طراحی الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
RE: طراحی الگوریتم - Aurora - 05 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)Giasoddin نوشته شده توسط: سلام؛ بله زبان اصلیش موجوده . من پارسال از سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینترنتی خریدم. فکر نکنم کتابش نایاب باشه. |
RE: طراحی الگوریتم - ارشدخون - ۰۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ
من جلد ۱ ترجمه جعفر نژاد رو خوندم اصلا جالب نبود .کتاب پیام نور کتاب خیلی خوبیه. ساده .راحت و روان |
RE: طراحی الگوریتم - jameshenas - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:(05 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)Giasoddin نوشته شده توسط: سلام؛ من کتابش رو از انقلاب خریدم... دست دومش هست...۸تومن خریدم |
طراحی الگوریتم - phoenix.softeng - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ
من ۳ کتاب مقسمی و پوران و پارسه(قلی پور) رو دارم و اصلا نمی دونم از کدوما و چطور بخونم؟؟؟ هر کدوم از ۳ کتاب رو هم بعضی دوستان توصیه کردن!!! |
RE: طراحی الگوریتم - fateme66 - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ)phoenix.softeng نوشته شده توسط: من ۳ کتاب مقسمی و پوران و پارسه(قلی پور) رو دارم و اصلا نمی دونم از کدوما و چطور بخونم؟؟؟کتاب مقسمی خلاصه ای از کتاب نیپولیتان هست،پوران بیشتر از کتاب clrs استفاده کرده. به نظرم برای شروع کتاب مقسمی رو بخونید،نسبت به پوران توضیحات بیشتری داره و ساده تر هست متن کتابش. پوران رو هم بعد از اینکه هر فصل رو از مقسمی خوندید،همون فصل رو مطالعه کنید. |