|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ب.ظ
آقا من آبگوشت بار گذاشتم ساعت ۶، بنظرتون تا ۹ میپزه آبروم در خطره![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
انقدر از واژه "خواهش" بدم میاد یا کامل بگو "خواهش میکنم" یا نگو... سر این واژه حتی با استادمم درگیر بودم انقدر بهش تذکر داده بودم میگفت وستا شوهر کن و از شوهرت ایراد بگیر![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) یادش افتادم، چندین ماه هستش بیخربم ازش، یه پیام بدم حالشو بگیرم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۰ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: بی خیال پونه
پونه من یکی از دوستام میرن آتلیه بعد میاد همون عکسارو میزاره رو پیجش یه مدت عکسای سونو گرافیشو میزاشت:|حالا که دخترش به دنیا اومده میاد عکس سه نفره میزاره :|حالا کاش پیجش بود اونارو برام هم هرموقع میزاره رو پیج به گوشیم هم ارسال میکنه :|اینو کجای دلم بزارم :دی
من که به این رفتارا خندم میگیره جنس دوست داشتناشونو دوست ندارم:/
ظاهر زندگی ادمارو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن رفیق![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
کی بریم ارس؟ :دی من اتوبوس کرایه کردم هاااا
بحث مقایسه نیس
چطور بگم؟
کسی که بی دغدغه س میاااااد انقدر لووووووس پست میذاره از خودش و همسرش و بچه اش و ..
یه پست دو پست سه پست
یه دوست دیگه هم دارم امیرکبیر قبول شده بود کارشناسی
اونجا با یه پسره ازدواج کرد پسره ارشد شریف قبول شد دختره هم تهران
اینا هم تو مراحل اپلای و اینا هستن
خب اینا هم عکس میذارن از خودشون ولی نه انقدر لووووووس! تازه انقدر هم خوشم میاد دوست داشتن این دو تا رو میبینم. دختره هم واقعا زحمت کشید امیرکبیر قبول شد و حتی به قول خودش با کلی نذر و نیاز به عشق یه طرفه اش ( به خیال خودش) رسید. چون پسره خیلی آدم درست حسابی هستش و واقعا دوستم لیاقت این پسر رو داشت و حقش بود اصلا. چرا اینا رو مثال نزدم و صاف رفتم اون دوستم رو مثال زدم؟!! دقیقا به این خاطر که یهو شرایط زندگیش عوض شد. فکر کنننننن یهو انگار خدا با آیفون تصویری دید این رفیق ما رو و دکمه رو فشار داد و در رحمت رو به روش باز کرد خب سوال ایجاد میشه واسم که چرا من نه؟! پس تکلیف اون همه اذیتی که شدم چی میشه؟! :|
آفاق ارس دیگه نه. من همون زاهدان رو انتخاب میکنم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چیزی نشده، کاربرا دارن پست پاک میکنن صفحه ها کم میشه همش. پستای من سر جاشون هستن.
نه نه من نقل قول گرفتم از شما
گفتم که اصلا عکس رو بذارید بهتر از اون عکساییه که من دیدم و این حرفا
که الان میبینم نیست اون پستم. من مطمئنم پست زدم. یعنی حتی ویرایشش هم کردم :|
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: آقا من آبگوشت بار گذاشتم ساعت ۶، بنظرتون تا ۹ میپزه آبروم در خطره
با زودپر آبگوشت درست میکنی؟
اگه آره فکر کنم میپزه.
حالا بگو مرسی من بگم خواهش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۱ ب.ظ
بله رویت شد اون پست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۲ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بله رویت شد اون پست.
پس چرا خودم نمیبنم الان؟ :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ ب.ظ
منظورم همون موقع بود. الان دیگه نمیدونم هست یا نه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۹ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: با زودپر آبگوشت درست میکنی؟
اگه آره فکر کنم میپزه.
حالا بگو مرسی من بگم خواهش ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
نه ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
تشکر نداره که![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
من میگفتم"مرسی" یکی دیگه هم من رو دعوا میکرد که نگو و به جاش بگو" متشکرم، سپاس و ممنون" فکر کنم آه استادم گرفته بود![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: خدایا یه ورژن خوبشو نصیب این رفیق ما کن :دی میشنوی صدامــــــــــــــــــــــــــــــــــــو خـــــــــــــــــــــــــــــدا
درهای نعمت و رحمتت رو هم به صورت دائمی براش باز بزار خدایا کاری کن ته دغدغه اش بشه عکس های خودشو عشقش :دی
دیگه بقیه دعاهارو خصوصی گفتم :دی خدایا کاری کن نرن ارس :دی
: ))))))))))
: ))))))))))))))))))))))))
قندها کیلو کیلو تو دلم آب شدند با این دعای تو ولی اول دعا کن شریف قبول بشم بعد اون ورژن خوبه رو دعا کن واسم. میشه؟
کار از محکم کاری عیب نمیکنه من فعلا میرم زاهدان با کروکدیل ها عکس بگیرم هر وقت خدا این درهای رحمتش رو وا کرد به رومون برمیگردم دیار ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۷ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: نه ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
تشکر نداره که![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
من میگفتم"مرسی" یکی دیگه هم من رو دعوا میکرد که نگو و به جاش بگو" متشکرم، سپاس و ممنون" فکر کنم آه استادم گرفته بود![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شما هم بهش میگفتی بسیار سپاسگزارم ای یار دیرینه. سرافزار باشید
چه فرقی بین مرسی و متشکرم وجود داره؟ جفتشون کلمه خارجین دیگه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ ب.ظ
چقدر من فونت های museo رو دوست دارم. مخصوصا slabش رو.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر من فونت های museo رو دوست دارم. مخصوصا slabش رو.
اینم خیلی قشنگه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مدیونید اگه فکر کنید من نمیدونستم museo چیه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
+ببخشید.. میشه بگید این museo چیه کلا؟ نرم افزاره؟
زیاد توضیح درست حسابی براش ندیدم تو گوگل. فقط دیدم نوشتن دانلود فونت طراحی وب و همینطور لوگو.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ
حرکتی بس زیباست این حذف پست ها
خدا قوت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: حرکتی بس زیباست این حذف پست ها
خدا قوت ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
آوا شما هم؟؟؟
من هر جا رفتم دیدم فقط حرفام با شما و زهرا و پونه مونده، دست نزدم بهشون... نگو که شما هم پاک کردی
ایکاش هر وقت پست اصلی پاک میشد، پستهای نقل قول گرفته هم پاک میشد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: (07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر من فونت های museo رو دوست دارم. مخصوصا slabش رو.
اینم خیلی قشنگه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مدیونید اگه فکر کنید من نمیدونستم museo چیه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
+ببخشید.. میشه بگید این museo چیه کلا؟ نرم افزاره؟
زیاد توضیح درست حسابی براش ندیدم تو گوگل. فقط دیدم نوشتن دانلود فونت طراحی وب و همینطور لوگو.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یاااااااااااااااااا خداااااااااااااا
دیگه باید صفحه مذکورو بذارمو از مانشت خداحافظی کنم ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
من همون روز اول که اومدم این تاپیک آمارت رو گرفتم، منتهی اساسی. استاد راهنمای لیسانس من استاد راهنمای ارشد شما بود و خیلی موارد دیگر که در این مجال نمیگنجد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۴ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۰ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: من همون روز اول که اومدم این تاپیک آمارت رو گرفتم، منتهی اساسی. استاد راهنمای لیسانس من استاد راهنمای ارشد شما بود و خیلی موارد دیگر که در این مجال نمیگنجد ![[تصویر: 364294_4.gif]](https://img.manesht.ir/364294_4.gif)
خوب پس من یه زنگی بزنم به بچه ها ببینم کی هستی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خوب پس من یه زنگی بزنم به بچه ها ببینم کی هستی. ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
لازم نیست، از خودم بپرسی هم میگم
|