|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zoltrix_66 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
آزمون ارشد یک هفته به تعویق افتاد مدیر روابط عمومی وزارت علوم گفت: آزمون کارشناسی ارشد ۹۳ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی یک هفته به تعویق افتاد. دکتر مهدخت بروجردی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ گفت: با توجه به شرایط بد جوی در استانهای شمالی کشور آزمون ارشد ۹۳ به تعویق افتاد. وی افزود: آزمون مذکور در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، ۲۳، ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه برگزار خواهد شد. ناراحتم واسه خودم.چون دیگه کلافه شدم.خوشحالم بخاطر هموطنیهای شمالیم |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sand - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
یه هفته دیگه وقت داریم بریم برف بازی
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - azarakhsh1986 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: از دوستایی که واقعا از من کوچیکترن امااز من بیشتر میفهمن ممنونم که باعث شدن راهیا که انقد سخت بود کنارشون طی کنم از hoomanab که با پشتکارش بهم پشتکار یاد داد و دوره و سرعت همراه با دقت/ازizadan11 که آرامش گرفتم وقتی آهسته و پیوسته راهشا طی میکنه و منم آروم شدم /ازdzzv_13که با اونهمه سختی برای هدفش تلاش میکنه /ازmasoud67 که هر چند خیلی شیطونه اما خیلی با حرفاش استرسا از آدم دور میکنه/ازunicornuxکه با اینکه هم گرایشش نبود اینجا و تنها میخوند برای سخت افزار اما تا تهش موند و خیلی خوب با پشتکار اومد تا اینجا/ازRiemann که هنوزم دارم به گفتش تو تست زدن عمل میکنم و اونی که بلد نیستم نمیزنم و با دانشم همون ۵۰درصد را درست جواب میدم و این برای من بی دقت توصیه ازشمندی بود و از همه دوستایی که تا اینجا اومدن و کنار هم بودیم ممنونم امیدوارم موفق باشید کی گفته unic هم گرایشی نداشت و تنها بود..حداقل ۳ ۴ تایی هستن اگه باشن ![]() ![]()
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - e.shrm - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ
هورااااااااااااااااااااااا ! یه هفته ! |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ
به جان خودم دیروز میخواستم بگم توی دوران دانشگاه نشده یه امتحان عقب نیفته، اگه کنکور عقب نیفتاد...... Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
تکلیف کارت آزمونا چی میشه دوباره کارت میدن هر چند ما کاملا آماده بودیم و الام گرفت اما دوسندارم هموطنای شمالیم بعد ۱ سال تلاش نتیجه نگیرن خداراشکر شرایط فراهم شد براشون من که دیگه نمیخونم یادمم رفت به درک دیگه اصلا حوصلشا ندارم
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - explorer - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
آقااااااااااااااا من موندم الان تو روسیه هر روز تعطیله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه وضعیه آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kati - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
عجــــــــــب!!! الان داشتم پیش خودم حرص می خوردم که چرا هنوز دوره درس هام مونده!!! که یه دفعه دوستم بهم خبر داد یه هفته عقب افتاده :| عایا باید خوش حال بود؟؟ !! چی بگم والا! میگم ممکنه دوباره حرفشون رو پس بگیرن؟!! بگن همین جمعه اس!! میخوام برنامه بریزم آخه
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Saoshiyant - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
یعنی ایندفعه از این فرصت پیش اومده استفاده خواهم کرد.... خدا رو شکرت |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - azarakhsh1986 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: ندا جان خودتو ناراحت نکن مردا کلا همینن اخبار و نگرفتی مگه !!...افتادیم ۲۵ام اگه خدا بخواد و برف نیاد باز
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
کنکور شد ۲۳، ۲۴، ۲۵ بهمن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
پس سنجش چرا هنوز چیزی اعلام نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - azarakhsh1986 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ)Saoshiyant نوشته شده توسط: یعنی ایندفعه از این فرصت پیش اومده استفاده خواهم کرد.... معنی این شعر نقل قولت چیه؟...به چه زبونیه ؟ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mehrdad7soft - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
دوستان ما که الان همچیز رو جمع بندی کردیم گذاشته بودیم پشت بام الان باید تو این هفته چیکار کنیم بازشون کنیم??? |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ
بچه ها هرچیزی خیری توش نهفته است. من میخواستم هفته بعد برم مشهد.احتمالا هواپیما سقوط میکرد میمردم. دوست داشتید من بمیرم ؟! ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |