|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: (03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: شریفو یادت رفت پوونه![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
علاقه وافری بهش داشتی نمیدونم هنوزم داری![Exclamation Exclamation](images/smilies/exclamation.gif)
شریف؟
شاعر میگه در آن نفس که بمیرم در آرزوی شریف باشم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
عشق شریف رو با هیچی دیگه نمیشه جایگزین کرد آآآآآآآآآآآه قلــــــبم ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
شریف تا الان لیاقت تورو نداشته![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خیلی بی لیاقته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: این همه موضوع در دنیا وجود داره من موندم چرا به ازدواج این ربط دادی! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
چون آدم بره زیر تریلی میمیره و تموم میشه میره
ولی فکر کن یه شوهر گیرت بیاد که هررنگی که تو دوست داری رو مسخره کنه اصلا نمیتونی بری اون وسیله ای که دلت میخواد رو بگیری.
آقا یه نمونه اش رو داریم تو اقوام آقاهه کلی سر به سر خانومش میذاره که چرا رنگ های فانتزی و به تعبیر اون آقا بچگونه رو دوست داره خانومش و خانومه طفلی حتی سنجاق سرش صورتی هم نمیگیره ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خب من سرخورده میشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ایشالا انقدر شریف قبول نشید تا عشق واقعی رو پیدا کنید که و بعدش قبول شید دیگه اصلا مزه نداشته باشه. ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
: ))))))))
عشق واقعی چیه ؟ عشق واقعی من شریفه بهش دل بستم و محاله عشقم رو فراموش کنم
پوونه نیستم اگه امسال قبول نشم این _____ اینم نشون @
(جدی اگه امسال قبول نشم واقعا نمیدونم چه اتفاقی واسم میفته ..به خاطر همین مجبورم قبول بشم و همین الانش هم کلی مشکل دارم سر این قضیه قبول نشدنم. )
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: شریف تا الان لیاقت تورو نداشته![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خیلی بی لیاقته![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
همینو بگو. نمیدونم مسئولین چرا رسیدگی نمیکنن به این قضیه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
هر کدومتون قبول شدید شریف به محض ورودتون به ساختمونش به شریف بگید پوونه رو هم بطلبه
یادش بخیر تو دانشگاه هر وقت میگفتم شریف بچه ها میگفتن تعارف نکن جای دیگه هم میخوای بری بگو میگفتم استنفورد یونیورسیتی رو خودم به خاطر شریف قبول نکردم اسم شریف خیلی شریفه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: من دو تا زبون رو خیلی دوست دارم یکیش فارسی و یکیش کره ای
کره جنوبی لهجه شون عاااالیه![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
آها راستی خوب انگلیسی رو که همه باید بلد باشیم![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
زبان فرانسه رو هم دوست دارم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
کلا خیلی حس خوبی داره زبون های مختلف رو بلد باشی![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
فیلم کره ای باشه با زبان اصلییییی واااای به به![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
منم سارانگ هی پونه و مینروا![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
آخرش نفهمیدم سارانگه یا سالانگ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
آره خیلی
منم فرانسوی رو دوست دارم و روسی و آلمانی رو هم.
آره حس خوبی داره. بچه که بودم یکی از آرزوهام همین بود که وقتی میمیرم حداقل به ۱۰ تا زبان بلد باشم حرف بزنم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
سارانگ. ولی ل هم میگن بعضیا چون ل و ر با یه حرف نوشته میشن و تلفظشون شبیه همه.
البته اون نگ آخر تو دماغیه به خصوص حرف گ که زیاد واضح شنیده نمیشه.
حالا این ل و ر خوبه من تو تلفظ م موندم. م نوشته میشه م خونده میشه ولی یه جورایی شبیه ب میگن وقتی اول کلمه با م شروع میشه. ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: ![Angry Angry](images/smilies/angry.gif) ![Angry Angry](images/smilies/angry.gif) ![Angry Angry](images/smilies/angry.gif)
عصبانی نشو جریان داره آفاق
یه چن روز اوضام به خاطر این جریانات به هم ریخته س شدیداااااااا
آدمی هم نیستم که به روم بیارم چیزی رو.. ولی خیلی بده اوضاع.
فقط واسه من دعا کن همه چی درست شه . بیشتر از این دیگه نمیتونم تحمل کنم این شرایط رو.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۳ ب.ظ
پوونه ببخشید اگه حرف بی ربط زدم و ناراحت شدی
باش؟...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: ماشالا چقدر فیلم دیدی تو. عالیه فیلم هاشون. به خصوص که فرهنگشون خیلی شبیه ایرانیاس و فیلماشون هم واسه همین جذابه واسه ایرانیا. ...من فیلم هاشون رو فقط از تی وی خودمون دیده بودم سابقا.خیلی هم دوست داشتم اتفاقا. ولی فقط در همین حد.بعد کنکور گفتم ژاپنی بخونم (چون کلا به ژا............................
ارهههه من عاشق کره جنوبی هستم و مخصوصا لهجشون و احتراماشون رفتاراشون لباساشون همه چیشوووووون ...اره خیلی دوست داااااااااارم
از شبکه ایران ببینی که کیف نمیده خود اصل اصلش رو ببین ..
ارههه خیلی خوشگلههههههه زبان کره ایییی به نظرسخت میاداما اینقد شیرینه ادم زودیادمیگیره و یادش میمونه..
دقت کردی همش میگن Woe voe . همشم ازین رشته ها و کیم چی میخورن اسمش چی بود..یادم رفته چی میگفتن اسمش رو.. یه مدت فقط ازین نودلا میخوردم که مثلا شبیه غذای اوناس ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من زیاد سریال دوست ندارم وحوصلش رو ندارم اما دیگه ازین سریالا نتونستم بگذرم ..
چندتا سریال هست خیلی قشنگه.. نامه عشق...وداستان غم انگیز عشق... و پسران فراترازگل این بامزس .. متشکرم هم قشنگه...بازم دیدم که اسمشون درست یادم نیست اونایی که دوستداشتم یادمه![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اولین سریالی کره ای که دیدم و عاشق کره ایا شدم شبکه ۳ امپراطور دریا سه شنبه ها میداد اونوکه دیدم عاشقش شدم همیشه هم به مامانم میگفتم موقع این سریال برام لازانیا درست کن .دیدن این سریال همانا عاشق کره ایا همانا ..
اصن خیلی کیف کردماااااا دیدم یکی اینجا کره ای دوست دارم ..
اوه چقدر حرف زدممم ....
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: من دو تا زبون رو خیلی دوست دارم یکیش فارسی و یکیش کره ایکره جنوبی له......
اوه سارااااااااااااا ینیااااااااا دیگه واقعن واقعنییییییییی همزادیمممممممممم![Blush Blush](images/smilies/blush.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
موندممممم
تنها زبانی که دوست ندارم انگلیسیه :-s![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
منم زبان فرانسوی دوست دارم آهنگای فرانسوی زیادگوش میدم..
ر هست![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
سارانگ هی ساراجونم![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Blush Blush](images/smilies/blush.gif)
ساران هی هم میگن
سارانهیو سارانگهیو هم میگن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۵ ب.ظ
برای انتخاب رشته همچین خطایی میده : "حداکثر مجاز به انتخاب ۲ کد رشته محل بورسیه یا شرایط خاص می باشی"
نمیدونم چی میگه! کسی میدونه؟؟؟ بورسیه ی چی؟ شرایط خاصّ چی؟؟ :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: اشاره به کاربر خاصیم نباشه! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
کاربر یا کاربران؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ ب.ظ
فکر کنم کاربر خاص مورد نظر من بودم. ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - iammiti - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ
مصاحبه قشنگیه..ارزش خوندن داره !
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۳ ب.ظ)nasrinn نوشته شده توسط: سلام دوستان .من دارم از ترس میمیرم
یه کد رشته رو جابجا زدم
مهلت ویرایش کی هست؟ کی میتونم ویرایش کنم ؟
چه جوری ویرایش کنم؟
تا آخر امروز وقته انتخاب رشته هست , فکر کنم ویرایش هم مثله همینه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alim93 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۱۹ ب.ظ
هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش !
گاهی در انتهای خارهای یک کاکتوس ، به غنچهای می رسی که زندگیت را روشن میکند .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - roger670 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: تا آخر امروز وقته انتخاب رشته هست , فکر کنم ویرایش هم مثله همینه
معمولا یه چند روزی بعد مهلت اعلام شده هم همینطوری باز می مونه سیستم انتخاب رشته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۶ ب.ظ
آقوی بارسا![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
لطفن کاربر مورد نظرتونو سریع ب ما اعلام کنین وگرنه هرچی دیدن از چش و چار خودتون دیدین! (شیرازی بخونین)
من ک میدونم نبودم پس ینی کی میتونه باشه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۶ ب.ظ
ایمیلی برام اومده که خواستم شما رو هم سهیم کنم ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
«خوشی» حالی است که زود می آید و زود می رود. «رضایت» مقامی است که دیر می آید و دیر می پاید.
«خوشی» دست می دهد، یعنی عاطفه ای انفعالی است. «رضایت» را اما باید به دست آورد، یعنی بودنی فعالانه است.
انسان خوش، لزوماً از خودش و زندگی اش راضی نیست. می خندد، اما تهِ خنده اش طعم گس، ملال و افسردگی است. «خوشی» اندوه را می زداید، اما ملال و افسردگی را نه. «رضایت» اما گاه ته رنگاندوه دارد.
انسان راضی همیشه شاد نیست، اما ملول و افسرده هم نیست.
«خوشی» واکنش عاطفی ماست نسبت به حضور «لذّت». «رضایت» اما نوع بودن ماست در حضور «معنا». «لذّت» های زندگی خوشی میآورد، «معنا»ی زندگی رضایت.
از بدی های روزگار ما این است که بیشترمان از رضایت به خوشی بسنده کرده ایم.
دکتر آرش نراقی
آرش نراقی در سال ۱۳۴۵ در تهران متولد شد. دکترای داروسازی را از دانشگاه تهران گرفت و پس از مهاجرت به آمریکا، دکترای فلسفه را از دانشگاه کالیفرنیا، سانتا باربارا اخذ نمود. وی هم اکنون استادیار دین و فلسفه، در کالج موراوین (Moravian College) پنسیلوانیای آمریکا است. او در ابتدا مقالاتش را با نام احمد نراقی می نوشته است. آرش نراقی دروس فلسفه و دین را به دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه موراویان پنسیلوانیا تدریس کرده است.
|