|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۶ ب.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: منم هرچی اون جمله عکس رو خوندم متوجه نشدم! آخه یعنی چی کریم تک دل شما رو برید؟! 
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۶ ب.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: منم هرچی اون جمله عکس رو خوندم متوجه نشدم! آخه یعنی چی کریم تک دل شما رو برید؟! 
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یه توضیح یه خطی میدادین دیگه من چجوری یه ساعت با نت کم سرعت از آپارات دانلود کنم با گوشی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ
دو نفر ورق بازن که سر اینکه تک دل یا هفت لو پیک رو بریدن دعواشون میشه و موجبات شادی ملت رو فراهم میکنن 
اگه بازم متوجه نشدید معلوم میشه آدم سالمی هستید و به راه کج کشیده نشدید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sadi_gh - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۱ ب.ظ
اینو میگید!!! خخخخخ    
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: دو نفر ورق بازن که سر اینکه تک دل یا هفت لو پیک رو بریدن دعواشون میشه و موجبات شادی ملت رو فراهم میکنن 
ممنون از توضیح ولی فک کنم برم فیلمشو ببینیم بهتر باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: دوستم برای یه کاری یه سری اهنگ برام فرستاده داخل این اهنگها به یه ترانه ای رسیدم که واقعا نمیدونم خواننده با چه رویی این ترانه رو فرستاده بازار خیلی شعرش پرمغز و پرمحتواست
یک تیکه از ترانه اش :دی
اگه برنگردی عزیزم عزیزم
بگو من چه خاکی تو سرم بریزم
اگه برنگردی به خدا میمرم
ساکمو میبندم از این خونه میرم
این شبی که میگم شب نیست
، اگه امشب مث اون شب نیست .
امشب مث دیشب نیست ،
هیچ شبی مث امشب نیست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ ب.ظ
خدایا باز دل ھایمان را شاد کن مانند آن روزھا ... امان از دلتنگی ھای عجیب...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ ب.ظ
سلام افاق اهنگ پویا بیاتی.منم گوش کرم این شاهکارشو
روزهاست که دیگه خودم نیستم.همیشه سختم بوده باور کنم ادمها بی معرفتن.اما این روزا ناچار شدم باور کنم.روزهاست دنیا برام مثل همیشه نیست.سهم ما از دنیا کجاست؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ب.ظ
ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﻧﻤﯽ ﮔﻮﯾﺪ،
ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﺼﺎﻑ ﺍﺳﺖ،
ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺭﻧﺞ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﻧﺪﻭﻫﮕﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ
ﺍﺯ ﺷﺎﺩﻣﺎﻧﯽﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺷﺎﺩ ﺍﺳﺖ...
ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﻭ ﭘﺮﻧﺪﻩ ﺭﺍ ﻭ ﮔﯿﺎﻩ ﺭﺍ ﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﺭﺍ ، ﻣﺤﺘﺮﻡ ﻣﯽﺩﺍﺭﺩ .
"ﺑﻪ ﻣﻘﺼﺪ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ "....
ﺍﺯ ﻫﺮ ﺭﺍﻫﯽ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - هلیا.۹۹ - ۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: دو نفر ورق بازن که سر اینکه تک دل یا هفت لو پیک رو بریدن دعواشون میشه و موجبات شادی ملت رو فراهم میکنن 
ببخشید اما من بیشتر گیج شدم! متاسفانه پاستور بلد نیستم البته شنیدم یه چیزایی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ
فیلمش رو نگاه کنی می فهمی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ب.ظ
امروز از یکی از دوستان در مورد یادگیری زبان مشورت گرفتم و تاکید کردن حتما برم کلاس. میگفت اگه کلاس بری یادگیری زبان برات میشه سرازیری وگرنه میشه سر بالایی. خلاصه من قانع شدم که برم کلاس
عصری رفتم آموزشگاه ثبت نام کنم. هر سوالی که میپرسیدم جوابشون این بود که اول باید تعیین سطح بشی
سوالات گرامر و لغتو تقریبا همه رو جواب دادم و بعد رفتم که سوالات اسپیکینگ رو جواب بدم، بنده خدا جواب آزمون منو دیده بود فکر کرد الان چقد حرفه ایم 
چند تا سوال پرسید و من فقط نگاش میکردم، آخرش خندش گرفت و پرسید what is your name? 
منم نامردی نکردم گفتم what? 
اون خندید و منم خندیدم و پول بی زبون ما هم رفت بابت آزمون تعیین سطح
یه دوره فشرده ۴۵ روزه داشتن که هزینه ثبت نامش ۶۰۰ هزار تومن بود، با اینکه ۱۰ روزش گذشته ولی بازم گفتن باید همون ۶۰۰ هزار تومنو بدی. منم گفتم بذار فرم ثبتنام همین جا باشه من یه دوری میزنم میام 
یه آموزشگاه دیگ هم رفتم دیدم چند تا بچه دارن بازی میکنن، گفتم احتمالا باید با اینا همکلاسی شم 
مثل اینکه قسمت نیست ما بریم کلاس زبان
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۴۴ ب.ظ)هلیا.۹۹ نوشته شده توسط: ببخشید اما من بیشتر گیج شدم! متاسفانه پاستور بلد نیستم البته شنیدم یه چیزایی
خودمم از پاسور و کلاً هر بازیای که با این کارتها میکنن هیچی بلد نیستم اما خیلی هم لازم نیست چیزی بلد باشید، اینکه توو یه بازی دور همی انگار تقلب شده و طرف اون همههههههه جدی گرفته خندهدار هست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: اما اما بعضی جملات پراز چرندیات بهم بافته شده است که شبیه به هذیان گفتن در خواب گوینده میمونه و جملات سرشار از کلمات بی ربطی است که که کنار هم قرار گرفتن و مفهومی ندارن. از این دست از این جملات این روزا زیاد دیده میشه که گوینده بیشتر در توهمات فرو میره تا بتونه مخاطبشو قانع کنه .
سالاد کلمات
کسی با MEAN stack کار کرده؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: کسی با MEAN stack کار کرده؟
کاربر بیلک وبلاگ چی شد؟
بیلک چیه آقا جان؟!
وبلاگ تو فره. فعلا رفته صف. شاید کنسل بشه البته.
|