|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - samanium - 01 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۱ ب.ظ
دکتر از ما بر میاد سر ببریم؟
بچه+ و ....
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mosaferkuchulu - 01 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۶ ب.ظ
گوش زمین به نالهی من نیست آشنا
من طایر شکسته پر آسما نی ام
گیرم که آب و دانه دریغم نداشتند
چون می کنند با غم بی هم زبانی ام؟
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Maryam-X - 02 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۰۸ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: امروز صبح بعد از جامع تخصصی های پارسه، همینطور کانال های تلویزیون را هم مرتب عوض می کردم آخه مدتی بود چشممان درست حسابی به جمال رسانه ملی روشن نشده بود، تا به فیتیله شبکه ۲ رسیدم، به این فکر کردم که ما دوران بچگیمون را با "پسر شجاع" و "میتی کومان" و "سفرهای گالیور" و "تام سایر " گذروندیم این شدیم !!! اما .... چی بشن این بچه هایی که دوران بچگیشون را با عمو پورنگ و خاله شادونه و فیتیله می گذرونند ؟؟؟!!!
در ادمهی این مطلب این نکته رو بگم که شبکهی اصفهان یه برنامه ای جدیدا داره با نام "بچه های دیروز" که ۵ شنبهها و جمعه شبها پخش می شه و کارتون های قدیمی رو پخش می کنه.
امروز اتفاقی چشمم بهش خورد.
جالبه بدونید مخاطبان این برنامه همه ۴۰ ساله و ۳۰ ساله بودند.امروز داشت تصاویری از خانم خامنه مجری ۲۷ سال پیش شبکه کودک رو نشون می داد!
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - admin - 02 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ ق.ظ
دوست عزیز این برنامه مال شبکه تهران هست که ضبط شدهاش اونجا هم پخش میشه 
پنجشنبهها ساعت ۹ صبح و
جمعهها ساعت ۳:۴۵ تکرارش رو توی شبکه تهران ببینید.
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ۵۴m4n3h - 02 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۶ ب.ظ
ترم جدید داره شروع میشه ... ۲-۳ هفته مونده به کنکور باید پاشم برم دانشگاه و انتخاب واحد و انتخاب استاد و موضوع واسه پروژه پایانی و پروژه پایانی و کلاس و درس و ... (اوووووه!)
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ۵۴m4n3h - 02 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ب.ظ
تکنولوژی فاجعه آفرید. تکنولوژی فرزند علم بود اما درنهایت، خود علم هم توسط تکنولوژی مصادره شد: مثلا در جهان اینترنت (این فرزند خلف تکنولوژی)، دیگر کسی وسواس نظری ندارد و دنبال منبع حرفها نمیگردد، یعنی میشود هر مزخرفی گفت، منبعی برایش سر هم کرد و به خورد مردم داد
اسلاوی ژیژک، درسگفتارهای تکنولوژی، ترجمهی پوران بنایی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - arshad90 - 02 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ب.ظ
شرط می بندم الان همتون نشستین دارین بازی ایران کره رو نگاه می کنین! نچ نچ نچ.... به شما هم می گن کنکوری!!!؟؟
انگار نه انگار که کمتر از ۴ هفته دیگه کنکوره! برین سر درستوننننن! ببرت و ببازن که بهتون مدال نمی دن!
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Masoud05 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ب.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: شرط می بندم الان همتون نشستین دارین بازی ایران کره رو نگاه می کنین! نچ نچ نچ.... به شما هم می گن کنکوری!!!؟؟
انگار نه انگار که کمتر از ۴ هفته دیگه کنکوره! برین سر درستوننننن! ببرت و ببازن که بهتون مدال نمی دن!
مهمترین نکته ای که فراموش کردید اینه که بچهها دارن نگاه فوتبال می کنن و وقتی تموم بشه این پست شما رو میبینن و دیرتر به راه راست هدایت میشن.!!!
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mahdi20 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ب.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: شرط می بندم الان همتون نشستین دارین بازی ایران کره رو نگاه می کنین! نچ نچ نچ.... به شما هم می گن کنکوری!!!؟؟
دوست عزیز اون کسی که نشسته پای فوتبال در حال حاضر این پست را نمیبینه، در نتیجه زمانی این پست را میخونه که بازی تمام شده باشه .
مسعود جان مثل اینکه فکرامون یکی هست .
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - arshad90 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: (02 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ب.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: شرط می بندم الان همتون نشستین دارین بازی ایران کره رو نگاه می کنین! نچ نچ نچ.... به شما هم می گن کنکوری!!!؟؟
دوست عزیز اون کسی که نشسته پای فوتبال در حال حاضر این پست را نمیبینه، در نتیجه زمانی این پست را میخونه که بازی تمام شده باشه .
اصلا نتیجه از همون اول معلوم بود!! چه اشتباهی کردیم ۱۸۰ دقیقه نشستیم پاش
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Masoud05 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ
همتون گول خوردید، من لپ تاپم جلو تلویزیون روشن بود هم چک میکردم که تست هایی که زدم درسته( بررسی کلید )و هم فوتبال میدیدم و در کنارش چای و میوه میخوردم با خانواده حرف میزدم و ۱۰۰۰ تا کار دیگه( مغزم n هسته ای هست)
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mahdi20 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ
تنها دلیل من برای نشستن پای این تلویزیون بی خودی صدا و سیما همین مسابقات فوتبال بود، دیگه از فردا بهانه برای TV ندارم، من که قراره ۲ ماه آموزشی را تلویزیون نبینم این یک ماه هم روش .
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ف.ش - ۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ ق.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: (03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: (02 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ب.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: شرط می بندم الان همتون نشستین دارین بازی ایران کره رو نگاه می کنین! نچ نچ نچ.... به شما هم می گن کنکوری!!!؟؟
شما که لالایی بلد بودین پس چرا خوابتون نبرد!!!
منظورم اینه که شما بچهها رو نصیحت کردین اما خودتون تازه هر دو تا بازی رو نشستین دیدین!!!
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Masoud05 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: تنها دلیل من برای نشستن پای این تلویزیون بی خودی صدا و سیما همین مسابقات فوتبال بود، دیگه از فردا بهانه برای TV ندارم، من که قراره ۲ ماه آموزشی را تلویزیون نبینم این یک ماه هم روش .
راستی برج ۱۲ باهم میریم سربازی
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: شما که لالایی بلد بودین پس چرا خوابتون نبرد!!!
منظورم اینه که شما بچهها رو نصیحت کردین اما خودتون تازه هر دو تا بازی رو نشستین دیدین!!!
نصیحت کردن خیلی حال میده، بعدش خودت انجامش ندی!!!
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mosaferkuchulu - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: (03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ ق.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: (03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: (02 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ب.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: شرط می بندم الان همتون نشستین دارین بازی ایران کره رو نگاه می کنین! نچ نچ نچ.... به شما هم می گن کنکوری!!!؟؟
شما که لالایی بلد بودین پس چرا خوابتون نبرد!!!
کی ایران برده که حالا دفعهی دومش باشه!!!!
کاش این همه پولی و که واسه فوتبال تو این مملکت خرج می کنن واسه یه کار درست خرج می کردن!
|