﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ
ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﻧﻤﻮﻧﯽ !!
---------------------------
شب عفو است و محتاج دعایم. ز عمق دل دعایی کن برایم. اگر امشب به معشوقت رسیدی ، خدا را در میان اشک دیدی ، کمی هم نزد او یادی ز ما کن.کمی هم جای ما او را صدا کن. بگو یا رب، فلانی رو سیاهست، دو دستش خالی و غرق گناه است.بگو یا رب توئی دریای جوشان، در این شب رحمتت بر وِی بنوشان.
التماس دعا برای همه.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 14 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ب.ظ
خدایا کلی بغض جمع کردم برای امشب......
بهترین تقدیر را برایم رقم بزن
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: خدا کنه بهترین تقدیر واسه همه باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 14 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۲ ب.ظ
نمیدونم چرا صفحه آخر رو خوندم، اشکم ناخوداگاه سرازیر شد
امیدوارم شب خوبی برای همه باشه و درکش کنیم، برای من هم دعا کنید. ممنونم
پ.ن: یاد روزهایی که من دعای افطار میخواندم و تو تکرار میکردی، یاد روزهایی که قران بر سر میگذاشتی و من دعا میخواندم و تو تکرار... یاد همه روزهای با هم بودنمان به خیر... دعایم کن...
دلم به اندازه همه دنیایت پر است نگاهم کن...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - rahhil - 14 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ب.ظ
خداوندا
هرچه آدم نادان، احمق و جاهل هستش از عاشق شدن دور بدار.
حتی اگر این عشق، عشق مادر به فرزند باشه.
|