|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۳ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: حالا که این رو گفتین بذارید منم چیزی که خیلی وقته رو دلم مونده بگم. راستش وقتی نام ها کاربری قدیمی رو تو این تاپیک می بینم کلی دلم شاد می شه. اما وقتی پستشون رو می خونم و می بینم که گفتن فقط قدیمی ها به دردبخور بودن و مانشت دیگه مثه قدیما نیست یهو شادیه محو می شه.
خوب اگه ما جدیدا این قدم به دردنخور باشیم به نظرم درست نیست که این همه به رومون آورده شه.
موافقم. والا ما هم که مثلا قدیمی هستیم و توی سایت موندیم و نرفتیم همین حس شما بهمون دست میده.
من که تفاوتی حس نمی کنم در مورد حال و هوای سایت.
اون قدیما هم حرف های خودمونی بوده، بحث ودعوا هم بوده (حتی بیشتر از الان)، قهر هم بوده و آشتی هم بوده.
کاش دوستان دیگه اینقدر این مسئله که قدیما بهتر بود رو مطرح نکنند. به نظرم زیاد جالب نیست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ
البته درست نیست بگم اما قدیما یه چیز دیگه ای بود اصلا.  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: البته درست نیست بگم اما قدیما یه چیز دیگه ای بود اصلا.   
الان دمپایی زهرا و آفاق جون لازمه اینجا 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: البته درست نیست بگم اما قدیما یه چیز دیگه ای بود اصلا.   

آقای بلک به ادب شدن نیاز دارن.
اووهـــــــــــووی آفــــــــــــــــــــــاقـــــــــــــو! کـــــــــــــــجــــویی شــــــــــــومـــــــــو؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ ب.ظ
قدیما کاربرا انقدر خشن نبودن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: قدیما کاربرا انقدر خشن نبودن. 
منظورشون اینه که خیلی خشن تر از این بودن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: منم یکی از استادای دانشگاهمون این سایت را معرفی کرد هرجلسه که درس میداد یه بار می گفت مانشت. منم با هدف کنکور اومدم ولی نمی دونم چی شد به این تاپیک رسیدم
خب قصه آشنایی همه با مانشت به رتبه خوب ختم شده. ولی من کلا این تاپیک و دوسه تا دیگه را سر می زنم هنوز تو فاز درسی نرفتم. ولی امیدوارم یه روزم منم بگم"این رتبه عالی را مدیون بچه های مانشتم ...."
ولی این تاپیک را خیلی دوست دارم خیلی...... اصلا خونه ام شده. خیلی وقتا خوشحالی ها و یا نگرانی هام را اینجا گذاشتم و دوستان هم راهنمایی کردند . حتی سوال برنامه نویسی!
مخصوصا چند روز پیش که خیلی استرس داشتم و F@gh@عزیز خیلی منو آرووم کرد. یا وستا که خیلی پخته است.
آقای بلک که آدم جالبیه . گل دوم مسی خودمون آقای بارسا و شایسته و منیروا و جمع دوستان ...........
وای پونه را نگفتم . یکی از کسایی که نمی دونم چرا خیلی دوستش دارم .....
منم خیلی چیزا رو مدیون مانشتم...کلی دوستای خوب پیدا کردم...قصه آشنایی منم با مانشت از جریان ارشد شروع شد...تاپیک درسی ماه ها...یادش بخیر...همه کاربرای مانشت بدرد بخورن...جدید و قدیم نداره خب!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: مانشت ب منم خیلی کمک کرد
از تایپیکهای درسی تا غیر درسی
واسه استارت کنکور و پیدا کردن منابع تا اوج استرس واسه ابان که شبکه جز کنکور کامپ شده بود،وقتی منتظر نتایج بودیم اگه اینجا نبود که سکته ناقص میزدم تا نتایج بیاد...بعدشم خوشحالیمو واسه رتبم دوست داشتم با بچه های بامعرفت مانشت تقسیم کنم
هر سوالی داشتم اینجا جوابشو گرفتم
هرموقع حالم بد بود جو صمیمی اینجا و خیلی از بچه ها ک خودشون میدونن حالمو خیلی بهتر کرد
واسه همین وقتی حس کردم جو داره بهم میریزه گفتم اینجا نباشم خیلی بهتره
افروز خدایی منم همینا رو میخواستم بگم
منتها خسته بودم میفهمی؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: (05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: مانشت ب منم خیلی کمک کرد
از تایپیکهای درسی تا غیر درسی
واسه استارت کنکور و پیدا کردن منابع تا اوج استرس واسه ابان که شبکه جز کنکور کامپ شده بود،وقتی منتظر نتایج بودیم اگه اینجا نبود که سکته ناقص میزدم تا نتایج بیاد...بعدشم خوشحالیمو واسه رتبم دوست داشتم با بچه های بامعرفت مانشت تقسیم کنم
هر سوالی داشتم اینجا جوابشو گرفتم
هرموقع حالم بد بود جو صمیمی اینجا و خیلی از بچه ها ک خودشون میدونن حالمو خیلی بهتر کرد
واسه همین وقتی حس کردم جو داره بهم میریزه گفتم اینجا نباشم خیلی بهتره
افروز خدایی منم همینا رو میخواستم بگم
منتها خسته بودم میفهمی؟! 
بله میفهمم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۳ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: بله من اینجام کاربر بلک برای اشد مجازات اماده باش دخترا همه به سمت پروفایل کاربر بلک یورش ببرید
+داخل دوران دانشجویم فقط لازم بود یکی اذیتم کنه پروفایل فیسبوکش به گند کشیده میشد
داور بازی ایران آرژانتین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: نه ما نوبتی بود البته بگم خودم از ترفند خودم زخم خوردم طوری که ابروم پیش استادم رفت از اونروز استاد کلا سوتیای منو تعریف میکرد اخرش هم میگفت این کسی که میگم داخل کلاس شما نیست ها یعنی رنگ به رنگ میشدم سرکلاس  
وااای ینی استادتون میفهمید؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۲ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: وااای ینی استادتون میفهمید؟! 
شبی که به صفحه من یورش اوردن از قضا استاد آن و میشینه کل کامنتای یکی از پستایی که گذاشته بودمو میخونه:|دوستان هم که اظهار لطف زیادی به بنده داشتن سوتیای منو رو میکنن:|
+من برم تا پستام زیاد نشده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: کسی نامحدود داره که راضی باشه؟
نامحدود به نظرم اصلا خوب نیست
شما ماهیانه حداکثر چند گیگ دانلود دارین؟ تا من بهتون بگم کدوم شرکت واسه تون به صرفه تره
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: (05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: کسی نامحدود داره که راضی باشه؟
نامحدود به نظرم اصلا خوب نیست
شما ماهیانه حداکثر چند گیگ دانلود دارین؟ تا من بهتون بگم کدوم شرکت واسه تون به صرفه تره
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
شاتل هم شد شرکت 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۱ ب.ظ
جدیدا بعضی از کاربر هستن (که البته اشاره به کاربران خاصیم نباشه ) که از برخورد فیزیکی با دیگر کاربرا استفاده می کنن. 
قدیما اینطوری نبود 
مدیونید اگه به کاربران مذکور فکر کنید.
|