|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ
دغدغه های دختران مملکت من، "چگونه در تاکسی بشینیم تا کمتر اذیت بشیم" ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: بهترین راه حل اینه که خانما بشینن تو خونه غذا بپزن بچه داری کنن بیرونم خواستن برن صبر کنن اقاشون بیاد با هم برن 
شوخیشم زشته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ب.ظ
لپ تاپ گلم چقد تغییر کرده... نشناختمش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۴ ب.ظ
البته راستش نمیدونم این تجربه هایی که میگین یارو خودشو ولو می کنه در چه حدیه اما وقتی کسی سوار تاکسی میشه انتظار داره ۱/۳ جایی که هست متعلق به اون باشه و به صورت نرمال راحت بشینه.در این حالت احتمال ایجاد شدن برخورد های موقتی با نفرات اطراف هست و شما نمیتونین از افراد انتظار داشته باشین از حقشون بگذرن..البته خب قطعا یک سری آدم سو استفاده گر هستن و هدفم انکار این مساله نیست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: بهترین راه حل اینه که خانما بشینن تو خونه غذا بپزن بچه داری کنن بیرونم خواستن برن صبر کنن اقاشون بیاد با هم برن
بهترین راه حل اینه که بعضی از آقایون نحوه نشستن در تاکسی را یادبگیرند
خیلی زشته که بعضی آقایون کوچکترین آداب زندگی اجتماعی را هم بلدنیستند
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ
من حتی با پیرمرد هم برخورد داشتم، من وسط نشسته بودم. از نحوه سوار شدنش تا ناجور نشستنش. اتفاقا باهاشم دعوا کردم فکر کرد چون سنش بالاس من هیچی نمیگم یا مراعات میکنم. دعواش کردم و وسط راه پیاده شد.
+توی مدارس ما هیچی یاد نمیدن. همش تاکید دارن رو ریاضی و درسای دینی. دانشگاه هم که میری باید وصیت پاس کنی و درسای بی ربط دیگه. هیچی درسی در مورد سبک زندگی آموزش داده نمیشه. مدارس میگن وظیفه خانواده هاس، خانواده ها میگن وظیفه مدارسه! نه نحوه انتقاد کردن صحیح رو بلدیم نه آدمای انتقادپذیری هستیم، نه مدیریت استرس رو بلدیم-چقدر جوون با استعداد به خاطر استرس کنکورشو خراب کرده- برخورد با جنس مخالف رو بهمون یاد ندادن فقط گفتن ارتباط نداشته باشین ولی بعضیا حریص تر شدن! خیلی چیزای دیگه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ
زیاد تاکسی سوار نمیشم اما وقتی میخوام تاکسی سوارشم اگه کلا آقا باشن به اقایی که جلو نشسته میگم ببخشید میشه لطفا عقب بشینین اون اقا هم مودبانه قبول میکنه... اگرم خانومی جلو باشه یا مجبور باشم عقب بشینم کیفم رو میزارم کنارم..
اگرم عجله نداشته باشم اینقد صبر میکنم تا جلو بشینم یا اینکه تا خونه پیاده میرم که بیشتر اوقات اینجوریه..عاشق پیاده رویم..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ
میگما دخترا شاید بیچاره اون پیرمرد یامرد یاپسر منظوری ندارن آخه بعضی اقابون مدل نشستنشون ایینجوری هست یابعضیها بخاطر قدبلندشون.. اینجورام نیستن دیگه..
دلیجنت گناه داشتا پیرمرده
کیفت رو همیشه بزار کنارت همه چی حل میشه..
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۴ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: البته راستش نمیدونم این تجربه هایی که میگین یارو خودشو ولو می کنه در چه حدیه اما وقتی کسی سوار تاکسی میشه انتظار داره ۱/۳ جایی که هست متعلق به اون باشه و به صورت نرمال راحت بشینه.در این حالت احتمال ایجاد شدن برخورد های موقتی با نفرات اطراف هست و شما نمیتونین از افراد انتظار داشته باشین از حقشون بگذرن..البته خب قطعا یک سری آدم سو استفاده گر هستن و هدفم انکار این مساله نیست.
نه ما با برخورد موقتی و معمولی مشکلی نداریم. بددل که نیستیم که به همه چی وسواس داشته باشیم حرف ما برخورداییه که واقعا منظوردار هستن و باعث آزار میشن.
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: من حتی با پیرمرد هم برخورد داشتم، من وسط نشسته بودم. از نحوه سوار شدنش تا ناجور نشستنش. اتفاقا باهاشم دعوا کردم فکر کرد چون سنش بالاس من هیچی نمیگم یا مراعات میکنم. دعواش کردم و وسط راه پیاده شد.
+توی مدارس ما هیچی یاد نمیدن. همش تاکید دارن رو ریاضی و درسای دینی. دانشگاه هم که میری باید وصیت پاس کنی و درسای بی ربط دیگه. هیچی درسی در مورد سبک زندگی آموزش داده نمیشه. مدارس میگن وظیفه خانواده هاس، خانواده ها میگن وظیفه مدارسه! نه نحوه انتقاد کردن صحیح رو بلدیم نه آدمای انتقادپذیری هستیم، نه مدیریت استرس رو بلدیم-چقدر جوون با استعداد به خاطر استرس کنکورشو خراب کرده- برخورد با جنس مخالف رو بهمون یاد ندادن فقط گفتن ارتباط نداشته باشین ولی بعضیا حریص تر شدن! خیلی چیزای دیگه...
آفرین دقیقا. خیلی چیزا آموزش داده نشده متاسفانه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: بهترین راه حل اینه که خانما بشینن تو خونه غذا بپزن بچه داری کنن بیرونم خواستن برن صبر کنن اقاشون بیاد با هم برن
بهترین راه حل اینه که بعضی از آقایون نحوه نشستن در تاکسی را یادبگیرند
بعضی افراد نه بعضی آقایون
قطعا تو خانم ها هم پیدا میشه و بارها شده همین کارهایی که شما می کنین رو من انجام دادم که خانمی که کنارمه بهم نخوره
بعضی خانم ها هستن خیلی راحت میشینن تو تاکسی کلی جا میگیرن تازه کیفشون هم میزارن کنارشون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: حالا خارج از مساله تاکسی و این چیزا من توش موندم چرا اینقدر خانما زیاد بیرونن!؟ اتوبوس که سوار میشی می بینی کل قسمت خانما پره که هیچی یه دوتا از صندلی مردا رو هم گرفتن! اخه به جای این کلاسای صد من یه غاز رفتن و کار ماهی ۲۰۰ تومن!! بشینن ترشی درست کنن مربا بپزن قورمه سبزیشون خوب شه والا 
شما اگه ماشین بخرین حاضرین به جای اینکه هر روز با ماشین برین سر کار، یه روزم بدین خانمتون بره سر کار که بنده خدا مجبور نشه سوار اتوبوس و تاکسی بشه؟
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: میگما دخترا شاید بیچاره اون پیرمرد یامرد یاپسر منظوری ندارن آخه بعضی اقابون مدل نشستنشون ایینجوری هست یابعضیها بخاطر قدبلندشون.. اینجورام نیستن دیگه..
دلیجنت گناه داشتا پیرمرده
کیفت رو همیشه بزار کنارت همه چی حل میشه..
نه حقش بود. بدترشم دیدم که نمیشه اینجا گفت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: بهترین راه حل اینه که بعضی از آقایون نحوه نشستن در تاکسی را یادبگیرند
واقعا فکر می کنید مواردی که میگید راه حله؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ ب.ظ
راه حل اینه که آدمهای مریض خودشون رو معالجه کنن!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: راه حل اینه که آدمهای مریض خودشون رو معالجه کنن!

|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: بعضی خانم ها هستن خیلی راحت میشینن تو تاکسی کلی جا میگیرن تازه کیفشون هم میزارن کنارشون
ببینید این که شما میگید خیلی فرق می کنه. خوب یک نفر تاکسی میگیره نمی دونه که باید یطوری بشینه که بقیه هم جا بشند یعنی همون ۱ سوم. یا اینکه فکر کرده چون پول بیشتر داده و تاکسی سوار شده باید جای بیشتری بگیره و راحت بشینه.
ولی یه وقت می بینید یک نفر عمدا می خواد شما رو اذیت کنه. اصلا مشکل داره. این فرق می کنه.
دقیقا مشکل جا نیس مشکل این آزار روحی هست.
همین متروی خودمون جایی که باید شش نفر بشینه بدون مشکل خانوما هفت نفری میشنن و کسی هم اعتراضی نداره
|