تالار گفتمان مانشت
مطالب خواندنی و تصاویر جالب - نسخه‌ی قابل چاپ

با یک کلیک به دور دنیا سفر کنید - a.hooshmand - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ق.ظ

New York at Night
نیویورک در شب

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

Switzerland - the Alps

سوئیس – کوه های آلپ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

Aerial photos by Ivan Rvslyakvf
عکس هوایی توسط ایوان روسلیاکوف

Golden Gate Bridge in Fog
پل گلدن گیت در مه

Moscow at Night
مسکو در شب

Victoria Falls - Zambia and Zimbabweborder
آبشار ویکتوریا – مرز زامبیا و زیمبابوه

Horseshoe Bend, Colorado River -Arizona
نعل اسب خم ، رودخانه کلرادو – آریزونا

Venezuela - Angle Falls
ونزوئلا – انجل فالز

Maldives at night
مالدیو در شب

Las Vegas at dusk
لاس وگاس در هوای گرگ و میش

Miami, Florida - America
میامی ، فلوریدا – آمریکا

Bangkok - Thailand
بانکوک – تایلند

Artificial islands (Palm) Dubai
جزایر مصنوعی (نخل) در دبی

A - Petri, Crimea - Ukraine
ای-پتری ، کریمه – اوکراین

Petronas Towers - Kuala Lumpur,Malaysia
برج پتروناس - کوالالامپور ، مالزی

Minaret Kali - Bukhara, Uzbekistan
مناره کالیان – بخارا ، ازبکستان

San Juan River - Utah, America
رودخانه سان خوان – یوتا ، آمریکا

Mono Lake - California, America
دریاچه مونو – کالیفرنیا ، آمریکا

Underwater photography - Maldives
عکسبرداری در زیر آب – مالدیو

RE: با یک کلیک به دور دنیا سفر کنید - eris229 - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ

من رفتم لاس وگاس تازه برگشتمCool

قسمتی از کتاب کاش حقیقت داشت__مارک لوی - fahimehazimi - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ

تصور کن برنده یک مسابقه شدی و جایزه ات اینه که بانک هرروز صبح یک حساب برات باز می کنه و توش هشتادوشش هزاروچهارصد دلار پول می گذاره ولی دوتا شرط داره. یکی اینکه همه پول را باید تا شب خرج کنی، وگرنه هرچی اضافه بیاد ازت پس می گیرند. نمی تونی تقلب کنی و یا اضافهٔ پول را به حساب دیگه ای منتقل کنی. هرروز صبح بانک برات یک حساب جدید با همون موجودی باز می کنه. شرط بعدی اینه که بانک می تونه هروقت بخواد بدون اطلاع قبلی حسابو ببنده و بگه جایزه تموم شد. حالا بگو چه طوری عمل می کنی؟» >> >> او زمان زیادی برای پاسخ به این سوال نیاز نداشت و سریعا ..... >> «همه ما این حساب جادویی را در اختیار داریم: زمان. این حساب با ثانیه ها پر می شه.هرروزکه از خواب بیدار میشیم هشتادوشش هزارو چهارصد ثانیه به ما جایزه میدن و شب که می خوابیم مقداری را که مصرف نکردیم نمیتونیم به روز بعد منتقل کنیم. لحظه هایی که زندگی نکردیم از دستمون رفته. دیروز ناپدید شده. هرروز صبح جادو می شه و هشتادوشش هزاروچهارصد ثانیه به ما میدن. یادت باشه که من و تو فعلا از این نعمت برخورداریم ولی بانک می تونه هروقت بخواد حسابو بدون اطلاع قبلی ببنده. ما به جای استفاده از موجودیمون نشستیم بحث و جدل می کنیم و غصه می خوریم. بیا از >> زمانی که برامون باقی مونده لذت ببریم.

بسیار جالب ابعاد کائنات - fahimehazimi - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ

در سایت زیر دکمه آبی رنگ را از سمت چپ نوار زیر عکس به سمت راست آن حرکت دهید

با دیدن لینک فوق به یاد شعر معروف عطار می افتیم که در قسمتی از آن گفت:

زمین در جمع این نه طاق مینا چو خشخاشی بود بر روی دریا
توخود بنگرکزین خشخاش چندی سزد گر بر بروت خود بخندی
مگس پنداشت کان قصاب دمساز کند از بهر او دکان خود باز

مطالب خواندنی و تصاویر جالب - maryami - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ق.ظ

لینک زیر رو باز کنید و مربع ها رو جابجا کنید:

تصاویر زیبایی خلق میشه که بسیار دیدنیست ...

RE: مطالب خواندنی و تصاویر جالب - SaMiRa.e - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ

تصاویر جالبی هستند ، من که خودم نفهمیدم چی به چیه Tongue

[attachment=5176][attachment=5177][attachment=5178][attachment=5179][attachment=5180]

RE: بسیار جالب ابعاد کائنات - mosaferkuchulu - 28 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ

(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط:  در سایت زیر دکمه آبی رنگ را از سمت چپ نوار زیر عکس به سمت راست آن حرکت دهید

با دیدن لینک فوق به یاد شعر معروف عطار می افتیم که در قسمتی از آن گفت:

زمین در جمع این نه طاق مینا چو خشخاشی بود بر روی دریا
توخود بنگرکزین خشخاش چندی سزد گر بر بروت خود بخندی
مگس پنداشت کان قصاب دمساز کند از بهر او دکان خود باز

فوق العاده بود!احساس من از دیدنش تحسین بود!تحسین خدا!ممنون

مطالب خواندنی و تصاویر جالب - Parva - 28 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ب.ظ

هنر قدم زدن یک دختر روی برف[/size]
[تصویر:  103645_211292_864.jpg]

[تصویر:  103645_211293_410.jpg]

[تصویر:  103645_211294_581.jpg]

[تصویر:  103645_211296_551.jpg]
منبع تصاویر : مشرق نیوز

RE: مطالب خواندنی و تصاویر جالب - a.hooshmand - 28 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ

صبر کنید تا یکبار بارگذاری شود
[تصویر:  103647_1_1379091961.gif]

کلینیک خدا - yarandish - 04 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ

به کلینیک خدا رفتم تا چکاپ همیشگی ام را انجام دهم، فهمیدم که بیمارم …
خدا فشار خونم را گرفت، معلوم شد که لطافتم پایین آمده.
زمانی که دمای بدنم را سنجید، دماسنج ۴۰ درجه اضطراب نشان داد.
آزمایش ضربان قلب نشان داد که به چندین گذرگاه عشق نیاز دارم،
تنهایی سرخرگهایم را مسدود کرده بود …
و آنها دیگر نمی توانستند به قلب خالی ام خون برسانند.
به بخش ارتوپدی رفتم چون دیگر نمی توانستم با دوستانم باشم و آنها را در آغوش بگیرم.
بر اثر حسادت زمین خورده بودم و چندین شکستگی پیدا کرده بودم …
فهمیدم که مشکل نزدیک بینی هم دارم،
چون نمی توانستم دیدم را از اشتباهات اطرافیانم فراتر ببرم.

زمانی که از مشکل شنوایی ام شکایت کردم معلوم شد که مدتی است که صدای خدا را آنگاه که در طول روز با من سخن می گوید نمی شنوم …!
خدای مهربان برای همه این مشکلات به من مشاوره رایگان داد و من به شکرانه اش تصمیم گرفتم از این پس تنها از داروهایی که در کلمات راستینش برایم تجویز کرده است استفاده کنم :
هر روز صبح یک لیوان قدردانی بنوشم
قبل از رفتن به محل کار یک قاشق آرامش بخورم .
هر ساعت یک کپسول صبر، یک فنجان برادری و یک لیوان فروتنی بنوشم.
زمانی که به خانه برمیگردم به مقدار کافی عشق بنوشم .
و زمانی که به بستر می روم دو عدد قرص وجدان آسوده مصرف کنم.
امیدوارم خدا نعمتهایش را بر شما سرازیر کند:
رنگین کمانی به ازای هر طوفان ،
لبخندی به ازای هر اشک ،
دوستی فداکار به ازای هر مشکل ،
نغمه ای شیرین به ازای هر آه ،
و اجابتی نزدیک برای هر دعا .
/

جمله نهایی : عیب کار اینجاست که من ” آنچه هستم ” را با ” آنچه باید باشم ” اشتباه می کنم ، خیال میکنم آنچه باید باشم هستم، در حالیکه آنچه هستم نباید باشم .
زنده یاد احمد شاملو

مطالب خواندنی و تصاویر جالب - ماه بانو - ۰۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ

حدس بزنید این وسیله ای که دارن با هواپیما می فرستن بره چیه؟
[تصویر:  106256_1_1379091481.jpg]
این تصویر در سال ۱۹۵۶ یعنی ۵۷ سال قبل گرفته شده است زمانی که شرکت IBM قصد جابجایی یک هارد دیسک HDD به ظرفیت ۵M رو داشت هادری که بیش از یک تن وزن داشت و حداکثر ۵ مگابایت داده در آن ذخیره میشد یعنی چیزی در حدود دو تا فایل MP3
[تصویر:  106256_2_1379091481.jpg]

بله این همون فلش مموریه که این روزها با ظرفیت صدها برابر بیشتر ولی سایز یک بند انگشت توی جیب شما جا میشه و همه جا با خودتون می برین

مطالب خواندنی و تصاویر جالب - banou - 06 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ

(۲۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط:  صبر کنید تا یکبار بارگذاری شود
واااااااااااااااااااااااای چه وحشتناک اگه من بودم حتما سکته می زدم.

RE: Scale of the Universe - blackhalo1989 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ق.ظ

(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط:  
یه سپاس کمش بود.

RE: مطالب خواندنی و تصاویر جالب - mamani - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ق.ظ

(۲۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط:  صبر کنید تا یکبار بارگذاری شود
[تصویر:  107245_1_1379091361.gif]

چه وحشتناکه

RE: Scale of the Universe - Xilinx - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ق.ظ

(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط:  
یه سپاس کمش بود.

منم دفعه اول که دیدم واسم جالب نبود.چون همش کلیک کردم...وقتی میدل موس رو بالا و پایین میبری و از زمین میای بیرون خیلی قشنگ میشه Wink